9.5.2015
Kategorie: Společnost

Ráthe, jste ubožák

Sdílejte článek:

DAVID VLK 09|05|2015

Asi jste také nezapomněli na toho zlého muže, ještě zlejšího premiéra Jirky Paroubka. Vždycky, když bylo třeba někoho pošpinit ve sněmovně, vystoupil drsňák s ostře řezaným ksichtem a ledově modrým kukučem zabijáka. 

[ad#hornisiroka]

Nejedna volička zažívala slabost v kolenou, když tento charismatický, nejprve odborář, poté Odeesák a ještě poté zapřísáhlý Socan  pronášel své plamenné projevy a tepal nešvary v naší společnosti. Byl to taky jediný levičák, který byl schopen soupeřit s jiným žvanilem a to Mirdou Kalouskem.

Úplně nejraději modrooký David bušil do korupce. A to přesto, že on sám byl s korupcí spojován už jako šéf LOKu. Už tehdy se spekulovalo o tom co se děje s penězi za reklamu v doktorském, odborářském časopisu. Asi to není levná záležitost být v České republice za drsného, charismatického frajera, který musí nutně dávat na odiv své chlapáctví, také například pořízením hned několika rodin najednou.

rath

A jak nám pan doktor mířil politicky vzhůru, tak se evidentně zvyšovala jeho potřeba finančních prostředků. Doktor Ráth to nevyřešil jako většina doktorů nějakou tou službou navíc, ale prostě ve své funkci neomezeného vládce středočeského kraje bezuzdně kradl  nosil krabice s vínem. Doslova by se dalo říct, že “nosil” a ještě si u toho mlaskal. A taky že mlaskal moc nahlas a tak ho čapli, což je v České zemi tak trochu zázrak.

[ad#velkadolni]

Možná to byl ten správný okamžik, kdy měl Mudr. Ráth prokázat své skutečné chlapství a přijmout trest.

Nestalo se tak, místo toho jen “Doktorská primadona” předvádí divadýlko, žaluje , podává trestní oznamení, vymýšlí si bebíčka a fňuká.

Tenhle člověk totiž nikdy nebyl ani slušným člověkem a “Chlapem” už vůbec ne!

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...