5.9.2022
Kategorie: Politika

Fiala zasel věter a 150 tisic občanu mu připomnělo, že se bliži buřka

Sdílejte článek:

LADISLAV VĚTVIČKA

To se mi libi, jak prorežimni medyja manypuluju s lidma, nadsazuju počty demonstrantu tam, kde se jim to hodi a naopak ubiraju tam, kde dostanu rozkaz minymalizovat koratelalni škody, jak řikaju eksperti.

Režim je překvapeny, jaka sila se na Vaclavaku sešla, a tak po počatečnich nerozhodnych krokach rozhodnul o tym, že oficialni čislo bude sedumdesat tisic. Tuž, asi by se měli naučit lepe lhat, anebo by měli opravit předchozi lži z dohodnuteho převratu.

Pokud se v oficialni propagandě tvrdi, že v roce 1989 zaplnilo Vaclavak a okolni ulice 300 tisic lidi, nemože se zaroveň při zaplněnem naměsti a okolnich ulic letos tvrdit, že tam bylo enem 70 tisic. Pravda, lidi su dneska tlustši než tenkrat, ale lež je v tomto připadě tak očividna, že by bylo třeba jeden, nebo druhy udaj upravit.

Ja bysem zrobil kompromis, dohodněme se, že plny Vaclavak znamena 150 tisic lidi. To je fer, ni?




Tež bylo zajimave sledovat, jak prorežimni medyja tapaju a čekaju na notičky, aby věděli, co maju psat. A tak server Novinky hlasily hodinu před začatkem akce, že je přitomnych 5000 lidi (přestože v te době byl už Vaclavak plny) a doprovodil to ilustračnim obrazkem prazdneho naměsti. Dobra prace, chlapci.

 

 

No a pak už sem enem čekal, jak notičky dostanu sudruzi redaktoři. No a pak už se stačilo enem smat tym žvastum v multykulturnim tisku. Slovenske SME napsalo, že “Česke extremy zaplnily Vaclavak“.

Extra se blysklo s větu “sešla se špička dezinformačni, homofobni a proruske sceny“.

Nejodpornějši text ve stylu nacistyckeho Stürmeru vyplodil propagandysta na Forum24 pod nazvem “Fašistická spodina Putinových přívrženců zaplnila polovinu Václavského náměstí“, kaj piše: Pro organizátory je těžké dostat na akci dostatek lidí, protože pražské obyvatelstvo se těmto protestům vyhýbá, a většinu účastníků tvoří lidé z venkova. Navíc jde o menšinu s velmi bizarní proruskou orientací. Vedle proruských aktivistů na akci vystupovali také odpůrci očkování proti covidu. Máme tu nebezpečnou extremistickou sílu: proruské fašisty, kteří se zaklínají českým vlastenectvím. Přitom jde o exemplární zrádce národa a naprosto primitivní spodinu společnosti.

Zajimavy text vyšel překvapivě na Lidovkach, “Vládní partaje, proberte se! Jinak proti vám budou demonstrovat i vlastní voliči. A čím bude požár nespokojenosti větší, tím těžší ho bude uhasit.

Že se ty vladni surikaty neproberu, ukazuje reakce Rakušaka, kery v televizi prohlasil, že “vlada začne lepe komunykovat a že roznesu letačky po českych poštach, kaj budu radit lidem, jak nezmrznut“.

Su naprosto odstřiženi od reality, budu muset pryč. Jak napsal muj blogařsky kolega: Takže Fiala: nestát, nelhat, nelelkovat, „zastavit“ nevyhlášenou válku, nebýt arogantní, neurážet nespokojené občany tím fialovým „rusáctvím“, nevysílat signály, nemluvit pořád v budoucím čase, ale REÁLNĚ ŘEŠIT ENERGIE A DRAHOTU.

Ladik Větvička

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (58 votes, average: 4,93 out of 5)
Loading...
42 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)