28.8.2017
Kategorie: Společnost

Obyčejný terorismus

Sdílejte článek:

MIROSLAV SLÁDEK

Nezaujatému pozorovateli by se mohlo zdát, že česká a potažmo i evropská společnost zaujímá takřka netečný postoj k terorismu a obětem, které s sebou přináší. Kromě nějakých vnějších projevů, jako jsou betonové zátarasy a nebozí vojáci a policisté navlečení i v těch největších vedrech do neprůstřelných vest, si nikdo ničeho nevšímá a klidně překročí i mrtvolu, pokud to není on sám.

[ad#clanek-respo]

Při pozornějším pohledu na stav naší společnosti, její priority a její chování, nemůžeme být lhostejností vůči teroru a shovívavostí k pachatelům teroristických činů nijak překvapeni.

Z vnějšku přicházející teroristé jsou sice přímočařejší a jejich aktivity za sebou zanechávají krvavé stopy, ale co se týká agresivity, agresivní ideologie, kterou vyznávají a materiálních škod dokonce zaostávají za teroristy, které si pěstujeme svojí lhostejností již po desítky let přímo uprostřed naší společnosti, a dokonce i v jejím čele, jako je vláda a parlament.

Jistě jste pochopili, že je řeč o takzvaných ochráncích životního prostředí, ekologistických aktivistech, lidskoprávních aktivistech a všelijak jinak maskovaných teroristech ukrývajících se v naprosté většině za tak zvaně neziskové organizace.

Ta podoba importovaných islámských teroristů a domácích ekologických aktivistů, jejich organizací, způsobu fungování, a výsledcích jejich podvratné činnosti je až zarážející. Rozdílný je přístup společnosti k nim a přístup k těm, kdo tyto aktivity financují.

Vůči sponzorům islámských teroristů jsou přijímány sankce, jsou jim zabavovány finance, i když prozatím spíše ve směšném měřítku. Sponzoři ekologických teroristů jsou naopak ve společnosti uznáváni, mají naprostou svobodu v rozmnožování svého majetku, ze kterého jsou ekologičtí aktivisté financováni.

Rozdíl je samozřejmě ve výše uvedených škodách, zatímco islámští teroristé se soustředí především na živé cíle s úmyslem co nejvíce jich zavraždit a jsou tedy více nápadní, ekologové se soustředí na materiální škody, v těch však vynikají, neboť jimi způsobené jdou již do bilionů korun.

Jelikož o řádění islamistů jste každý den podrobně informováni, soustřeďme se na charakteristiku a činy ekologických teroristů.

Za dobu svého působení v České republice zablokovali výstavbu mnohých úseků dálnic, které již nelze ani vyjmenovat, z nedávných je to letité blokování dálnice D 8, dálnice D 11 z Hradce Králové do Smiřic, prakticky pohřbení dálnice, která by spojila českou a moravskou dálniční síť s rakouskou, Přitom nejde jen o nějaké lokální spojení Brna a Vídně, ale o propojení celé sítě, která by umožnila pohodlně a rychle cestovat napříč celou republikou. Přitom na rakouské straně jde výstavba do finále i přesto, že rakouská strana mnoho let zbytečně promarnila čekáním na to, kterou variantu česká vláda zvolí. Právě tak blokují územní rozvoj mnoha důležitých měst. Odstrašujícím příkladem je druhé největší město, Brno.

Terorizují tak všechny občany a způsobují jim bezprostřední i zprostředkované ztráty. Například blokováním dostavby dálniční sítě způsobili ekoteroristé škody na dopravní infrastruktuře, ztížení dopravní obslužnosti ve výši přesahující stovku miliard korun. To ovšem výrazně snížilo příjmy státního rozpočtu. Snížení příjmů tak znamenalo odklad zvyšování minimální mzdy a důchodů včetně dalších plateb ze sociálního pojištění. Nejde tedy jenom o nějaké problémy v dopravě a čekání v kolonách. Ekoterorismus přímo krade chléb od úst těch nejvíce potřebných, jako jsou děti, senioři a nemocní. Jestliže někdo zemře jenom proto, že se k němu nedostala lékařská pomoc dostatečně rychle je zapotřebí tohoto mrtvého připočítat na vrub ekoterorismu. A tady bychom možná došli k závěru, že v materiálních škodách ekoterorismus absolutně převyšuje materiální škody způsobené islámskými teroristy a vyrovná se jim i co do počtu mrtvých.

