14.2.2022
Kategorie: Politika

Nejúčinnější ruskou propagandou je idiocie našich vlastních – západních – politiků

Sdílejte článek:

PETR ŠTĚPÁNEK

STEPANEKPNejúčinnější ruskou propagandou je idiocie našich vlastních – západních – politiků. To, co do veřejného prostoru vypouští kupříkladu Bidenova administrativa, jsou takové pitomosti, že jim může věřit pouze někdo s dokonale vymytým mozkem, s inteligencí houpacího koně nebo jménem Kolář, Lipavský či Votápek.


Ta úporná snaha rozfoukat na Ukrajině za každou cenu nějaký konflikt, je tak průhledná, že jejím výsledkem, kdyby snad – nedej, Bože – opravdu k něčemu došlo, může být pouze to, že lidé ukážou svým politikům vztyčený prostředníček, a ne že se půjdou bít za ekonomické zájmy hrstky vyvolených, vesměs samozvaných korporátníků, kteří západní svět už léta vedou od deseti k pěti.

Ono rozvírání nůžek mezi běžným obyvatelstvem a vládnoucími „elitami“ ostatně vidíme také v jiných, leč podobných souvislostech doslova v přímém přenosu kupříkladu z Kanady. Blboučký kanadský neomarxistický premiér Trudeau je jedním z nejkřiklavějších exemplářů tuposti, ve kterou zdegenerovala západní liberální demokracie, jež už dávno není ani liberální, ani demokracie.

Jestli tahle jiskra lidové revolty přeskočí z amerického kontinentu i do Evropy, čeká nás zajímavá budoucnost. A nemyslím, že ausgerechnet současní západní potentáti jsou ti, kdo se má na co těšit.

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 4,89 out of 5)
Loading...