31.7.2015
Kategorie: Společnost

Smrt českých turistů v Albánii – něco tu nesedí!

Sdílejte článek:

GUSTÁV MURÍN 31|07|2015

Nedávno medializovaná smrt páru mladých českých turistů má takové oficiální vysvětlení:

  1. Známý místní recidivista chtěl jejich auto
  2. Proto je zastřelil “kalašnikovem”
  3. Pak se mu to auto “jaksi vymklo kontrole” a samo padlo do rokle?

[ad#hornisiroka]

To nedává smysl, vždyť:

  1. Pokud chci někoho auto, tak mi stačí pohrozit zbraní
  2. Prý se při střelbě zranil, ale to nedává žádnou logiku, neboť mladý pár se neměl čím bránit
  3. V autě, co mu “ujelo do rokle” nechal samopal i náboje; to je absurdní a nelogické

Nedávno jsem se vrátil z Albánie, kde koluje zcela jiná, logická verze činu.

Do nádherného Národního parku Theth nevede pořádná cesta. Není to náhoda. Právě pro tu nepřístupnost tam místní pěstují marihuanu. V minulosti již v jiném Národním parku kvůli tomu po českých turistech stříleli!

2372612-img-albanie

Mladá česká dvojice se bohužel nedala odradit a pronajali si auto s náhonem na všechna čtyři kola – terénní Nissan. Tak se nechtěně dostali i k marihuanový polím. Celou tuto divokou cestu fotili a ještě i ty fotky dávali na Facebook! Ostatní si můžete domyslet.

A teď logický průběh činu:

  1. Vrah nechtěl jejich auto, měl za úkol je umlčet
  2. Proto použil “kalašnikov”, nejčastěji využívanou zbraň při mafiánských popravách
  3. Auto s pomocí jiných shodili do rokle, jak se to v takových případech běžně dělá

Tedy “modus operandi” dvojnásobné vraždy má všechny znaky demonstrativní popravy na odstrašení jiných (vždyť ti dva mohli i docela dobře “zmizet”, mohli je zakopat na nepřístupném místě a roky by je tam nikdo nehledal; mohli je také v autě shodit do té rokle a zapálit – nic z toho neudělali, neboť tato dvojnásobná vražda je “odkaz” jiným “vetřelcům”) a auto shodili do rokle proto, aby bylo jasné, že jim o to auto vůbec nešlo!

Toto vše ale oficiálně albánské úřady nemohou připustit, neboť si od turistiky ze zemí, jako je Česko, hodně slibují. Proto také zakrývají fakt, že v této zemi funguje ještě krevní msta, které podléhá přibližně tři tisíce albánských klanů.Týden před příchodem naší turistické skupiny do Shengjinu zabili za bílého dne na ulici chlapce, který byl tak neopatrný, že vyšel na chvíli z úkrytu. Do tohoto se však prý albánská policie raději “nemíchá”.

[ad#velkadolni]

A teď je na vás, jestli chcete věřit oficiální verzi, která má zakrýt skandální kriminalitu v Albánii, na kterou nešťastně narazil pár mladých českých turistů …

PS: Jeden z čtenářů položil otázku, proč vrah/vrazi zanechal samopal i s náboji v autě, které skončilo v rokli. Kdyby četl mé knihy o mafiánských vraždách, tak by objevil (stejně jako já), že vražednou zbraň najatý vrah zásadně zanechává na místě činu, nebo poblízku. Nikdy ji nebere s sebou, neboť balistická zkouška by ztotožnila vystřelené náboje se zbraní a pokud by ji u něj našli, je to jasné. Proto se zbraně použité při tomto typu mafiánské vraždy nechávají v autě oběti a obvykle se to auto zapálí.

ZDROJ: Gustáv Murín

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...