25.7.2016
Kategorie: Společnost

Je otázkou času, kdy Evropané začnou střílet migranty jako škodnou?

Sdílejte článek:

MICHAL MALÝ 25|07|2016

Buhužel, jakkoli si to nepřeji. Ne, rozhodně si to nepřeji a nevolám po tom, ale bohužel k tomu zřejmě dojde, pokud otázku migrace Brusel nezačne okamžitě radikálně řešit. Pokud ji nezačnou radikálně řešit členské země EU. A pokud k tomu nedojde, v některých zemích vypukne občanská válka.

[ad#clanek-respo]

Je otázkou času, kdy ve společnosti vůči migrantům převládne (pokud již nepřevládl) ještě negativnější postoj než k Cikánům. Ano, „kolektivní vina“ je nepřípustná, nesouhlasím s ní, ale je to logický a přirozený vývoj názoru společnosti, pokud se nezanedbatelná část minoritní společnosti začne chovat v rozporu se zvyklostmi a zákony společnosti většinové. Jasně to vyjádřil zástupce ombudsmanky JUDr. Křeček, když prohlásil, že jakkoli je princip kolektivní viny nepřijatelný, je negativní postoj většinové společnosti vůči Cikánům pochopitelný a že za tento postoj nemůže většinová společnost, ale Cikáni sami, respektive ta nezanedbatelná část z nich, která cíleně nepracuje, dopouští se drobné kriminality, rasových útoků, dělá hluk a nepořádek.

Jak mohu poznat, že si byt chce pronajmout spořádaný pracující Cikán a ne takový, který nebude platit nájem, byt zdevastuje a radiátory odveze do sběru? Jak mám poznat umírněného muslima od radikálního? Radikální kamenuje ženy a stíná bezvěrce a umírněný jen podává kameny, mačety či přihlíží? Ano, ne všichni muslimové jsou teroristé. Ale dosavadní teroristické útoky spáchali prakticky vždy muslimové. Naše media včetně veřejnoprávní ČT zamlčují informace z Německa, Francie a skandinávských zemí. O dramatickém nárůstu kriminality a brutálních trestných činů díky migrantům. O tom, jak údajní uprchlíci před válkou demonstrují a řvou, že nemáme právo na blahobyt (který jsme si vytvořili vlastní prací po mnoho generací).

Řvou, že nám peníze, domy, auta, majetky dal Alláh a že je naší povinností se s nimi rozdělit, dát jim náš majetek přesto, že přišli před pár dny. Obtěžují a znásilňují nejen ženy, ale děti. Vraždí nejen dospělé a těhotné ženy, ale i děti. Naše (proamerická?) sluníčkářská media o tom neinformují, přestože jsou informace ověřené ze seriózních zdrojů jiných zemí. Muslimové, kteří se v Evropě narodili, zcela vážně prohlašují, že jsou jejich zákony nad zákony dané země a EU. Že chtějí, aby platila šaria. Jenže nejen pro ně, ale i pro nás, Evropany. Tedy kamenování, stínání, legální znásilňování, legální sex s dětmi, se zvířaty, s mrtvolami?

Babišdnes informoval o střelbě v Německu, že pachatelem byl 18 letý Němec a že jsou zákony na legální pořízení zbraní v Německu děravé a že je třeba je zpřísnit. Tedy, akceptovat snahu Bruselu nás odzbrojit. Idnes.cz, stejně tendenční, jako veřejnoprávní ČT, z části lhal a z části manipuloval. Ten „mladík“ byl sice Němec, ale muslim a “íránského původu”. Nepořídil si zbraň legálně, ale koupil ji na černém trhu na Slovensku. Přesto nás chce Brusel prakticky odzbrojit. Nikoli, je nezbytné, aby se většina Evropanů, která splňuje obvyklé podmínky na držení střelné zbraně, urychleně ozbrojila. Násilná trestná činnost je zcela ojediněle páchána legálními držiteli zbraní, teroristická však vždy zbraněmi ilegálně získanými na černém trhu.

V Německu je padesátiprocentní objasněnost trestných činů, tedy jich pravděpodobně bylo přes čtyřista tisíc. Jde o osmdesátiprocentní nárůst oproti roku 2014 a znamená 570 trestných činů spáchaných migranty každý den, čili 23 trestných činů každou hodinu.

Tato fakta náš premier nevidí? Nemá přístup na internet? Nevidí je šílení sluníčkáři jako Dientsbier, Šabatová, Fischerová, Chovanec, Sobotka, Kocáb, Šabatová, Pelikán a další? Bude nás dál Andrej Babiš oblbovat že “ANO, bude líp”, když je za jeho působení čím dál hůř? Kašlu na EET, je mi fuk zda si nějaký hostinský přilepší pár stovek. Ale není mi fuk, pokud by má rodina měla být ohrožena magorem s mačetou, kalašnikovem či bombou, není mi fuk, pokud media píší, že premiér Sobotka spolu s Bakalou okradl stát o 40 – 60 miliard a místo toho, aby oba šli do kriminálu, ČSSD rozpráší polici.

