31.3.2017
Kategorie: Společnost

Angela Merkelová nechce nikomu v EU vyhrožovat, ale opak je pravdou!

Sdílejte článek:

RADEK ROZVORAL

Německá kancléřka Angela Merkelová promluvila v televizi ARD o budoucnosti Evropské unie a všem členským státům vyslala jasné varování.

[ad#clanek-respo]

Uznala sice, že má EU celou řadu problémů a to hlavně s uprchlickou krizí, ale věří, že může tyto potíže přestát, pokud budou evropští lídři postupovat jednotně. Tím už lehce naznačila to, že kdo se jen trochu odchýlí od jednotné prohnilé politické korektnosti Bruselu, bude po zásluze potrestán.

Dále k tomu mimo jiné řekla: „Nejsem slepá k této obtížné situaci. Otevírat ale debatu o financích teď nepovažuji za dobré. Nechci nikomu hrozit. Skutečně nechci vyslovit žádnou hrozbu. Chci pracovat na tom, aby byl demokratický právní řád respektován v celé Evropě.“ Považuje paní Angela za demokratický právní řád vnucování nelegálních islámských imigrantů všem evropským státům bez rozdílu i přes to, že si to drtivá většina občanů těchto států nepřeje? To není demokracie, nýbrž diktát, před kterým se musíme všemi dostupnými ústavními prostředky bránit.

Z jejích slov čiší arogance, nadřazenost a velké varování pro ty, kteří si chtějí zachovat demokracii, svobodu a své kulturní zvyky. Jinak by ze svých nevymáchaných úst nemohla vypustit takovéto obrovské varování, že nechce nikomu hrozit a nechce vyslovit žádnou hrozbu. Co tedy chce? Co tím naznačuje?

Tato dáma zaplavila svým neuváženým jednáním Evropu nelegálními islámským imigranty, kteří její pozvání využili a hlavně v budoucnu ještě mnohonásobně využijí k odkazu jejich středověkého proroka, který všechny muslimy vyzval ke svaté válce proti jinověrcům a nevěřícím. Za to co provedla Evropě a jejím obyvatelům by měla být postavena před soud a ne jim stále něco diktovat. Ona je totiž schopná ve své politice roztažených rukou bez zdravého uvážení i nadále pokračovat, což je pro Starý kontinent obrovské nebezpečí.

 [ad#pp-clanek-ctverec]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...