29.12.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

„Pro křesťanky je ctí stát se našimi otrokyněmi,“ prohlašuje imám

Sdílejte článek:

SLOVANKA

A opět zde máme prohlášení imáma, žijícího v západním světě. Jak jste si možná sami všimli, průběžně zde zveřejňuji různá prohlášení muslimů – zejména imámů – žijících v západních zemích. Právě jejich prohlášení k bezvěrcům dokazují, že nemuslimy považují za podřadné, přesto jsou však stále v nemuslimských zemích vítáni a islám je – zejména v Evropě a USA – neuvěřitelně podporován systémem. Mnoho lidí se podivuje nad tím, že tito imámové stále žijí v zemích bezvěrců, které považují za podřadné.  Proč se neodstěhují do některé z asi 54 muslimských zemí?

Odpověď je jednoduchá. Jejich místo je v nemuslimských zemích, které mají být proměněny v chalífát pod právem šaría. V nemuslimské zemi jsou proto muslimové součástí džihádu, už jejich samotná přítomnost v Evropě, Americe nebo Austrálii je džihádem, který je dostane do nebe k vysněným 75 pannám.

Imám tak plní své zadání, přičemž důležitá je i indoktrinace souvěrců, kteří se stávají oddanějšími islámu a tedy i fanatičtějšími. Ostatně, jejich dílo pozná většina Evropanů na vlastní kůži v momentě, kdy – podobně jako všude jinde – přejde pokojný džihád doprovázený přetvářkou v džihád mečem.

Podle imáma Khalida je  islámské otroctví největší ctí pro nemuslimské ženy. Islámské otroctví zahrnuje kromě péče o pána také uspokojování jeho sexuálních tužeb.

V podstatě jde o legalizované znásilnění, které je v islámských zemích i v zemích zatím islamizovaných ve vztahu k nemuslimkám zcela běžné. Islám je ve skutečnosti náboženstvím zrozeným ke „kodifikaci“ lidských zvráceností v rámci morální zákonnosti. Jen si vzpomeňte na sňatky s dětskými nevěstami a prostituci, která se pokrytecky obchází „sňatky na krátký čas“.

Ten muž – pokud ho tak můžeme definovat – je ‚Australan‘ z Islámského státu, který se před časem objevil na propagandistickém videu ISIS.

Podle kázání se nemuslimské ženy rodí, aby byly využívané a znásilňované a  stát se otrokyní muslimů je největší poctou, kterou jim lze prokázat.

Abu Khalid, přezdívaný „imám z Melbourne“, je dokonalým představitelem toho, co antirasisté definují jako „nové lidstvo“, mytologickou postavou údajně „integrovaného migranta“.

Žil v Melbourne a je kambodžsko-fidžijským míšencem. „Být Sabaya (muslimská sexuální otrokyně), vysvětlil, je pro křesťanky největší ctí.“

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...