19.9.2016
Kategorie: Společnost

Arab jako oběť aneb jak se šetří sebevražda

Sdílejte článek:

TOMÁŠ KOUBEK

Jedna dívka se vrátí s kamarádkou a jejím libanonským přítelem z exotické dovolené a jdou pařit do baru. Ráno se u kamarádky v bytě 13x bodne nožem, z toho 3x do srdce, i když se jí v tom Arab snaží zabránit. Jasné jak facka, ne?

[ad#clanek-respo]

Příběh podivné sebevraždy Anety Rodové, které u toho “asistoval” Ahmad Ibrahim, je již (nejen díky bulváru) mediálně velmi dobře známý. Dvakrát policie prošetřovala okolnosti této tragédie a dvakrát došla k závěru, že se to stalo tak, jak je uvedeno výše.

Přes všechen ten balast, kterým je zahlcený internet a především bulvární média, je možné zjistit šokující a neuvěřitelné věci, díky kterým celý případ smrdí až na půdu.

  1. Dívka údajně spáchala sebevraždu pod vlivem toxické psychózy. K tomuto závěru dospěla policie tak, že je to jediné logické vysvětlení díky požití alkoholu a drog (údajně kokainu). Dle dostupných informací, ale bylo v těle Anety nalezeno jen zanedbatelné množství těchto látek.
  2. Sebevraždu měla spáchat kvůli rozchodu s přítelem. Ten při výslechu ale potvrdil, že se s Anetou nerozešel.
  3. Při opakované pitvě se zjistilo, že se srdce Anety (velmi důležitý důkaz) někde záhadně ztratilo (údajně při první pitvě).
  4. Policie nevyslechla všechny svědky. Ani sousedy, ani zasahujícího lékaře, ani taxikáře, který je vezl z baru do bytu.
  5. Před svou smrtí se snažila Aneta dovolat na tísňovou linku, což ale policie vyhodnotila jako omyl a Aneta prý tísňovou linku ve skutečnosti volat nechtěla.
  6. Na to, že byla Aneta 13x bodnutá, z toho 1x do plic a 3x do srdce tam bylo hrozně málo krve. Zasahující lékař tvrdil, že podlaha byla mokrá (jako vytřená).
  7. Postarší libanonský podnikatel je bývalý feťák, dříve užívající kokain a prý s vazbami na drogovou mafii. Dokonce došlo ten večer v tom baru k jakési rozrtžce s nějakými členy podsvětí. Ovšem tvrdí, že drogovým dealerem nebyl.
  8. Policie dlouhodobě zadržovala některé důkazy, jako tričko a podprsenka Anety, který byly v daleko horším stavu, než by měly po bodných ranách být.
  9. Při ohledání těla Anety bylo zjištěno, že má určitá zranění odpovídající zraněním při sebeobraně (údajně zápasila s Ahmadem, když jí chtěl v bodání zabránit).
  10. Policie neudělala v bytě tzv. rekonstrukci, protože než se rozkoukala, Libanonec byt rychle prodal.
  11. Libanonec podstoupil test na detektoru lži, kterým neprošel, ale ve spise stojí, že jako muslim má jiné chápání lži a pravdy, tudíž je jeho odpověď v normě.

Přestože se toho dá zmínit ještě mnoho, tak si myslím, že i těchto 11 bodů (pokud jsou pravdivé) bohatě stačí na to, aby celá ta inkriminovaná policejní parta vyletěla z policie ne na hodinu, ale na minutu. Zásadní otázkou je, proč vyšetřovatelé postavili závěry vyšetřování na výpovědi muže, který neprošel detektorem lži, a navíc je jeho existence více než pochybná.

Přestože to celé smrdí až na půdu, tak se Ahmad Ibrahim snaží v médiích profilovat jako oběť xenofobie a stěžuje si, že mu lidé nevěří, protože je Arab a muslim. Může být, ale ….. ?

[ad#clanek-respo]

ZDROJ: Tomáš Koubek

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 4,96 out of 5)
Loading...