3.5.2016
Kategorie: Společnost

Není možné, aby člověk hákoval osm hodin denně, pět dní v týdnu, a zároveň byl v prdeli

Sdílejte článek:

RED HOOK 03|05|2016

Tak jsem čet, že pokladní v supermarketech jsou v hajzlu, jelikož z výplaty uživěj tak akorát sebe. Sociologové Kobová a Bek to celé zkoumali a po půl roce intenzivního výzkumu došli k závěru, že není možné, aby člověk hákoval osm hodin denně pět dní v týdnu a zároveň byl v prdeli.

[ad#clanek-respo]

Byl to výzkum Multikulturního centra, což je instituce, kde v kancelářích hraje etno, po chodbách bloumají ezopíčusové zahalení v palestině a celý je to dotovaný z peněz, který se seberou “idiotům”, co nemaj vzdělání a tituly a seděj za kasama v supermarketech.

Což dokazuje to, že vše je uzavřené a točí se v kruhu. Pokud totiž vyrazíte z bodu A, který představuje absolutní prdel a snažíte se dostat někam, kde je to přijatelnější, stejně nakonec skončíte v bodu A, tedy v prdeli, akorát že o něco utahanější.

Ti, co vědí, se proto s nějakými treky nenamáhají, jsou v klidu, lejou, občas zahulej a pozorujou vystreslý kravaťáky, kteří se měsíc co měsíc hroutěj, jestli se od “nevzdělanejch idiotů” na daních vybralo dost na to, aby jim přišla vejplata.

Jakési hovado z ospale se tvářící neziskovky se vyjádřilo v tom smyslu, že si za to pokladní můžou sami, protože kdyby se líp učily, mohly dělat taky nějaký výzkumy a ne se za kasou srát s čárovejma kódama.
Že třeba jeho neziskovka se zabývá tučňáky, pro které sbírá hračky, protože tučňáci, jak je to globální oteplování a planeta bez sněhu, jsou psychicky v prdeli a hračky jsou to jediný, co jim dokáže vyloudit úsměv od ucha k uchu, i když uši nemaj.

Ono hovado už v té neziskovce nefunguje, protože naposled se pod jeho vedením podařilo shromáždit stavebnice Merkur, díky kterým je po tučňácích, protože sežrali šroubky, šli se koupat, nedokázali se zvednou od dna a bylo po nich.

K problematice pokladních se vyjádřil i bývalý prezident pan Václav Klaus ve své memoárové knize „Chtěli jsme víc než supermarkety.“ Na ploše deseti stran vysvětluje, že chtěli hypermarkety. Hlavně on. Zbylých devadesát stran memoárů věnuje postřehům z pochodu Praha – Prčice. Všíml si mimo jiné toho, že se po celé trase pochodu mluví česky. Memoáry najdete v Levných knihách, v oddělení „Klaus“.

Budou podzimní krajské a senátní volby a hnutí ANO rozjelo reklamní kampaň „Chceme lepší Česko!“ Celý to vede pan Babiš. Pan Babiš je týpek, jehož obrázek má jedna neziskovka pomáhající imigrantům na vizitkách, protože je to první imigrant, kterého dokázala dokonale začlenit do naší společnosti.

Pan Babiš mimo jiné chce „Veselý život seniorů“. Jelikož je v současnosti nějakých pětaosmdesát tisíc důchodců v exekuci, tedy v naprostým hajzlu, navrhuje, aby s každým exekutorem chodil za seniory komik. Izer, Náhlovský, Stropnický apod.. Že pak bude vše v pořádku, senioři budou vysmátí, bude tím pádem klid na práci a sklízení řepky olejky.

Exekutorská komora se k tomuto plánu staví zdrženlivě, protože má obavu, aby se to nepřehnalo. Mluvčí komory uvedl, že pokud by té srandy bylo příliš, mohli by se důchodci umlátit smíchy, čímž by zmizel povinný a komora by se mohla jít pást. Nebo si sednout za kasu v supermarketu. Což je podle členů komory ve stejném levelu.

Jo, děje se toho moc.

[ad#clanek-respo]

Tačvúd s Gekonem se mě ráno ptali, jestli taky budou muset za kasu v supermarketu. Jsem je uklidnil, že ne, protože jsme v prdeli už teď. Se zklidnili.

Dnes bude pod mrakem, ale mile, svěže a vlaze.

To je zatím vše.

ZDROJ: Zelený Škraloup

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (38 votes, average: 4,53 out of 5)
Loading...