V Německu drží střelnou zbraň cca 5 milionů Němců, tedy odhadem cca 10 % dospělých (držení je obecně možné od 25 let). Nevím, jak je to tam s právem nosit zbraň. Ale pokud by bylo ozbrojeno 20% dospělých Evropanů a zbraň i nosili, pak by byl každý pátý Evropan na chodníku či v restauraci nebo klubu ozbrojen a byl by tak schopen zabránit většímu masakru (s výjimkou pumového útoku). Vím, že to může znít (a zní) absurdně, chodit s bouchačkou po ulici, do restaurace, do kina, na fotbal. Ale začíná se z toho stávat nutnost, protože Evropské země nejsou schopny ochránit své občany. Internet je plný videí násilí ze strany migrantů vůči většinové společnosti, zejména útoků na ženy. Je otázkou času, kdy někdo na útočníka vystřelí a zastřelí jej.

Pak to spustí lavinu. Bude dán příklad. Lidi začnou střílet. „Přiměřenost obrany“ se stane absurditou. Budeme se snad útočníka ptát, zda nás chce jen mírumilovně krást, nebo podříznout? Na internetu koluje video, jak metrákový muslim udeřil brutálně „bílou“ ženu, v pokročilém těhotenství do břicha. Vážím sice 112 kilo a měřím 194, ale je mi 60 a nejsem už v takové fyzické kondici. Vidět to a mít zbraň, na útočníka vystřelím. Byla by to přiměřená obrana? Podle našich soudů asi ne, podle mého ano, bránil bych dva životy. Bránil bych ženu, dárkyni života a její nenarozené dítě.

Migrant v Německu posekal lidi ve vlaku, jiný ubodal (mimo jiné) 13 letou holčičku, protože jej „naštval“ její otec. Jiný znásilnil 7- letou dívku. Muž s mačetou zaútočil na dvě ženy a muže v Reutlingenu na jihozápadě Německa. Jednu těhotnou ženu usmrtil a druhou spolu s mužem zranil, než jej zadržela policie. Podle ní jde o žadatele o azyl ze Sýrie. Jiný postřílel v Německu v obchodním centru několik lidí. Zrůdu, jež v Nice pozabíjela minimálně 84 lidí, se snažili zastavit dva neozbrojení lidé a byli připraveni obětovat svůj život většině. Bylo by těch obětí popsaných v tomto odstavci tolik, pokud by byli Evropané ozbrojeni?. Jsem přesvědčen, že nebylo.

Jer nezbytné donutit politiky EU k zásadním opatřením. Je nezbytné zbavit se Merkelové, ožralého Junckera, připosraného Hollanda, ale i Sobotky, Chovance, Stropnického, Dientsbiera, Šabatové a spol. Paní Fischerová spíše vzbuzuje smutný soucitný úsměv, manželka ministra obrany zase oživuje známé pořekadlo o blondýnách. Pokud, se tyto politiky nepodaří urychleně, demokratickou cestou odstranit, je nezbytné, aby se většina z nás ozbrojila. Nevolám po násilí, nevyvolávám paniku, ale vnímám informace o chování migrantů z Německa, Francie, skandinávských zemí či Británie. Vnímám ale nečinnost Bruselu a vlád členských zemí EU. Myslíte si, že se Vás to netýká? 

Ale týká. Němci brzy donutí Meerkelovou uzavřít hranice, Rakušané a Maďaři to prakticky již udělali. Ta vlna 6 – 8 milionů migrantů, kterou avizuje německý ministr vnitra, pak ze značné části skončí u nás. A pak se tu budou dít ještě horší věci, než v Německu či Francii. Je třeba, aby ti z Vás, kdo chodí k volbám, napsali „svým“ poslancům, že pokud budou projednávat nesmysly typu prdění krav, EET, emise sekaček, či zákazů kouření, či budou nečinně přihlížet likvidaci policie v rámci ututlání korupce politiků a nedonutí vládu přijmout zásadní opatření na ochranu nás všech, nebudou zvoleni. Vedle toho je třeba se ozbrojit. Nikoli proto, abychom páchali násilí, ale abychom byli schopni bránit své životy, protože stát nás neochrání.

Značná část medií mimo jiné informuje, že současný premiér vědomě umožnil pod cenou okrást stát, pod cenou prodat OKD a pak je vytunelovat. Ač si nemyslím, že by byl Šlachta superman, byl „odejit“ proto, aby premiér nešel do kriminálu? Premiér, který si „našetřil“ na byt z poslaneckých náhrad, zneužíval služební vozidlo, odpouštěl daně vyvoleným. Premiér, který podle mého zradil tuto zemi a patří podle mého spolu s Kalouskem, knížetem a dalšími do kriminálu, žene naši vlast do záhuby. Jenže, než to že zřejmě dlouhodobě od roku 1990 kradou a drancují tento stát je to, že obětují naše životy.

[ad#clanek-respo]

Kašlete na volby? Myslíte si, že se vás to netýká? Je vám to jedno, protože máte na žvejkačky a hambáče? Mně to jedno není, ale sám a psaním nic nezmůžu. A stran podvodného „sametu“ 1989 a mediálně dosazeného Havla nezapomeňte, že:  “Revoluce začínají idealisté, realizují romantici a plody sbírají všiváci.”

ZDROJ: Michal Malý

maly

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (43 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...