17.4.2022
Kategorie: Ze světa

Jak chce Le Penová změnit francouzskou zahraniční politiku?

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Už jen týden potrvá, než se objeví nové či staronové jméno francouzského prezidenta, který zemi povede příštích 5 let. Politiku Macrona, oddaného žáka Klause Schwaba a WEF, všichni velmi dobře známe. Za vše pak hovoří aktuální velká podpora tohoto globalisty ze strany muslimů, jejichž nejvyšší autority vyzývají své souvěrce k jeho volbě.

Jakou politiku nyní slibuje Marine le Penová? Možná si říkáte, že to není podstatné, jenže je fakt, že zahraniční politika Německa a Francie velmi výrazně ovlivňuje i zahraniční politiku celé EU. Zde je nutno podotknout, že Marine le Penová – bohužel – před časem ustoupila z požadavku na FREXIT, což bylo dosud jedno z hlavních témat její politiky.

Nyní tak však ve francouzské politice není prakticky nikdo, kdo by vystoupení z EU požadoval, pokud tedy nebudeme počítat aktivisty ze žlutých vest.

FREXITu brání i fakt, že je Francie velmi zadlužená a to i u bruselských globalistů. Nesplatitelná půjčka, kterou poskytly globalistické banky přes EU, tak zřejmě velmi pevně uvázala většinu zemí v bruselském chomoutu.

Jakou zahraniční politiku tedy Marine le Penová nabízí? Jak se má lišit od té stávající, kterou prosazuje Macron a zároveň ji kopíruje i celá EU? Co prozradila k tomuto tématu v předvolebním rozhovoru?

Francouzská prezidentská vyzyvatelka Emmanuela Macrona Marine Le Penová chce vidět radikálně odlišnou zahraniční politiku.

Le Penová chce zcela změnit směr francouzské zahraniční politiky, především ji chce oprostit od vlivu EU.

„Nemůžeme mít unii, která vyhrožuje, vydírá a postrádá respekt k suverenitě členských států,“ řekla Le Penová o pravidlech, která všechny země EU, včetně Francie, slíbily dodržovat.

Chce zásadně reformovat EU tak, aby se stala méně restriktivní, nadnárodní spoluprací, což bude vyžadovat změnu smluv EU, což zase vyžaduje dohodu mezi členskými státy.

Podle Le Penové Francie také opustí  NATO, pozastaví spolupráci v oblasti obranného průmyslu s Německem a obnoví diplomatické vztahy s Asadovým režimem v Sýrii.

Tolik tedy plány Marine le Penové, z nichž některé jsou jen nesplnitelným snem (reforma EU je nemožná), jiné jistě pořádně hnou žlučí globalistům.

Nicméně předpokládám, že neobvyklou aktivizací muslimů se nakonec přece jen povede vyhrát Macronovi. Za dalších 5 let pod jeho vedením zcela jistě stále více islamizovaná země dospěje až do občanské války. Už nyní k tomu má silně našlápnuto….

 

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 votes, average: 4,53 out of 5)
Loading...
14 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)