16.12.2013
Kategorie: Společnost

Nejlepši se krade o Vanocach

Sdílejte článek:

LADISLAV VĚTVIČKA 16|12|2013

Vanoce su nadherna doba. Typicky Čech řeže stromky, vraždi kapra a běha po hytlermarketach. Zblbly z televizni propagandy do nich leze hlavně v nedělu, bo si mysli, že tam budu ganc jine sračky jak v sobotu. Zlate časy, kdy strana a vlada směřovala prodej mandarynek a bananu na střibrnu a zlatu nedělu, prodej novych knižek na štvrtek a na nove Favoše se staly fronty na pořadnik furt.

 

[ad#hornisiroka]

 

Jedno ale zustava stejne. Vekslaci a hokynaři měli o Vanocach největši žně, bo zaslepeny česky hňup v okamžiku čekani na vysněnu manarynku nevnima nic jineho. A protože vidim, že Češi su vlastně uplně stejni tajak před čtvrt stoletim, vydal sem jako šef Mordoru přikaz svojim podřizenym, aby se vratili ke stare dobre tradyci a trochu ty hňupy okradli. Však oni si teho při prolizani hytlermarketu stejně nevšimnu.

 

A tak Minystr pro životni prostředi si nakupi 130 novych aut. Nikoho nenapadne, že by specijalně uřednici z životniho prostředi měli chodit pěšky, na kole nebo vlakem.

 

A tak Ochranka prezidenta, kera fčil ma 34 Audyn a jakesik Superbečka (asi dvacet), si kupi 24 novych Audyn, bo tym starym už konči zaruka. Nikoho nenapadne, čemu jezdi prezident tolika autama.

 

A tak si Minysterstvo vnitra nakupi 6 novych saxofonu. Nikoho nenapadne se zeptat, kdo rozbil ty stare, anebo na co potřebuje Felix z Hradni straže trubit na 6 saxofonu naraz?

 

A tak muj premyjer rozda z mojich peněz skoro čtvrt milijardy pražskym uřednikum. Nikoho nenapadne se zeptat, proč jim čtvrt milijardy rozdal už ten předchozi patlal před pul rokem? Když maju synci na Minysterstvach v Praglu malo, tak je možu zrušit a přesunut ku nam do Hlučina a do Kravař. Chytrych lidi tu je hafo a destitisicove premyje tu nebere nikdo, přestože dřu jak kobyly.

 

A tym z vas, keři si myslite, že se vas to netyka, zeberu barak. Podle noveho zakona o egzekutorach to bude od 1.1. zas jednodušši.

 

 

Tuž vam přeju přijemne běhani po hytlermarketach, hňupi. 

 

Kupiš bony? Za tři pade….

 

[ad#velkadolni]

 

 

Ladislav Větvička, šef Mordoru, hytlermarket Fukušima

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...