30.3.2017
Kategorie: Kultura a tipy

Levné a komfortní ubytování v Praze není pouhým snem

Sdílejte článek:

Do Prahy každoročně míří statisíce návštěvníků, ať už za památkami, kulturou, nebo pracovně. Naše hlavní město láká také mnoho zahraničních turistů, což se bohužel odráží mimo jiné na cenách ubytování. Najít komfortní místo na přespání za rozumnou cenu tak může být pořádný oříšek. Poradíme vám jak na to.

V čem (ne)dělat ústupky

Hostel-Ubytovna-Praha-030Jaká kritéria na ubytování byste měli zvážit? Pokud nechcete platit horentní sumy, budete muset vyloučit bydlení přímo v centru. Proto pro vás bude nejdůležitější dobrá dopravní dostupnost, abyste se co nejrychleji a v jakoukoli denní dobu dostali k pražským pamětihodnostem či na pracovní poradu. Chcete-li ušetřit, můžete se vzdát sociálního zařízení přímo na pokoji, ovšem pouze v případě, že je zaručena absolutní čistota. Na tu byste rozhodně rezignovat neměli. Jestliže se rozhodnete pro ubytování v okrajové části Prahy, zajímejte se o to, zda se v blízkosti nachází obchody a další zázemí, které nezbytně potřebujete. Zvažte také, jaké služby ubytovací zařízení za vynaložené peníze poskytuje. Minimálně úklid na pokoji, Wi-fi připojení a možnost uskladnění zavazadel by měly být samozřejmostí.

Hostel Alfa = skvělé ubytování v Praze

Hostel-Ubytovna-Praha-120Zdá-li se vám, že žádné ubytování, na něž jste narazili, nesplňuje všechny požadavky, pravděpodobně ještě neznáte Hostel Alfa. Toto příjemné, čisté a moderní ubytování na vás čeká v Praze 9, Hloubětíně. Hostel se nachází na trase metra B a v jeho bezprostřední blízkosti naleznete také tramvajovou a autobusovou zastávku, takže není problém se dopravit kamkoliv do centra Prahy během 15 minut. Čím láká levné ubytování Praha nejvíce, je však poskytovaný komfort. Kdo si pod termínem “hostel” představí hromadnou ubytovnu hlučných studentů, ten se bude skutečně divit. Moderní vybavení pokojů i úroveň služeb jsou zde na hotelové úrovni a zaručují maximální pohodlí.

Rozmanité možnosti ubytování pod jednou střechou

Hostel Alfa nabízí jak hostelové pokoje pro 1-3 osoby, tak apartmány s několika místnostmi, které jsou vhodné pro početnější skupinky do 8 osob. Pokoje sdílejí sociální zařízení po dvou, takže je nikdy nevyužívá více než 6 lidí. Ve všech pokojích naleznete televizi, lednici a samozřejmě bezdrátové připojení k internetu. Bonusem je pak prádelna a sušárna v budově a parkování přímo před hostelem, což je v Praze nedocenitelné. Ceny začínají již na příjemných třech stovkách za noc, potřebujete-li pak v hlavním městě pobývat dlouhodobě, lze zde zařídit i ubytování ve dvoulůžkových pokojích s velmi výhodnou měsíční sazbou.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...