12.1.2022
Kategorie: Exklusivně pro PP, Politika

Markétě Lukašenko nestačí. Odstranila by i Orbána aneb normalizační přístupy eurohujerů

Sdílejte článek:

MONIKA HRABÁKOVÁ

hrabákováPřátelé, v jednání předsedkyně Poslanecké sněmovny, Markéty Pekarové Adamové, můžete velice snadno a jasně vidět ukázkový příklad toho, jak si eurohujeři a poskokové Bruselu představují demokracii. Markéta to dnes a denně dokazuje ve svých prohlášeních nejen na sociálních sítích.

Není to tak dávno, co se Markéta Pekarová Adamová pustila do prezidenta Běloruska Lukašenka a řekla, že by předsednictví České republiky v Evropské unii, které nás v brzké době čeká, využila mimo jiné i k tomu, aby pomohla svrhnout Lukašenka. Pokud tohle jsou priority vládní koalice místo toho, aby se věnovali tomu, co by pro Českou republiku bylo skutečně prospěšné a co by bylo potřeba v Evropské unii prosadit, je to pro mě v podstatě potvrzení toho, co si o koalici SPOLU myslím celou dobu – že zájmy Bruselu pro ni budou vždycky důležitější než zájmy naší vlasti.

To je mimo jiné, dle mého názoru, i důvod toho, proč jsou pro koalici SPOLU a pro další strany takzvaného demobloku, trnem v patě politici, kteří jsou euroskeptičtí, jako je právě například Viktor Orbán, který nedávno připustil, že Maďarsko by mohlo být po Brexitu druhou zemí, která Evropskou unii opustí. Své hujerské zraky bohužel nezaměřila pouze na zahraniční politiky, ale konstantně napadá i předsedu SPD Tomia Okamuru, též euroskeptického politika.

Markéta Pekarová Adamová se tedy vyjádřila na svých sociálních sítích tak, že by si Maďarsko mělo zvolit změnu a vyšachovat Viktora Orbána ze hry. Tuto takzvanou „změnu“ jsem zde na svém profilu kritizovala už mnohokrát, jelikož mi připomíná villonovské oxymoróny, jako že jsem u pramene a přec žízní hynu.

Všechno, co „změna“ v podání koalice SPOLU totiž představuje, je v mých očích prachsprostá normalizace, nikoli změna – majáky Evropské unie začaly svítit červeně, protože se v příliš mnoha zemích objevili politici, kteří nesouhlasí s nedemokratickými postupy a principy Evropské unie, která oklešťuje svobodu. A eurohujerští na tyto majáky reagují normalizačními postupy, pomluvami, odstraňování euroskepticismu z politických scén evropských států.

A říkají tomu změna.

Řekněte ale sami, je to opravdu „změna“, kterou chcete?

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (28 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
1 komentář