30.9.2022
Kategorie: Politika

JZH do Senátu!

Sdílejte článek:

Tento článek míří především ke čtenářům do volebního okrsku Kroměříž, případně k těm, kteří tam někoho znají a mají šanci ovlivnit jeho voličské preference. Podobně jako se loni odehrál v jižních Čechách symbolický duel nynějšího senátora pana Chalupského a blba ze Škodovky, nyní to samé „hrozí“ mezi kandidátkou ANO a nezávislou kandidátkou paní Janou Zwyrtek-Hamplovou.

Ještě než se do toho pustím, rád bych poděkoval všem čtenářům, kteří podpořili posledně zmíněné kandidáty strany P.R.O, zejména pány Tomáše Nielsena a Petra Vacka. Sice se ani jeden do druhého kola nedostal, ale jejich výsledky nejsou nezajímavé a určitě o nich ještě uslyšíme. Například pan Nielsen na Vysočině v konkurenci dvou silných kandidátů (Vystrčil a Nagyová) získal nějakých 12%, což mi nepřijde vysloveně málo.

Nyní k dění v senátním obvodu č. 76.

V prvním kole senátních voleb získala kandidátka ANO Ing. Mgr. Pluhařová 8721 hlasů, za ní na druhém místě se umístila Mgr. Zwyrtek-Hamplová s 7854 hlasy. Ostatní kandidáti do druhého kola nepoustopili, paní Zwyrtek-Hamplová tedy vyřadila současnou senátorku Jelínkovou z KDU-ČSL.

V Kroměříži měli štastnou ruku hned z vícero důvodů. Udělali přesně to, co by bylo třeba ve všech regionech.

Předně upozadili všechny kandidáty, kteří žijí z veřejných peněz. Je zásadní chyba, že lidé svěřují své voličské hlasy lidem, kteří jsou financování státem. Je to veliká hloupost. Je nasnadě, co takový zastupitel bude provádět hned první den po svém zvolení, kdy už voliče k ničemu nepotřebuje. Košile je přece vždy bližší než kabát. Naprostá většina z nich vnímá svoji kandidaturu jako další nástroj dobývání renty. Tak mohli voliči na Kroměřížsku najít na kandidátní listině starostu Seiferta nebo náměstkyni hejtmana Sehnalovou. Oba jsou součástí výkonné moci, oba žijí z veřejných peněz, co od takové volby jejich zhruba 7000 naivních voličů očekávalo? Budou tito lidé pracovat pro ně, kdyby je nedej Bože zvolili, anebo budou prosazovat vůli orgánů, na jejichž činnosti se až doposud podíleli? No, naštěstí jsou oba mimo hru a mohou se věnovat dobývání renty tam, kde právě jsou metodami, které právě mají a které jsou účinné až dost.

Za druhé zcela správně vyřadili osoby, které jsou stranickou příslušností spojeny se současným establishmentem, až na jednu výjimku. Například nechápu ani s nejvyšší mírou empatie, jak to přijde, že kandidát hnutí STAN získá 17% hlasů. Fakt je zhruba 7000 voličům jedno, že toto hnutí, spíš účelová úderka založená k pragmatické realizaci zákona o rozpočtovém určení daní, je zatíženo obrovským korupčním skandálem? Opět vzniká otázka, zda jsou tito voliči úplně blbí, nebo zda třeba taky kradou taky, což by za daných okolností byla pro ně ta lepší varianta, protože krást lze přestat, ale být blbý přestat nelze. Naštěstí jich nebylo dost.

Zbývá to elegantně dokončit a dotáhnout to do konce.

Paní Zwyrtek-Hamplová (dále jen JZH) vešla ve známost svým odporem k nezákonným opatřením vlády ANO a později vlády Pětikoalice, které obě tyto vlády zaváděly v souvislosti s plándemií koronaviru, tedy pošlapávání práva, zavádění zdravotně policejní diktatury se všem í průvodními jevy, jako je umlčování nepohodlných osob, zavádění cenzury a kádrování skrze tzv. Fact checkery a udavače, kteří si nyní říkají elfové nebo jak se mezi sebou tituluje ta smrdutá sebranka. Tím si bohužel vykoledovala jejich hluboké opovržení.

Stranou nemůžeme ponechat ani blogerské aktivity. JZH celých 11 let publikovala na aktuálně.cz a 11.11.2021 se rozhodla publikování na aktualne.cz ukončit. Pravděpodobně by si stejně brzy vysloužila odpojení od matrixu pana Bakaly za „porušení kodexu“ podobně jako blogy pana Tománka a dalších. V publikování pokračovala na echo24. Všechny její texty jsou nyní dostupné na jejím volebním webu a kdo by potřeboval, může z nich získat přehled o názorech a postojích paní kandidátky.

Výčet aktivit JZH je velmi dlouhý a nemám ambice ho podat celý, nicméně je to osoba nám názorově blízká, není závislá na státních orgánech a právníky v senátu potřebujeme. Mimochodem, možná jste zaznamenali, že dne 20.9. Ústavní soud posvětil pandemický zákon alias pandu, protože prý ÚS „nepovažuje omezení ústavně zaručených práv a svobod za neproporcionální“, neboť jde o efektivní a cílená protiepidemická opatření, a také “(i)zolace osob a bezformální nařizování karanténních opatření je dle ÚS legitimním cílem za účelem zabránění či alespoň zpomalení šíření onemocnění Covid-19.

Tzn. Na vrcholnou soudní instituci nelze spoléhat při obraně práv občanů, soudruh Rychetský a jeho crew jim dokonale kryje prdel. Opět musíme jít tou delší a složitější cestou a zařídit, aby právní svinstva jako „panda“ vůbec nevznikala.

A nyní máme příležitost se k tomu posunout a nenechme ji bez povšimnutí.

Mám za to, že je nezbytné paní Zwyrtek-Hamplovou podpořit a napomoci tomu, aby se dostala do senátu. K tomu můžete příspět i vy, čtenáři.

Vezmeme si svobodu zpátky.

Když ne celou, tak po malých kouskách, a tohle je jedna z takových příležitostí.

A kromě jiného, kdyby to vyšlo, kavárna a fact deformeři se zlostí po$€…

D-FENS

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 votes, average: 4,42 out of 5)
Loading...
4 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)