8.2.2017
Kategorie: Společnost

Proč je Bureš favoritem voleb?

Sdílejte článek:

MARTIN MIKOLÁŠEK

Shlédl jsem nějaké průzkumy popularity/důvěry v (ne)STBáka Bureše a vypadá to, že v nadcházejícíh volbách bude Bureš hlavní favorit i přes “sorryjako” čapí hnízdo atd. A proč taková popularita?

[ad#clanek-respo]

 

No, imho lidem ani tak nevadí, že si Bureš nakrade miliardy z dotací a pomocí zákonů ušitých na míru. Vadí jim, že soused jede k moři, pořídil si novou oktávku a montovanej pasivní domek, zatímco oni jednou k Mácháči, maj 10 let starou fábii a barák po babičce.

Protože ten zloděj miliard je s ničím nekonfrontuje. Soused živnostník je konfrontuje s jejich vlastní neschopností a leností.

Viz EET. Ono se tak nějak všobecně ví a dokonce to potvrzují i oficiální zfalšovaná čísla, že to žádné výrazní zlepšení výběru daní nepřinese a to málo, co to přinese navíc, se ihned vytratí v nákladech na provoz toho systému. Přesto je to u určité části populace velmi populární, protože si stát došlápne na někoho odvedle a bude ho buzerovat, takže možná nakonec opustí svůj obchod nebo živnost a bude stejnej lůzr jako všichni okolo.

To je přece tak opojné, moci si sáhnout na cizí peněženku a dokonce osud. Je to naprosto dokonalé legální násilí. Zloději všech kategorií, násilníci a vyděrači jsou pitomci, že si špiní ruce a dělají to sami, daleko lepší je najmout si kurvu v kravatě a zůstat ctnostným občanem.

[ad#clanek-respo]

ZDROJ: Martin Mikolášek

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (29 votes, average: 4,93 out of 5)
Loading...