12.5.2016
Kategorie: Společnost

Hrdinové

Sdílejte článek:

WOLF 12|05|2016

Následující článek je poslední, který uveřejnil Varg Vikernes na původní podobě svých stránek Thuleanperspective.com. Reaguje v nich na incident v pařížském metru v roce 2013 a bez skrupulí se vyjadřuje k francouzské vládě i situaci v Evropě. Reakce mocných na sebe nenechala dlouho čekat. Tři dny po zveřejnění článku Hrdinové,  vtrhlo do domu Varga a jeho rodiny policejní komando  a  zatklo ho i s těhotnou manželkou. 

[ad#clanek-respo]

Dle vyjádření tehdejšího francouzského ministra vnitra a nynějšího předsedy vlády, Manuela Vallse, došlo k zatčení kvůli podezření, že Varg nemá daleko ke spáchání „teroristického činu většího rozsahu“.  Manželka byla propuštěna vzápětí, Varg po několika dnech. Soud mu za publkování názorů na internetu uložil půlroční podmíněný trest a pokutu 8000 EUR. Okolnosti celé kauzy  Varg podrobně popsal v seriálu Terorismus ve Francii (český překlad zde). Ve světle letošních zpráv o tom, jak média na popud vlád dlouhodobě zamlčují trestnou činnost cizích etnik v Evropě, můžete sami posoudit, jak po téměř třech letech vlády pokročily v pošlapávání zájmů Evropanů, i to, kdo skutečně páchá terorismus a kdo je v souvislosti s ním persekuován. (Wolf)

Kam až má paměť sahá, jsem jsem byl tím, co považuji za romantika. Klasický romantik, který sní o konání hrdinských skutků. Už nebyly žádné princezny, které bych zachránil před troly či draky (…!?), ale choval jsem slabou naději, že alespoň dostanu šanci někoho zachránit před jistou smrtí v jiné souvislosti. Dokonce jsem doufal, že někdo bude potřebovat pomoc, jako třeba že se ocitne zaskočen před autobusem, a já budu mít příležitost skočit před autobus a odstrčit ho, aby nedošel k újmě. Má vlastní smrt nebyla nutnou součástí těchto hrdinských plánů, ale já se nikdy příliš nestaral o vlastní bezpečnost. Děti stržené silným proudem, autonehody, letadla v ohni, obtěžované dívky, cokoliv; byl jsem připraven konat! Nuže, cítil jsem se trochu špatně, když jsem doufal, že někdo bude potřebovat pomoc, ale jak se z někoho může stát hrdina, pokud není někdo v nesnázích? Tyto pošetilé, naivní a romantické sny ve skutečnosti nikdy nezmizely. Jsem pořád tím bláznem, co doufá v příležitost pomoci druhým, co zoufale potřebují pomoc – čím větší, tím lépe.  Skutečně si myslím, že většina evropských mužů je  – pokud jsou dostatečně upřímní, aby si to přiznali  – v této souvislosti podobných jako já. Sebeobětující se hrdinská mentalita je hluboce zakořeněná v naší psýché. Jde vlastně o docela typický projev evropského ducha.

V pátek došlo k nehodě vlaku v pařížském metru (tj. v oblasti obývané hlavně přistěhovalci) a několik jedinců zemřelo a mnoho bylo zraněno. Někteří při nehodě dokonce přišli o hlavu, tuším, že z důvodu letících úlomků. Řekla mi o tom manželka a já odpověděl, že nevěřím, že by se jednalo o nehodu. Byl jsem si jistý, že k tomu došlo v důsledku sabotáže. Jako příčina nehody byly uvedeny vysoké teploty v Paříži (?). Dobře… Včera večer francouzská média oznámila, že “mládež” (tj. přistěhovalecká mládež) házela kameny na hasiče, kteří dorazili na pomoc mnoha zraněným.

Dnes vystoupil záchranný personál na veřejnosti s prohlášením, že tam “mládež” čekala, když vlak havaroval, a začala po srážce okrádat zraněné a mrtvé cestující. Házeli kameny na hasiče, osádku sanitek a policii, aby jim zabránili pomoci zraněným,  protože ještě neskončili s okrádáním. Zjevně toho bylo víc k uloupení.

