6.5.2016
Kategorie: Historie

Multikulturalismus je rasistickou teorií, která nenávidí vlastní a miluje cizí

Sdílejte článek:

LUKÁŠ LHOŤAN 06|05|2016

Ano, je tomu tak. Byť je dnes díky multikulturní nadvládě ve společnosti, mediích a politice nebezpečné otevřeně hovořit o kořenech multikulturalismu, tak tato filozofie je rasistického původu a má také stejné plody.

[ad#clanek-respo]

Kolega slovensky publicista Pavel Fendek se v textu „Brusel – hnízdo teroru a centrum multikulturního rasismu“ vyjadřuje jasněji: „Multikulturalizmus je nástrojom deštrukcie západnej civilizácie prostredníctvom jej „nariedenia“ neeurópskymi imigrantmi na území Západu. Napriek svojmu názvu bol vždy ideológiou nenávisti voči západnej civilizácii a Európanom, preto bielu rasu a jej kultúru považuje za menejcennú voči ostatným rasám a kultúram.“

Multikulturalisté jsou velice opatrní v upřímné mluvě a své projevy rádi zaobaluji do hesel tolerance, různorodost, odmítáni xenofobie apod. Z jejich práce je ovšem vidět, že sice propagují právo příchozích přistěhovalců zachovat si svou původní kulturu, ale zároveň nepřiznávají původnímu obyvatelstvu právo na zachováni vlastní kultury a hodnot. V momentě, kdy se dostává příchozí kultura do konfliktu s původní kulturou, tak nastupují multikulturalisté s hesly o toleranci, ale toleranci vnucují jen původní kultuře a požadují, aby se původní kultura podřídila požadavkům nové kultury.

Nepřekvapí tedy, že multikulturalisté jsou zároveň mnohdy i těmi, kteří aktivně pomáhají přílivu neevropských přistěhovalců do Evropy a jakoukoliv snahu zabránit masové imigraci do Evropy a zachovat tak původní kulturu označuji za xenofobii, nenávist apod.

Ano, myslím si tedy, že Pavel Fendek má plnou pravdu když říká, že „ multikulturalizmus je nástrojom deštrukcie západnej civilizácie“. Ve své knize Eurabia – mýtus nebo realita budoucnosti? Popisuji, jak se v tématu nutnosti nastěhovat do Evropy obyvatele Afriky a islámského světa perfektně shodli neomarxisté (Gramsci) s panevropany hraběte Coudenhove-Kalergi a z tohoto spojenectví vznikla právě dnešní Evropská unie.

[ad#clanek-respo]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (23 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...