8.1.2016
Kategorie: Společnost

USA, Rusko? Kterému análu dáváte přednost vy?

Sdílejte článek:

DEXEMPO 08|01|2016

Hodně se na stránkách Pravého prostoru řeší, pro mě naprosto nepochopitelně, vztah pidizemičky Česka k mezinárodním mocnostem Ruska a USA. Zas a znova pročítám články, které zcela nekriticky adorují jednoho nebo druhého a oba tábory nám nezakrytě líčí, jaký ráj nastane, když strčíme hlavu do prdele tohoto mocipána či druhého.

[ad#clanek-respo]

Ne vážení, hlava zastrčená do análu není moje představa důstojného bytí. Věřte tomu, že svobodný člověk nemá zapotřebí lézt do prdele nikomu. Momentálně máme hlavu hluboko vraženou do prdelí dvou – bruselské a zároveň americké. Tento anální alpinismus nám přinesl neomarxismus se vším, co k tomu patří a snědé vetřelce za hranicemi jako bonus. Vlezdoprdelismus let minulých ani nemusím jistě připomínat. Jasně, Rusko není SSSR, ale stejně jako my jde o postbolševickou zemi a její jediné plus je, že momentálně odmítají neomarxismus, ale ruku na srdce, stačí to?

Já si představuji, že naše zem půjde svojí vlastní cestou. Cestou spolupráce s každým, kdo o spolupráci projeví zájem. Proč ne s Ruskem, proč ne s USA, ano, ale hrdě, jako rovný s rovným, jako dodavatel a zákazník.

[ad#clanek-respo]

Jedna zem, která jde cestou spolupráce a prosperity, se jmenuje Švýcarsko. Ta nám může být jistým vzorem, takže proč by to nemohlo jít i u nás? V první řadě by to ovšem znamenalo přestat strkat hlavy do prdelí každému, kdo ji na nás vystrčí. Dokud se budeme nacházet na v tak nedůstojném místě, jako prdel bezesporu je, nikam se nehneme a vnímat nás budou jen jako lejno napořád.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15 votes, average: 4,20 out of 5)
Loading...