1.10.2017
Kategorie: Společnost

Bude u nás stanné právo?

Sdílejte článek:

TOMÁŠ FLAŠKA

Náš pan prezident to ústy svého mluvčího řekl jasně: Jsme protektorát pod ochranou říše, v tomto případě Evropské Unie. Jelikož pan prezident svého mluvčího ani nevyhodil, ani nekorigoval, je nutno to brát za jeho slova.

[ad#clanek-respo]

Možná by tedy měl náš prezident zajet po vzoru prezidenta Háchy do Bruselu a vyjádřit tam svou oddanost. Protože jinak by hrozily nejhorší perzekuce. Sice zde bruselské vojenské šiky ještě nejezdí po Václaváku, ale náš pan prezident jistě ví, že je to jen otázka času. Vše jako za Hitlera.

Asi i proto zatím nestáhl z Pražského Hradu vlajku Evropské Unie, kterou tam tak demonstrativně nechal vyvěsit. Jistě ví, že za to by ho čekal polní soud a trest smrti zastřelením. Prostě se říší nejsou žerty.

Doporučoval bych všem co studují na internetu všemožné stránky, aby si z počítačů vymazali historii prohlížení. Za války byl za poslech nepřátelského rozhlasu trest smrti. Bruselská komanda jistě začnou v dohledné době vtrhávat do našich příbytků, kontrolovat počítače a zatýkat. Poté se budou naši nebozí občané transportovat do nějakého pracovního lágru, v horším případě budou postaveni ke zdi za čtení nepřátelských webů.

Brusel u nás určitě v brzké době zavede také totální nasazení. Ty montovny, kterým začala vláda pod vedením našeho současného prezidenta Zemana dávat takové štědré finanční pobídky, začínají mít nedostatek pracovníků. Proto se dá předpokládat že nově zřizované koncentráky pro nepřátele říše budou zřizovány asi v sousedství těchto velkých montoven.

Krom toho si myslím, že ani nějaký Ovčáček, ani náš prezident, by za války podobná hanlivá slova na adresu říše nevypustili. Jednoduše by se báli. Teď a tady jsou hrdinové.

[ad#pp-clanek-ctverec]
FLASKA
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (31 votes, average: 2,45 out of 5)
Loading...