19.2.2016
Kategorie: Politika

Trump odpovídá na Obamovu kritiku: Jeho činnost na prezidentském postu je odporná!

Sdílejte článek:

COM 19|02|2016

Republikánský kandidát na úřad prezidenta USA Donald Trump je jistě jednou z nejvýraznějších postav právě probíhající volební kampaně. Nenechal klidným ani současného presidenta Spojených států Baracka Obamu, který pocítil nutnost se k jeho osobě vyjádřit. 

[ad#clanek-respo]

Ve svém vystoupení na konferenci věnované výsledkům summitu USA-ASEAN v Kalifornii Obama prohlásil, že by si nepřál, aby se Trump stal příštím prezidentem Spojených států. „Není to žádná reality-show ani marketink. Není to PR akce. Myslím si, že lidé si uvědomují, že být prezidentem je seriózní práce”, řekl president za Demokratickou stranu, který svůj úřad opustí v lednu příštího roku.

Trumpa prý tato slova neurazila. Naopak, přijal kritiku současného prezidenta jako kompliment a sám také okamžitě zaútočil, když odpověděl na kritiku současného amerického prezidenta Baracka Obamy na jeho adresu následovně:

Jeho činnost na prezidentském postu je odporná. Jen se podívejte na naše rozpočty, na naše výdaje. Nemůžeme se vypořádat s Islámským státem. Obamova reforma zdravotnictví je prostě strašná. S tím je třeba skoncovat.”

I jen z této malé epizodky je vidno, že Demokraté se Trumpa bojí. Jejich dvě hlavní esa, problematická Clintonová a komunista Sanders, poněkud začínají postrádat charizma a tah na branku. Budou tedy opět muset, jako to bylo v případě zvolení Obamy, spoléhat na socialistickou propagandu a nereálné sliby a právě Obamou posměšně zmíněné reality show, PR a politický marketing, podpořený zmatenými neomarxistickými celebritami. 

[ad#clanek-respo]

Trump má v hodnocení Obamova prezidentování naprostou pravdu. Pro USA nebude nic lepšího až tato parodie na reálného politika v Bílem domě skončí.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (18 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...