22.10.2017
Kategorie: Politika, Volby 2017

Povolebno s chladnou hlavou: Peklo jménem Koblihostán

Sdílejte článek:

HONZA PALUSKA

ANO – hrozný. Jedna věc je, že nechápu co na něm lidi vidí. OK to může být ve mě, jsem přece jen svobodomyslnej hejsek z bohatý rodiny co se narodil a většinu života prožil v srdci Královských Vinohrad. Jak přemýšlí lopata z Horních Kozomrd nemám upřímně ani tušení. Ale jenom v tomhle to není. Ten jeho výsledek v Praze? To je fakt peklo ty vole! Lidi jsou očividně s tou jeho minulou vládou spokojený. Jsem z toho fakt smutnej. Tak krásná země a my si v pravidelných intervalech volíme šmejdy, co nám tu idylu kurvjej. No nic, bylo i hůř, i když o moc ne.

[ad#clanek-respo]

ODS – dobrej výsledek. Jasně, 11% na stranu, která tuhle zemi utvářela není nic skvělýho, ale oproti minule nárůst a navíc mám i radost z toho jasného “NE” vyjednávání s ANO. Vypadá to, že ta dobrá cesta na kterou měli nakročeno bude pokračovat, to je dobrá zpráva. Navíc výsledek Klause ml. mě fakt těší a třeba Pavel Žáček, tak z toho mám upřímně radost jak sviňa. Jo a Marek Benda je král, to mu už nikdo neupře. Legenda, fakt, klobouk dolů. ODS jsem měl za mrtvou a vono ejhle. To mě hřeje u srdce

Piráti – já to nadšení z nich teda rozhodně nesdílím, ale alespoň jim věřím upřímnou snahu o nějakej progres směrem ke svobodě. Snad si Bartoš nechá vlajku Antifa doma a začnou pracovat na tom, aby to tady nebylo komplet Babišovo. Uvidíme.

SPD – Čekal jsem to. Je to průser, ale můžeme (pravice) si za to sami. Kromě Klause ml., jsme tu nasranost lidí z masový migrace spíš bagatelizovali. Tomio se na nabídku Babiše jen klepe, takže se připravte přátelé, protože příští zlatou slavicí společnosti Mattoni (nyní přešlou pod divizi Agrofertu) bude Olivia Žižková. Tohle bude ještě noční okamůra.

KSČM – spíš radost. Nejhorší výsledek od založení v roce 1921. Ani ne půlka toho, co jsem čekal. Že by přece jen vychcípávali? Ne, spíš je o hlasy okradl STBák a Japonec. Prostě internacionála strikes back soudruzi.

ČSSD – měli dostat za uši víc. Nic jinýho jim nepatří. Strašná minulá vláda a dělání opony pro Bureše. Přeju jim to jak málokomu. Jo a Marksová mimo sněmovnu. Perfecto.

KDU-ČSL – škoda, doufal jsem pod 5%. Ale nepochybuju, že si cestičku do vlády nějak najdou. Konec konců to Babiš s Okamurou sami dohromady nedaj, potřebujou třetího do party, tam vidím Lidoveckou šanci…

TOP 09 – no vidíš Mirku, tak jsi to o prsa (spíš o afro) dal. Ale jo, vadíš mi tam míň než mnozí další. Ale fenomen Feri nechápu, ten člověk je kokot. Nicméně já toho nechápu….

STAN – proč ty vole? Nejzbytečnější strana ever. To za ně nemohli bejt třeba Svobodní? 

  • Pár dalších postřehů:

Svobodní – slabý, strašně slabý. Navíc to nemá žádnej progres, děs a bída. Myslím, že pomalu nadešel čas si nalejt čistýho vína a popřemejšlet o tom, jak alespoň část myšlenek prosazovat někde v relevantní straně, třeba zrovna v ODSce, která dokázala, že pravicová politika není mrtvá. Je mi to líto kluci, ale tohle je fakt zbytečný mrhání penězma, energií a konec konců i hlasama.

Realisté – ani 1%, totál průser. Přitom fakt škoda, Robejšek a Tomský do PS patří. Jinak to samý co u Svobodných……čas na přemýšlení

Referendum o EU – 0,08%. To moc nešlo kluci, co? Už chápete, proč jste se mi nevešli do kolonek?

Zelení – Muhahahaha. To je snad jedinej balzám na duši, kterej z těhle voleb mám. Nádhera, poezie. Nejen, že nedostanou ani korunu za hlasy, ale hlavně je vidět, že ten neomarxismus a progresivistická agenda táhne tak maximálně pár vošoustů v Klinice, jinak po ní Češi netouží. To je skvělý! Přímo supr skvělý.

Co říci závěrem? Lid se tak rozhodl, je to třeba respektovat. Sere mě to strašně, ale nic s tím stejně neudělám. Teda jedno jo. Vytáhnu si vlastní halvu z prdele a začnu sakra makat na tom, aby ty komunální volby za rok dopadly alespoň trochu líp. Jak? No to už si nechám pro sebe….. Tak čau lidi a klid, víte co se říká: “Hlavně se z toho neposrat!”

[ad#pp-clanek-ctverec]

Autor: Honza Paluska

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (39 votes, average: 3,59 out of 5)
Loading...