13.12.2015
Kategorie: Politika

Sobotko-Babišovské eurosocialistické temno

Sdílejte článek:

KAREL KŘÍŽ 13|12|2015

Už i masově propagandistická média, primárně vyrábějící na zakázku vládnoucí věrchušky veřejné mínění a jediné správné názory, občas, bázlivě, ale přece jen, s vykulenýma očima „překvapených“ novinářských matadorů, připouštějí, že se tak nějak, jakoby … vracíme k socialismu! Tedy sdělují svým čtenářům a posluchačům, vykolejeni současnou legislativní humoreskou v parlamentu, skutečnost, před kterou já osobně, Pravý prostor i další racionálně uvažující nezávislí publicisté varují minimálně sedm, deset, ale spíš již více let.  

[ad#clanek-respo]

Kdo si dnes ještě může postsametově myslet, že žijeme ve svobodné společnosti, která umožňuje svým pracovitým občanům poctivě bohatnout pomocí praktikování principů volného trhu a zvyšovat kvalitu svého života díky jasně, jednoznačně a jednoduše nastaveným zákonným mantinelům či dodržovaným morálním pravidlům? Že žijeme v období hrdosti na produktivní jedince, tvořící páteř prosperující společnosti, hrdosti na rozumné muže a ženy, které jako vzor ctnosti a vlastenectví povzbuzují z vládních pozic svůj národ k tomu lidsky nejlepšímu co v něm třímá, hrdosti na statečné osobnosti, které brojí za dodržování občanských svobod a lidských práv pro všechny bez rozdílu?

Bohužel. Současný vývoj spíše vypadá jako návrat do dob komunistického společenského temna a servíruje nám špinavou politickou hru mocenských špiček, které nám salámovou metodou, pomalu, ale jistě a nevyhnutelně, přináší návrat základních principů bolševické totality, které nenápadně, za zbabělého kývání mainstreamových médií, implantují postupně do života naší společnosti.

Vždyť se podívejte, co se děje. Co nám Sobotkova vláda v režii Andreje Babiše připravuje. Za masmediální mlhou imigrantské invaze či přestřelek Hrad – Kavárna, připravují koaliční zákonodárci neomarxistického střihu další a další utažení šroubů občanských i ekonomických svobod, které již hraničí s bolševickým systémem rudého otrokářství.

Vše samozřejmě zabaleno do sociálně inženýrského hávu všeobecného dobra, které již od výstřelu z Aurory přináší prý lidstvu ten pokrok, jistoty, prosperitu a šťastné zítřky. A mnoho užitečných idiotů zase tleská a hýká oslavné ódy směrem ke svým socialistickým spasitelům, kterým opět uvěřili, že jim nějakým zázrakem přinesou bohatý a pohodlný život garantovaný erárem a soudruhy z ÚV vyvolených partají.

Jen namátkou:

  • EET – elektronické šmírování a šikanování živnostníků a podnikatelů, maskované jako prostředek k větší spravedlnosti v tržních vztazích.
  • Policie bude moci nově zadržet zbraň, když bude mít podezření, že držitel je nebezpečný sobě nebo okolí. Doposud to mohla učinit až když byl vyhotovený posudek o zdravotní způsobilosti držitele. Doktoři budou mít volný přístup do registru zbraní.
  • Silnice se nedaří opravovat, značit, opatřovat odrazkami atd. ….a tak je budou nosit chodci povinně na oblecích.
  • Životní prostředí se údajně stále nelepší …. a tak bude majitel na zaklepání povinen doložit, jaký má kotel a čím topí.
  • Nově se bude rozúčtovávat teplo v panelácích … kdo šetří, tak si připlatí.
  • Statistika dopravních nehod se nelepší ….. razantně se zvýší sazebník pokut.
  • Přibírání tisíců nových státních úředníků a policistů, kterých již tak máme v přepočtu na jednoho obyvatele skoro nejvíce na světě (mimo KLDR), aby byla dále prohlubována zásada … na chudej lid musí být přísnost.
  • Chtějí opět nařizovat soukromým osobám co smí a nesmí dělat ve svých soukromých protorách, což si snad ani bolševik nedovolil … a „vysvětlují“ to jako boj za zdraví národa (zákaz kouření).
  • Zavádějí opět cenzuru a strach se otevřeně vyjadřovat na veřejnosti, iniciativy s. Jourové , s. Dientsbiera či s. Pelikána … neboť prý je třeba bojovat proti rasismu, xenofobii a islamofobii.
  • Propaganda do nás valí pofiderní statistiky o tom jak česká ekonomika zázračně roste, jak se musíme mít všichni dobře, ale většina populace sotva přežívá od výplaty k výplatě, sotva poplatí složenky, popřípadě hypotéku a ministr financí tomu dá korunu, když přes tyto „zázračné příjmy nastartované ekonomiky“ připraví rozpočet, kde opět zatne sekeru ve výši 70 miliard a ještě to národu presentuje jakože snižuje zadlužení … tak kde je pravda?

[ad#clanek-respo]

Kde to jsme? V Husákově socialismu roku 1989? Ne … jsme v Sobotko-Babišovském multikulturním eurosocialismu 2015, který se liší jen konzumní tváří. Princip je ale stejný. Rudé temno opět pohlcuje naše životy, svobody, statky materiální i duchovní. Jen se tváří sluníčkově „západně“ demokraticky. Dojde to konečně volební demokratické většině, která celý ten neokomunistický společensko-ekonomický hnus při volbách stále opakovaně vyžaduje?

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 votes, average: 4,81 out of 5)
Loading...