6.3.2017
Kategorie: Společnost

Co týden dal a Hampl napsal: Přežili jsme bolševiky, přežijeme i Babiše

Sdílejte článek:

PETR HAMPL

Pondělí 27. února

Kdyby v Německu došlo k vážnému útoku na islámského kolonistu, můžete se spolehnout, že fotografie zraněného či mrtvého by byla na všech titulních stranách, vyhrála by nejrůznější soutěže a byla by omílána donekonečna (podnět pro Antifu. Což takhle umlátit baseballovou pálkou sympatického Syřana, nafotit a získat tak konečně zbraň proti xenofobům?). Jenže takový obrázek neexistuje.

Jak je tedy možné, že Němci loni podnikli 3500 násilných útoků proti migrantům a výsledkem nebyl ani jeden mrtvý a dokonce ani jeden zraněný? Buď jsou němečtí skinheadi největší břídilové na světě nebo německé úřady bezostyšně lžou.

Láďa Větvička napsal před časem blog, kde popsal nejstupidnější lži proimigrační propagandy. Tohle patří do stejného soudku. Ti lidé jsou tak oslepení vlastní mocí a nepostižitelností, že už se ani nenamáhají lhát chytře.

Když Hitler v roce 1933 potřeboval argumenty proti opozici, jeho lidé si aspoň dali tu práci, že Říšský sněm opravdu zapálili. Jeho dnešní následovníci by se už tak nenamáhali. Prostě by vydali tiskovou zprávu, že xenofobové zapálili parlament. Pokud by někdo tvrdil, že ta budova dál stojí nepoškozená, označili by to za ruskou propagandu.

[ad#clanek-respo]

Úterý 28. února

Předevčírem došlo ke Švédsku k dalším dvěma brutálním znásilněním. Jak je vidět, průjezd non go zónou je rizikem, i když jsou ženy dvě a vezmou si taxíka. Jestli oběti škrábaly, ve statistice nenávistných rasistických útoků přibyly další dva případy. Dost možná, že v dalším kroku zavede švédská vláda předpis proti ostrým nehtům a bude kontrolovat, zda je mají ženy ve znásilňovacím věku správně hladce zapilovány. Tohle jsem nejdříve psal jako domněle vtipnou nadsázku, ale pak jsem si uvědomil, že feministické blbky ve švédské vládě fakt schopné něco takového udělat

Středa 1. března

Z poznámky k pamlskové vyhlášce: Když byl svět ještě v pořádku, měly děti pořádně jíst a měly se hodně hýbat. Dnes přichází výživová poradkyně, která prosazuje, že se děti v období vývoje mají stravovat jako 40letá barbína, co se snaží zhubnout. V každé společnosti se občas vyskytne fanatik nebo magor, který děsí svoje okolí, na tom nic není. Ale jak je možné, že takoví lidé rozhodují o vyhláškách, které jsou závazné pro úplně všechny? Když už se vyhlášky přijímají, tak přece především proto, aby chránily normální lidi před takovými vyšinutci. Připustit takové „experty“ k přípravě vyhlášek je úplným popřením toho, proč platíme státní aparát.

Čtvrtek 2. března

Asi po tisícáté už čtu, že Andrej Babiš ničí demokracii. Není to pravda. Demokracii v českých zemích zlikvidovali standardní politici a standardní politické strany. Andrej Babiš toho využil a vychytrale ovládl vyklizený prostor. Kdyby to neudělal on, udělal by to někdo jiný. Z toho, mimo jiné, vyplývá, že hlavním nepřítelem občanských svobod jsou tradiční strany a celý způsob vládnutí, který je s nimi spojen. Andrej nepředstavuje zdaleka tak vážný problém. Jeho panování bude časově omezené a až skončí, tak ten bordel uklidíme, jako jsme ho uklidili po komunistech. Velké stranické aparáty – to je to, co zemi skutečně ohrožuje.

Pátek 3. března

V rozhovoru s Petrem Žantovským poprvé informuji o novém projektu, který jsem začal chystat okamžitě po rezignaci na aktivní politiku.

„V 16. století se stalo, že asi stovka evropských dobrodruhů zaútočila na Inckou říši. Ta říše byla pokročilá a velmi slušně organizovaná, takže zlikvidovat nějakých 100 dobrodruhů by pro ni mělo být otázkou několika hodin, možná dokonce minut. Měli k tomu dostatečné prostředky. Ale ti Inkové si vůbec neuměli představit, jaké to je být napaden jinou civilizací. Neměli k tomu slova, pojmy, představy ani žádné relevantní zkušenosti. Nevěděli si s tím rady. A dopadlo to tak, že těch 100 dobrodruhů rozvrátilo milionovou říši, statisíce lidí byly zabity, další statisíce odvedeny do otroctví. Jejich civilizace úplně zkolabovala. Jen proto, že nedokázali pochopit, o co jde. Resp. nedokázali to pochopit dost rychle. Mám obavu, že naše evropské civilizace je teď ve velmi podobném stavu. A sice, že jsme tak uzavření sami do sebe, do své evropské arogance, že si vůbec nepřipouštíme, že jsou jiné civilizace, jiné způsoby myšlení a jiné způsoby vnímání světa. Když to nepochopíme hodně rychle, můžeme dopadnout jako ti Inkové. Naše huntingtonovská společnost chce přispět k tomu, abychom začali brát vážně, že jsou i jiné civilizace, že ti lidé myslí úplně jinak a že pro ně neplatí naše pravidla.“

Sobota 4. března

Tento týden se to konečně dostalo ven. Na vývoji šílené vražedkyně ze Smíchova se zásadním způsobem podepsal pokus o změnu pohlaví. Což je logické a pochopitelné. Nemusí to znamenat, že se z každého takového člověka stane vraždící monstrum, ale je jasné, že zahrávání si s pohlavní identitou přináší vysoké riziko psychické lability, a tedy i riziko depresí, sebevražd a všech možných dalších problémů. Na to člověk nemusí být klinický psycholog, aby mu tohle bylo jasné. To jen lháři z Rady vlády pro lidská práva se nás snaží přesvědčit, že chemie v těle nehraje rozhodující roli a že za všechno může nechápavé okolí

Neděle 5. března

V posledních dnech jsem opakovaně slyšel, že “až skončí Babiš, nic už tady nebude.” Do prčic, národy přece nejsou bohaté tím, že mají nahromaděné zásoby, budovy nebo stroje! Národy jsou bohaté, když se skládají z aktivních, šikovných a pracovitých lidí.

Proto působí Kateřina Valachová nesrovnatelně větší škodu než Andrej Babiš. Až skončí Babišovo období, budou před námi dvě cesty.

a) zrušíme to všechno zbytečné papírování, vykazování a kontrolování, úředničení a neziskovkování. Miliony hodin, které jsou na to utráceny, budou zase věnovány normální práci a země skokově zbohatne.
b) necháme se znovu obloudit podvodníky a naivními lidmi, co vedou neustálé řeči o rozkrádání národního majetku, místo poctivé práce se budeme navzájem hlídat a nakonec budeme hladovět.

[ad#pp-clanek-ctverec]

hampl

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (35 votes, average: 4,97 out of 5)
Loading...