27.7.2016
Kategorie: Politika

Muslimové bestiálně vraždí po Evropě a ČR právě přijímá 80 syrských migrantů

Sdílejte článek:

LUBOMÍR VYLÍČIL 27|07|2016

Milá vládo, drahý premiére, a v neposlední řadě taky milovaný tanku “Evropské hodnoty”, mám dotaz. Dnes jsem si přečetl, že Česká republika má v rámci dohody mezi EU a Tureckem o výměně uprchlíků přijmout 80 syrských migrantů z tureckých uprchlických táborů. Potvrdila to mluvčí ministerstva vnitra Hana Malá.

[ad#clanek-respo]

Takže, abych se v tom vyznal. Proběhlo nějaké zasedání sněmovny či senátu, kterého bych si nevšiml? Prošvihl jsem něco? Jde o to, že si fakt nemůžu vzpomenout, že by naši poslanci, naši volení zástupci, odsouhlasili nějaké hromadné přijímání těch tak zvaných uprchlíků z islámského kulturního okruhu.

Já vím, drazí, že jde o naplňování těch dohod s Tureckem z března letošního roku. Jenže… tady mi taky něco nesedí. Kdože to tehdy dojednával? Pokud vím tak Merkelová a papaláši z topmanagementu EU, v čele s Tuskem. Ale… Prosili jsme se je o něco? Dali jsme jim k tomu, jako Česká republika, jako její občané, nebo alespoň někteří naši volení představitelé nějaký mandát? A jestli ano, jak přesně zněl?

A aby sporných věcí nebylo málo, tak vzpomínáte si ještě, kdože to jednání vedl za tureckou stranu? Nebyl to jistý Ahmet Davutoglu, turecký premiér, kterého téměř vzápětí (24.5.) skutečný vládce Turecka, sultán Erdogan vyhodil za politické chyby? Není už tím celá dohoda zpochybněna a anulována?

Ostatně, i kdyby nebyla anulována de jure, není už dávno mrtvá de facto? Po všech těch  útocích, které už člověk nestačí počítat. Od Nice až po současné dění v Německu a Francii. Teď právě letí zpráva, že tak zvaní “ozbrojenci” podřezali kněze přímo v kostele…

Všechny tyto útoky, všechny tyto činy vyšinutých a “nemocných” jedinců mají, ať se to moji drazí snažíte zatajit a zakamuflovat jak se dá, jedno společné. Čouhá to z pod těch vašich lží a mlžení jak sláma z bot. Islám.

Čímž se dostáváme zpět k těm “Syřanům”. Kteří můžou být ve skutečnosti odkudkoli z pásu počínajícího Marokem a končícího Pakistánem. Protože, ať už vám deklarují cokoli, tak vaše možnost prověřit jejich báchorku je naprosto minimální. I případným šetřením na místě. Každý místní orientálec podrží souvěrce proti bílému ďaurovi a s vážnou tváří potvrdí jakoukoli pohádku, jen aby podtrhl nevěřícího. To už je v oblasti takový zvyk. Kromě podřezávání, kamenování žen a dalších výdobytků náboženství míru.

Proto musíme vyjí z obecných charakteristik lidí z této civilizace. Ke smůle občanů kdysi tolerantní a v zásadě sekulární syrské společnosti. Musíme předpokládat chování, jednání a postoje typicky islámské. Charakteristické pro islámský kulturní okruh. A ty jsou s naším kulturním okruhem naprosto neslučitelné. Navíc, jak bylo právě v minulém týdnu znovu a experimentálně prokázáno v Německu a ve Francii, nejsou ani dlouhodobým působením naší kultury ovlivnitelné. Těch skoro 14 století tvrdého islámování se zkrátka zažralo tak hluboko, že třetí, evropská generace muslimů se v krizi chová úplně stejně, jako jejich čerstvé posily z pouští Mali nebo z divokých hor Afghánistánu. Takže ne!! Osmdesátkrát ne!

A teď se dostávám ke své otázce. Milá vládo, drahý premiére, a v neposlední řadě taky milovaný tanku “Evropské hodnoty”, kolik si necháte naočkovat rakovinných buněk? No ne, vážně.. Víte. moc se nám to namnožilo; jsou to živoucí, jedinečné, neopakovatelné a hlavně lidské, rozumíte lidské buňky. Lidského melanomu… Tak kolik si jich necháte píchnout do žíly? Pět tisíc? Cože? Ne, tak aspoň pět set? Ne?

[ad#clanek-respo]

No tak, podívejte se, vaše tělo má miliardu buněk. Všechny tak pěkně pracují, fungují a žijí v nezaslouženém blahobytu. To by se fakt mezi nimi nenašlo místečko pro pár set…? Buďte lidi, tak aspoň osmdesát…? Co, pane premiére, páni ministři, páni z evropských tanků? Jak byste odpověděli?

vylicil

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (44 votes, average: 4,93 out of 5)
Loading...