14.9.2017
Kategorie: Ekonomika

Kdo vyrábí exekuce?

Sdílejte článek:

EC

Věděli jste že asi polovinu exekucí v ČR zahajují soukromí “soudní” exekutoři pro tzv.”bagatelní částky”?

Desetikoruny, stokoruny, účetní rozdíly, drobné pokuty, se v rukou nepoctivých exekutorů, soudců, advokátů a vymahačů stávají nástrojem k účtování desetitisícových “odměn” a “nákladů”, k obstavení veškerého majetku občana, ke kšeftování s jeho nemovitostmi “pod stolem” a jakoby “jménem republiky”, ke zdvojování a řetězení exekucí a k dalším podvodům v talárech.

[ad#clanek-respo]

Člověka tím snadno doženou až k sebevraždě. Ti silnější se vzmohou na odpor, často ale za hranicemi zákona když zákon je ” cinknutý a jeho vykonavatelé, zákonodárci i česká justice jeví se být dlouhodobě institucí nepoctivou, nemravnou, svévolnou, marnou a veskrze NEDŮVĚRYHODNOU.

Muž na obrázku se jmenoval Jaroslav Janota z Napajedel. Byl jedním z tisíců lidí, které justiční mafie dohnala až k sebevraždě.

Každým rokem skončí v České republice svůj život sebevraždou sedmnáctset lidí. A zbytečně, stačilo by málo. Svěřit státní moc, politickou i justiční, do rukou poctivým lidem.

Jenže ve sněmovně, na soudech a soukromých “soudních exekutorských úřadech” takové najdete jen stěží. Poslanci se zákony kšeftují, soudci zhusta soudí libovůlí a exekutorské mafie si exekuce vymýšlejí a dohánějí lidi pod mosty a k sebevraždám.

Za jidášský groš. Tak takovou, prosím, máme v Čechách justici.

Srdečně zdravím paní Pavlu Fučíkovou, “prezidentku” exekutorské komory. Z vůle boží a díky cinknutému exekučnímu řádu.

A taky Milana Makaria, šéfkontrolóra exekutorů co musel být obviněn z páchání závažné trestné činnosti v organizované zločinecké skupině, v souvislosti s funkcí soukromého “soudního” exekutora.

A také Josefa Višvádera, Čeňka Bělastu, Tomáše Vránu, Lukáše Jíchu a stopadesát dalších.

A hlavně pana Roberta Pelikána, ministra co umí přivřít oko. A když se mu to hodí, tak klidně taky obě. Jánabráchu brácha na mně. Ministrem přece nebude věčně, právníkem ano.

Jen, nad tou polovinou z pěti milionů exekucí v sotva desetimilionové zemi, ani nad polovinou z devítiset tisíc exekuovaných občanů, nad tou polovinou co jim česká justice zcela účelově obstavila veškerý jejich majetek, pod záminkou bagatelních pohledávek a pro své vlastní, nemravné zisky, nad těmi už nikdo oko nepřimhouří.

Jen ať si dál končí třeba pod mostem a páchaj ty svý sebevraždy, hlavně že platí té mafii palmáre.

A co Vy, také už máte v rodině, v ulici či v domě exekuci?

A co myslíte, jak dlouho ještě?

[ad#pp-clanek-ctverec]

ZDROJ: EC

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...