9.3.2016
Kategorie: Společnost

Jestli všechny ty “dobrosery” někdo brzo nezastaví, tak se tu fakt už nebude moci dát žít

Sdílejte článek:

PETR PAULCZYNSKI 09|03|2016

Tak čím začneme. Zeman zas načůral do mřaveniště a teď pobaveně kouká jak se mravenci hemží, Slováci volili a poslali eurohujery a sluníčkáře do kopru, Turek leze do Evropy za potlesku europitomců. Hrozná témata.

[ad#clanek-respo]

.

A z mého života: Týden proběhl docela poklidně. V souladu s koloběhem jarní únava, letní ospalost, podzimní deprese a zimní spánek. Únavu jsem zaháněl čokoládovou bonboniérou v důsledku čehož očekávám glykemický šok. Ostatně, jak praví klasik, tělo má jít do hrobu zhuntovaný. Pokusím se to později kompenzovat jogurtem, kterážto kombinace mi přivodí několik zrychlených přesunů čímž splním požadavek svého diabetologa na dostatek pohybu. Zdali se do toho bude počítat i zrychlená peristaltika nevím. Také jsem chodil venčit psa i když bylo hnusně. Místo odměny jsem se dověděl, že jsem prase protože ze psa vypadl kus blata. Co já. On je prase. Taky jsem navštívil doktora neb mi praskla žilka v oku a vypadám jak jako hrabě Vlad III Tepes. Pro ty kdo neví – to je Dracula. Tam vám sedělo tolik důchodců že mi to voko málem vypadlo na zem. Žádám zavedení 30,- poplatku. V té době tam nebýval nikdo. Taky jsem trenoval psa na povel nesmíš. Výsledkem bylo, že měl smutnější oko jak já.

A na Fejsbůku napsali:

  • Slovenský Kotleba kavárně trhá žíly. Ukrajinský Jaroš ne. Rozumíte tomu?
  • Pane Kisko, vy se budete tak dlouho od toho Kotleby halasně distancovat, až v opakovaných volbách dostane dvakrát tolik.
  • Chcete pronajmout byt? Nově jen se svolením sousedů. Majitelé bytů mohou brzy přijít o část svých práv. Majitelé bytů mohou brzy přijít o část svých práv. Ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová (ČSSD) plánuje, že se nemovitosti budou moci pronajímat pouze se svolením sousedů. Píše o tom pondělní vydání časopisu TÝDEN.Soudružka Marksová nás vede zpět rovnou do socialismu. Místo zrušení hloupých sociálních dávek, navrhuje omezení vlastnických práv. Nemám dalších slov…
  • Jak se uchránit před ruskou propagandou ? Vstupte do TOP 09, pořiďte si průkazku do Knihovny Václava Veškrny, a důvěřujte ČT a Respektu.
  • Famózní úspěch sbírky na lavečku VH (poplatek neuhrazen) v Karlových Varech. V pokladničce uvízlo celých 11,-Kč. To je jako poplatek na VZ (veřejné záchodky).
  • Máme plný kaťata řekl kníže. Brutální přiznání inkontinence.
  • Pokud jste přišli bez reflexních prvků na zabijačku, dali ochutnat sousedům a připili si s nimi slivovicí = zločin v organizované skupině.
  • Česká intelektuální elita sice neustále kritizuje a bombarduje Miloše Zemana pro jeho primitivnost, vulgárnost a hulvátství, zároveň se ale tetelí blahem při houfném sdílení nesmírně vtipného obrázku s nápisem “Miloš Zeman je kunda”. Gratuluju k nastavení laťky argumentace, korektní dikuse a inteligentní, konstruktivní kritiky. Dokázali jste, že jste lepší, než on a že si tedy takového prezidenta opravdu, ale opravdu nezasloužíte
  • Ministr vnitra Milan Chovanec vynucuje pořádek ne podle zákonů, ale podle zdání: “Jako občanovi se mi zdá podivné, že by v České republice bylo legální nosit šibenice kamkoliv.”
  • Pár let zpět dávali na ČT z archívu bolševické Televizní noviny. Teď je nedávají. Nikdo by nepoznal, co je archiv a co aktuální zprávy.
  • Díky FB se dozvím každý týden 3 zásadní informace: Že je zase to zasraný pondělí, že si mám zašukat ve středu,a pak že je konečně pátek.
  • Som z toho volaky zmätený: V Sýrii se více než pět let bojuje, z toho důvodu v roce 2015 náhle a hromědně zaplaví Evropu Středoafričané, což je Arabská invaze…
  • „Individuální přistěhovalectví existuje od nepaměti. Je to úplně něco jiného než davový, milionový, stádový pochod, který rozbíjí hraniční překážky. Na individuální migraci aplikujme všechny prvky soucitu, milosrdenství a dobra vůči jednotlivcům, ale vůči masové vlně, valícímu se davu není nic takového možné.” – Václav Klaus.
  • Zálohované výživné = nedobrovolná platba hlupanám, které si dobrovolně pořídily dítě s mizerou.
  • Inkluze ve školství je stejná demence jako zrušit novorozencům inkubátory.
  • Starost náměstka primátora Hollana o osud policií zadržené háčkované dečky kterou pomatenci ozdobili pomník TGM by byla úsměvná, kdyby to nebyla tragedie.
  • Lidem se musí vysvětlit, že Syřané jsou skoro stejní jako my, doporučuje Jiřína Šiklová. Prd. Lidem se musí vysvětlit, že rudá soudružka Šiklová je neobolševická  a senilní blbka, která už nemá nárok radit lidem, co se má dělat !!!

[ad#clanek-respo]

A něco veselého-inženýr : 

A fór na konec: Říká kamarádka kamarádce: Já jsem včera pekla rebarborový koláč, ruce opatlané od těsta a zapomněla jsem si vystříkat plech takovým sprejem místo vymazání. No a s těma zapatlanýma rukama říkám manželovi: “Mohl bys mi, prosím Tě, vystříkat pekáč?”
Jeho překvapený výraz vidím ještě teď a když se mě zeptal s mrknutím oka: “Teď . .. . když děti ještě nespí”???

A to je dneska všecko.

A jestli mi chcete dát hlas v anketě bloger roku, můžete zde.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...