“Francouzský” prezident Mr. Hollande a jeho socialistická vláda označuje zprávy o okrádání (o nichž mluvil záchranný personál, který byl přímo u toho!) za “fámy” a jako popisy “ojedinělých incidentů”. Rovněž se zdá, že zcela odmítají si přiznat či vůbec uvažovat o tom, že možná vlak havaroval, protože to někdo chtěl, a udělal něco pro to, aby vykolejil a havaroval. Jako např. nedaleko stojící gang “mládeže”, připravený okrást cestující, když se to stalo.

Nuže, kdyby se nějaký Evropan do těchto rabujících pustil, jako např. já bych to určitě udělal, kdybych tam byl, aby zajistil, že záchranný personál může obětem pomoci, co si myslíte, že by se mu stalo? Ano, rabující by média vylíčila jako “přistěhovalce spěchající na místo nehody, aby pomohli zraněným”, a Evropan, který se do nich pustil, by byl “zlý rasistický nacistický zločinec”, a skončil by ve vězení, možná na zbytek svého života, za “zločin z nenávisti“.

Toto je Evropa, kterou nám a našim dětem zanechali generace našich rodičů. Zákon nám neposkytuje žádnou ochranu, ale zákon nám brání se chránit. Máme vládu, která nejen dováží zločineckou neevropskou spodinu en masse, ale která nám rovněž lže o důsledcích, které to přináší. “Naše” média nejsou o nic lepší než média v Severní Koreje a slouží pouze svým pánům ve vládě a úmyslně ignorují, skrývají či bagatelizují pravdu. Jejich hlavním cílem je šířit antievropskou propagandu a zastírat realitu.

Jsem tak rozzlobený a byl jsem celý den a prostě nechápu, proč se proti tomu Evropa nevzbouří. Mají co ztratit? Už ztratili ochranu zákona, svobodu slova; už žijí jako otroci, pracující ne za vlastní zájmy, volby jsou očividně zmanipulované, tudíž není v dohledu žádné politické řešení, a i kdyby zmanipulované nebyly, média jsou pod kontrolou, tudíž není žádná naděje na jakoukoli reálnou politickou alternativu. Již přišli o svou bezpečnost; jsou okrádáni, než či vůbec je jim poskytnuta pomoc, když jsou zraněni, jejich dcery jsou běžně sexuálně obtěžovány a hrozí jim vážné nebezpečí, že je hromadně znásilní přistěhovalci (přibližně 25% všech v současnosti narozených švédských dívek bude během života znásilněno), jejich synové jsou běžně obtěžováni a mláceni, a dokonce pobodáni na ulicích gangy přistěhovalců atd. Co bude ještě třeba, aby řekli stop a podnikli akci na změnu situace? Pokud to neuděláme, všechny nás zabijí, jednoho po druhém a každého z nás.

Ano, totiž; právě tohle chtějí! Vyhladit Evropu, sakum prásk. Nenávidí nás! Nic nenávidí víc než Evropu a vše evropské, a chtějí, aby to vše zmizelo – a pracují už tisíce let na tom, aby toho docílili, že se tak stane. Musí to přestat; musíme podniknout akce, aby to skončilo. Než bude pozdě.

Ze zřejmých důvodů nebudu nikoho podněcovat k tomu, aby podnikl nějaké ilegální akce na ukončení evropské genocidy, ale je toho mnoho, co můžete udělat a není to ještě ilegální. Buďte při tom chytří a nikdy jim nezavdávejte záminku k tomu, aby utáhli šrouby ještě víc. Navrhuji, abyste nejprve podnikli akce na odhalení jich a jejich lží co nejvíce lidem to lze  – jak činím já zde, ale jak vy můžete činit kdekoliv ; na veřejnosti, v soukromí a tolika způsoby. Vytvářet letáky a házet je do schránek ve své čtvrti. Cokoliv. Všechno pomůže.  Řeky tvoří nepatrné kapky vody! Vytvořme společně řeku Pravdy! Nechť spláchne jejich lži a očistí mysl Evropy! Nechť spláchne všechny lháře a zrádce a utopí tu bestii jednou provždy! 

[ad#clanek-respo]

ZDROJ: Varg Vikernes, www.thuleanperspective.com

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...