Podle statistik jsme na 183. místě ve světě, co se týká složitosti povolování dopravních staveb. Přitom OSN má 193 členských států. Zato jsme 1. ve světě co se týká vývozu například surového dřeva. A za námi je úplná propast, ač bychom čekali, že dokonce před námi bude Kanada, protože má obrovské zásoby dřeva, nebo Brazílie, protože likviduje miliony kilometrů čtverečních plic planety vražedným ničením deštných pralesů. Prvenství dosažené rabováním vlastní přírody a vývozem surovin místo jejich zhodnocení prací je zločin. Proč ekoteroristé protestují proti stavbě dálnice a neprotestují proti vývozu surového dřeva a odlesňování naší krajiny? Protože většinu lesního hospodářství má nyní ve své moci Agrofert miliardáře Andreje Babiše. 

Proč neprotestují proti kontaminaci spodních vod jedy z řepky olejné, kterou zde opět ve velkém pěstuje oligarcha Babiš?!

Co hektary orné půdy znehodnocené na solární panely?!

V Krušných horách spěje k zahájení obnova těžby Lithia, a to takovým způsobem, že z ní Česká republika a občané nebudou mít ani korunu, i když odhadový zisk by mohl dosáhnout 3 bilionů korun. Což je částka, která by pokryla dvojnásobně úhradu dluhu České republiky nebo na více než dva roky státní rozpočet. Těžba byla totiž v naprostém rozporu s platnými zákony a povinností vlády a parlamentu svěřena soukromé firmě, takže veškerý zisk odteče do soukromých kapes a do zahraničí. Takže pro Českou republiku a její občany nejen že nezůstanou žádné peníze, ale budou naopak trpět negativními důsledky těžby ve zhoršení životního prostředí v již beztak těžce zkoušených Krušných horách. Ani zde ekoteroristé neprotestují, těžba byla svěřena miliardáři Janečkovi.

Co mají oba tito miliardáři společného, kromě toho, že jsou velkými přáteli a Janeček nevynechá jedinou příležitost pochválit Babiše? A Babiš mu to oplácel ještě jako ministr financí hledáním různých úlev pro neziskovky? Oba se podílejí na financování neziskových organizací ať již ze svých peněz, nebo zajišťováním peněz ze státního rozpočtu (tedy z našich daní) a z evropských dotací. Zatímco ovšem peníze pro drobné živnostníky si Babiš přelil do Čapího hnízda a likvidoval tak nejdůležitější část ekonomiky, jiné peníze určené původně také pro potřebné přelil do neziskovek. A na druhou stranu, kdo jsou ti příslušníci neziskovek, že se tak snadno dají koupit a že pro ně nějaké ideály nic neznamenají a ohlížejí se pouze na zájmy těch, kdo je financují?

Typický ekoterorista je osoba líná a hloupá s multikulturními sklony k obhajování každé deviace. Za normálních podmínek by byla závislá na pravidelném docházení na Úřad práce pro sociální podporu. Avšak díky neziskovým organizacím jako je Děti země a další a další si vytvořili tito parazité vynikající a nikdy nevysychající zdroj příjmů. Mají tak prostředky a čas k tomu, aby mohli terorizovat všechny zbývající občany České republiky vždy tam, kde jim to poručí jejich sponzoři nebo spíše zaměstnavatelé.

Proti islámským teroristům se tu a tam zvedne protestní hlas a tu a tam úspěšně zasáhne policie nebo armáda. Paradoxně ekoteroristy si volíme do zastupitelstev, parlamentu a dáváme jim tak pravomoc nejen ničit ekonomiku naší země, ale také terorizovat sebe a naše spoluobčany. 

A ještě jim za jejich vyloženě škůdcovskou činnost platíme jako zastupitelům, poslancům, senátorům a ministrům, a to vše navíc k jejich příjmům, které berou ze sponzorských darů miliardářů. Všichni víme, že to jsou teroristé, že jsou to osoby parazitující na nás a na všem co jsme vytvořili, potom je ovšem zcela nepochopitelné, že si je volíme a že se od nich necháme beztrestně tyranizovat jak materiálně, tak lidsky. 

Jelikož se zpronevěřili svému prvotnímu poslání, z ochrany životního prostředí si udělali živnost a jsou poslušnými nástroji miliardářů, je třeba se všemi projevy ekoterorismu, jejich organizacemi a finančními toky zacházet stejně jako u teroristů vyznávajících islám. Není zde rozdíl ani v ideologii, špinavém parazitování na problémech společnosti, používaných metodách, ani oddanosti sponzorům. 

Předchozí slova jsou důrazným varováním, pokud nezakročíme nekompromisně například tím, že v říjnu nedáme hlas ani jedné podobné organizaci, můžeme se dočkat jenom dalších teroristických akcí a nakonec jenom kruté smrti udušením, což nám ekoteroristé za peníze svých sponzorů bezpochyby ochotně zajistí v nepříliš vzdálené budoucnosti.

[ad#pp-clanek-ctverec]

Autor: Miroslav Sládek

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (18 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...