6.9.2017
Kategorie: Společnost

Běloch musí být zničen. Protože … protože je prostě nejlepší a ostatní z toho mají mindrák

Sdílejte článek:

MILOSLAV KAŇKA

Běloch má fatální problém; je nejlepší ze všech. Vytvořil nejlepší civilizační systém jaký lidstvo poznalo, vytvořil technologie ze kterých těží celé lidstvo… Prostě všechno to na čem stojí civilizace našeho glóbu. Všechny ostatní kultury národy a rasy obrazně řečeno stojí na zádech bílého muže a prosperují jen díky bělochovi, který zbytku lidstva vytvořil základy pro růst. Toto skvělé hrdost ba pýchu navozující prvenství však je tajným (?) zdrojem zahanbení a ponížení ostatním rasám a kulturám.

 [ad#clanek-respo]

Žijí ve stínu někoho většího a lepšího než jsou sami – sami před sebou jsou totiž stále mimoděk konfrontováni s faktem, že někdo byl a stále je intelektuálně výkonnější než oni sami. Běloch ostatní uráží již jen svou průkaznou dějinnou úspěšností, a to samo o sobě navozuje spontánní ale nelichotvé povědomí o jeho nadřazenosti. Hysterická skrytě vražedná zášť kterou projevují mnozí afroameričané vůči bělochům je hlavně přiznáním uražené ješitnosti těch, kdož nemají býti na co hrdí a jsou si bolestně vědomi toho, že jsou prostě duševně menší a zaostalejší. Ten kdo je úspěšnější/lepší než my sami nás uráží (cítíme se podřadně) a proto musí být sezazen ponížen a vůbec nejlépe zničen. Jedině jeho zničení a zmizení přinese mír do našich duší, protože jen tehdy se přestaneme cítit jako méněcenní.

Jinými slovy řečeno; ať běloch udělá cokoli a ustoupí kamkoli aby bylo navždy skoncováno s bělošským rasismem tak nikdy nedocílí toho, že afroameričané a další jim podobní frustráti budou spokojeni a přestanou tajně (?) toužit po jeho vzhlazení. Vždycky budou trýzněni vědomím toho, že “běloch jim pořád ujíždí” a to ponižující prožívání toho, že na bělocha prostě nemají a je jim stále neformálně nadřazen, bude vždy a za všech okolností znamenat, že běloch je prostě povýšený rasista, kterého lze napravit jedině likvidací.

[ad#pp-clanek-ctverec]

ZDROJ: Miloslav Kaňka, ePortál

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (48 votes, average: 4,98 out of 5)
Loading...