27.12.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Šílený Betlém z Itálie – Ježíšek jako dítě muslimských migrantů se zeleným pasem

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Výtvor vidíte přímo na titulním obrázku. A ne, nejde o parodii, ale o Betlém, který se nachází  u jistého kostela v Itálii. Farář zřejmě patří k Bergogliovcům, jichž je v církvi víc než dost. Jde o ty církevní představitele, kteří podporují muslimskou invazi a tedy i islamizaci Evropy. Ostatně, právě v Itálii je mnoho církevních představitelů  zapojeno do migračního byznysu. Stát samozřejmě platí za ubytování a péči o ilegály mnohem víc, než v případě, kdy jsou v církevních objektech ubytovány třeba italské rodiny v nouzi či bezdomovci.

 

Více jste si o tom, jak je to s italskou církví a jejím „dobrodiním“ mohli přečíst například zde. Jednoduše, zadarmo ani kuře (církevní představitel) nehrabe. Církev vždy uměla velmi spolehlivě „vyčenichat“ odkud se sypou penízky…

Ale zpět k šílenému Betlému z titulku. Kněz, který je  nadšeným vítačem muslimů v Evropě a zastáncem otevřených hranic, instaloval před svým kostelem poněkud netradiční jesličky, které v mnoha ohledech symbolizují dnešní dobu..

Letos žádný vůl a osel v jesličkách zřízených před kostelem Nejsvětější svátosti v Trentu: postavy Marie a Josefa obklopují ostnaté dráty a značky zakazující překročení hranice s  Ježíškem uprostřed. Ten má být údajně  jasnou narážkou na syna syrských ilegálů, který se utopil v moři během plavby v roce 2015. Ano, pochopili jste, má jít o chlapečka, který se utopil proto, že jeho otec (sám pašerák) chtěl v Německu získat zdarma nové zuby.

Malému Syřanovi samozřejmě nechybí covid pas (který ovšem právě po ilegálech v EU nikdo nechce). Zbytek netřeba komentovat, obrázek hovoří za vše…

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...