1.1.2022
Kategorie: Multikulturní soužití

Hádej kdo jsem

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Nutí nás držet hubu a krok, jinak schytáme další nadávky jen proto, že nevidíme na podivnostech nic hezkého a nic zábavného.

Transgender plavkyně Lia Thomasová překonává mezi ženami v univerzitních amerických soutěžích jeden rekord za druhým. Dvaadvacetiletá sportovkyně přitom ještě v roce 2019 závodila jako muž. Na listopadových závodech žena, která se dříve jmenovala Will, zbořila školní rekordy na 100 m, 200 m a 500 m volným způsobem.

Transgender vzpěračka Hubbardová získala na Novém Zélandu ocenění Sportovkyně roku. Vzpěračka Laurel Hubbardová na olympijských hrách v Tokiu závodila mezi ženami. V její kvalifikaci na olympiádu provázela kontroverze spojená se suverénními výkony na kvalifikačních závodech, ačkoliv několik let předtím vůbec nesoutěžila.

Jestli si myslíte že těm, co o tom rozhodují dojde jakou zhovadilost vtáhli do sportu transky. Nedojde a ještě mají za to, že páchají dobro. Sportovci kteří se narodili jako muži a touží být ženami tak prosím,  je to jen jejich věc. Je mi jedno co si nechají přišít, co odříznout a nebo si nechat všechno a prostě trvat na zápisu v dokladech, že jsou ženami. Ovšem, zakázala bych jim závodit s ženami, protože pořád mají výhodu stavby těla. Stačí se na ně podívat a mohou se zmalovat jak jen chtějí pořád je poznat, že jsou to chlapi. Velké ruce a nohy a širší ramena. Žena jsou s nimi bez šance a to není správné.

Tak se bude upravovat a to již po zimní olympiádě v Pekingu. Transgender ženy nebudou k závodění vůbec potřebovat snižovat hladinu testosteronu, neboť se prý nedá předem předpokládat automatickou výhodu transgender žen oproti normálním ženám. Jak se vám líbí tahle hovadina? 

Myslím, že máme mužský a ženský sport. Pokud se chtějí tihle jiní lidi účastnit nějakých závodů, bude se muset vytvořit nová kategorie Pohlavně neutrální, podivní, nevyvážení, či nevědí co jsou. Dříve mě bylo naprosto jedno kdo co je, co dělá v ložnici a co má mezi nohama. Ovšem pokud nezačali nutit zdravé sexuálně vyvážené jedince k ústupkům. Napřed lesby pak gayové a nakonec směsice 69 pohlaví. Nevím, co tyhle lidi vede k takové zvrácenosti nám denně vnucovat svoji sexualitu. Je to jejich věc a měli by chápat, že naše trpělivost dostává pořádně na prdel.

Chlap co má dělohu a může rodit?

Mně nejvíc dostal případ tatíka co porodil dítě. Slyšíte jak debilně to zní? Navíc se pán u porodu zlobil za oslovení matka a zásadně trvá na oslovení otec. Bennett se narodil jako žena, cítí se být mužem a označuje se spíše za nebinární osobu. Je mu prý jedno co je, ale přeje si oslovení tati. To v tom bude mít potomek pěkný bordel.

„Myslím, že bychom měli přestat přisuzovat mateřství pouze ženám. A neměli bychom říkat, že ženství je automaticky spojené s mateřstvím. Ne každá žena s dělohou a vaginou je schopna donosit dítě a mít ho. A zároveň přeci není matkou každý, kdo v sobě dítě nosí. Já jsem hrdý na to, že jsem otec, který odnosil své vlastní dítě,“ řekl Bennett.

To, že má vousy, krátké vlasy a uřezaná prsa nic neznamená. Žádné dítě se nemůže narodit v břiše bez dělohy. Může si říkat co chce, ale je to žena s duší muže. To je prostě fakt. Pokud chce být mužem, tak se vším všudy. Odstranit dělohu a vymodelovat úd. Pak pochopím, že to myslel-a vážně.

Tahle doba se vyznačuje zvráceností ve všech směrech. Někomu se to může dokonce líbit. Jenže co mají dělat ti, kterým se to nelíbí a nemohou ani kváknout aby je někdo nenazval fobikem v každém směru. Nutí nás držet hubu a krok, jinak schytáme další nadávky jen proto, že nevidíme na podivnostech nic hezkého a nic zábavného.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 votes, average: 4,81 out of 5)
Loading...