26.8.2017
Kategorie: Kultura a tipy

Půjčky pro každého

Sdílejte článek:

Peníze hýbou světem. Soudobá společnost má mnoho specifik. Jedním z nich je, že její fungování se odvíjí od koloběhu peněz. Jsou krví ekonomiky, přesýpají se od výrobců přes zaměstnance a obchodní řetězce opět k výrobním podnikům. Svou funkci plní dobře nehledě na to, že v poslední době se již jedná více méně o hru čísel virtuálně létajícím vzduchem. Mají však jednu podstatnou nevýhodu a tou je jejich nedostatek.

Jak řešit nedostatek finančních prostředků?

Možností se nabízí několik – vyšší výdělek, půjčka v okruhu známých a příbuzných, úvěr od bankovních či nebankovních institucí. Výši výplaty většina z nás v krátkodobém horizontu není schopna ovlivnit. Žádat o finanční výpomoc v rodině někdo považuje za trapné a nevhodné. Zbývá žádost u banky. Bankovní domy se v některých případech chovají trochu z pozice silnějšího, neboť ony peníze mají, zatímco žadatel je potřebuje. Proto nastává peripetie vlastní žádosti o úvěr – doložení výše příjmů, shánění ručitele, podstoupení zástavního práva a podobně.

Nezávislé srovnání půjček – chci vědět víc <<

Peníze bez zbytečných řečí a otázek

Nevyhovuje-li žádná z výše uvedených variant, stále není důvod k zoufání. Lze získat i půjčku bez doložení příjmů. Tuto možnost obvykle využívají lidé bez práce, studenti a důchodci. Za pomoci vyplnění on-line žádosti má žadatel již během několika minut peníze na účtě. V tomto případě se jedná o tzv. rychlou půjčku s měsíční splatností. Bližší a podrobnější informace lze získat na www.bez-pujcka.cz.

Vlastní živnost i bez banky

Rozjet vlastní podnikání s sebou zákonitě nese i vyšší finanční nároky. Banky většinou upřednostňují dlouholeté klienty s ekonomickou historií. U nových zákazníků rozhoduje kvalitně zpracovaný podnikatelský záměr, který podléhá dalšímu složitému schvalovacímu procesu. Nebankovní půjčka pro podnikatele je ideální pro začínající živnostníky, získatelná bez udání důvodu, dokládání příjmu a velmi rychlá.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 2,33 out of 5)
Loading...