21.7.2016
Kategorie: Společnost

V Kunikundě je oproti multykulturni Francii nuda. Krasna nuda…

Sdílejte článek:

LADISLAV VĚTVIČKA 21|07|2016

Mam rad rasově čiste země. Třeba Iran. Rad čumim na ty nadherne perske baby skovane pod šatkama. Nebo Maroko. Nikdy nezapomenu na neopakovatelny středověky chaos na naměsti Mrtvych v Marakešu. Nebo Cejlon s pracovityma Sinhalcama.

[ad#clanek-respo]

Naopak se citim velice nepřijemně v rasově a narodnostně pomišanych oblasťach. Třeba v Pařižu. Tam bych se už nechtěl vratit. Nebo v Amstru. Ty vražedne pohledy lidi, keři se tu přistěhovali a enem čekaju na to, až jim to jednou bude patřit, su hrozne.

Uplně jinak se člověk citi v mistach, kde je sice enem hostem, ale pravě proto se mistni staraju o to, aby vam tam bylo fajně. A je jedno, jestli to je mezi Norama za polarnim kruhem, mezi Armenama v Karabachu nebo mezi Slovakama v Kežmaroku.

A tak sedim na zahradce stare babky v podkarpatske Kunikundě, kera mě ubytovala za padesat korun, čumim na ty lidi, keři chodi okolo a přemyšlam, jaky to maju smutny a nudny život. Nesu tu žadne menšiny, žadne cizi naboženstvi, žadne neziskovky, žadni minystři pro věci zbytečne. Nuda.

V Evropě se aspoň cosik děje. Stara Mrkalova, kera ma vyraz a charyzma smutečni vrby, přivedla do Rajchu dva miliony synku, keři už se časem postaraju o to, aby se Němci nenudili. Už dneska běhaju po vagonach afganšti Janošici a potomci stareho Bruny ze sekyrkama, vraždi lidi, bohatym beru a chudym tež. A to všecko je teprve začatek.

Francusky marksysta s nizozemskym jmenem a gzychtem překvapeneho prodavača citronu se zase divi, že se mu po nabřežich prohaňaju prodavači zmrzliny a po vzoru Olgy Hepnarove bulaju lidi jak kuželky. Přitom to byli pravě žabožruti, keři už před štyryceti rokama začali s importem cizich ras. Fčil sklizaju, co zaseli.

Nejvic je mi lito toho našeho kudrnateho multykulturně korektniho marksisty, bo každe dva měsice musi vymyšlat nove prohlašeni na tviter, jak je šokovany, jak v pevne a nerozborne jednotě stoji se svyma sudruhama v jednom šiku a jak se zasadi o zabraněni všeckych podobnych utoku v budoucnu.

Marksisti, keři vyžadovali zabaveni všeckych zbrani, budu fčil chvilu ticho, bo by pusobilo tak trochu blbě, kdyby fčil žadali zabaveni všech sekyrek nebo naklaďaku. Tak blbi ani ti multykulturni marksysti nesu.

A tady, v Kunikundě – nic. Nebyt českeho štvaveho tisku, tak člověk žije klidně a spokojeně. Brycke hlasovani tady nikoho nezajimalo. Turecky převrat tež ni, stejně jen stary Recept oprašil metodu, jak zlikvidovat opozicu. Zabijani lidi naklaďakem nebo sekyrku tu nikdo neřeši, bo do Šengenu su drahe viza a tak tam nikdo nejezdi. Všeci bavi o tym, jestli trochu zaprši, aby vyrostla kukuřica a kobzole, jestli po prazdninach pudu děcka do školy v Chustu nebo v Ťačivu a jestli je lepši robota řidiča Kamazu za 3 tisice šest set nebo ve vapence za 3 tisice osum set měsičně.

A proto to tu mam rad. Země, kde v hospodach lidi nečumi na televizu, ale bavi se spolu. Země, kde děcka nečumi do tableta, ale běhaju po kopcach a kupu se v řece. Země, kde o vikendu neslyšite zvuk sekaček, bo travu spasly ovce a telata.

Krasna země. A krasni lidi. Doufam, že nevstoupi do EvroSajuza, to by cela ta pohoda a klid šly do prdele. Neziskovky by začaly rozeštvavat lidi a dotace by zkurvily jakykoliv pokus o poctive podnikani. Nelegalni migranti by se začali domahat mešit a minaretu a štěkali by cosik o lidskych pravach. Tlusti aktyvisti a vychrtle škarede multykulturně marksistycke aktyvistky by běhali po ulicach a podporovali uchyly za penize, kere stat ukradl lidem. A jakysik idyjot by zavedl system DDT, diky keremu by babky před barakama měly vedle hromadky nadhernych rajčat ze zahradky velku kisňu, kera by z desetikorunove transakce hned odeslala hlašeni do Kyjeva a odvedla mistnim bafuňařum korunu padesat na depeha.

… tych fotek a zažitku je moc. Dneska je necham bez komentařu, ale myslim, že ta pohoda a klid ze země, kera je sice v řyti, ale přesto dokaže žit, je patrna na prvni ohled a komentaře nesu třeba…

Vitejte v Kunikundě…

[ad#clanek-respo]

ZDROJ: Ladislav Větvička

bloger_822

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...