5.12.2021
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

To přece nemůžou

Sdílejte článek:

VLAĎKA ŠPIDLOVÁ

SPIDLOVANa webu NWOO.org jsem objevila úžasný článek. Tedy úžasný alespoň pro mě. Ano…to je jedna otázka lidí slepých, hluchých, nedomýšlejících souvislosti, prostě tak nějak stručně řečeno, lidí poslušných a doufajících ve světlé zítřky, sociální jistoty do konce života v mateřské náruči všeobjímajícího státu. Ta druhá floskule je v názvu článku – to přece nemůžou.

 .
Můj dědek…tedy už dvacet let se mnou žijící přítel /statečný to hoch/ sleduje ČT24. Vždycky ráno, kvůlivá počasí. A probírá se mnou vyslechnuté zpravodajství. Když mu ty jejich blafy převedu do češtiny, vyzbrojena argumenty mimo jiné i odsud, z Pravého prostoru, často s vykulenýma očima praví – to přece nemůžou.  Občas dodá – a proč by to dělali. Stejně tak většina mých kolegyň z práce…když jsem mluvila o covid pasech, byla to konspirační teorie, ejhle, kovid pasy jsou tu a mé drahé očkované známé z práce to berou jako že v pohodě, o konspiraci ani slovo. Povinné očkování? Jsi se zbláznila, ne…a je to tu. No, v práci jsme půl na půl, a já se už nehádám, nepřesvědčuji, nestraším. Mám takový vlezlý pocit, že ty očkované holky jsou samy vystrašené dost-))
 .
Ale zpátky k oněm floskulím – proč by to dělali a to přece nemůžou. Na obě je stejná odpověď. Protože můžou, zlatíčka, můžou. Nebudu řešit to, že se “lid obecný” té zvůli nevzepře. V naší společnosti je co člověk, to názor. A lidé jsou, jak známo, pohodlní. Líní. Dokud se neděje nic jim, jim osobně, tak jsou v klidu. Viz očkovaní versus neočkovaní. Očkovaní chtějí mít klid, chtějí pracovat a vydělávat peníze, chtějí na dovolenou, do hospody, k holiči…pravda, to zdraví se nám tak nějak vytrácí, ale to není vina těch očkovaných, to je vina propagátorů. Propagátoři očkování nemůžou říct – očkujte se, budete zdraví, protože sami vědí, že je to lež jak věž, a bohužel, dneska už dokazatelná,  oni musí říkat – očkovaní – můžete všechno. A na ty, kdo vzdorují, kdo se nenechají napíchat bůhví čím, na ty si došlápneme.
 .
Protože můžou. Protože právo, logika, zdravý rozum, už neexistují. Byly zcenzurovány, zakázány, potlačeny. To je to, co můj letitý přítel, a nejspíš nejen on, nechápe. Pořád se drží víry v právní stát, ve stát, který má na zřeteli zájmy a prosperitu svých občanů, tedy plátců daní a vlastně zaměstnavatelů politiků, které si lidé zvolili ve svobodných a nezmanipulovaných volbách. No vždyť “to přece nemůžou.”
 .
Blbost. Právní stát už dávno neexistuje – jak jinak by mohli policisté mlátit beztrestně na ulici lidi, kteří se “provinili” pouze tím, že nemají na hubě hadr? Jak jinak by mohli naši, námi zvolení, námi placení politici zavádět nouzové stavy, lockdowny, nařizovat plošné očkování vakcínou, která je pořád ještě ve stadiu výzkumu? Jak jinak by mohli uvažovat, a nejen uvažovat, ale i zavádět do praxe cenzuru nepohodlných názorů, dehonestaci jejich nositelů a  potlačovat informace odjinud?
 .
Právo, tak jak jsme ho doposud znali a vnímali, v naší zemi umřelo. Není. Z ústavy se stal trhací kalendář, Listina lidských práv a svobod je cár papíru. A neočkovaní, to jest lidé, kteří přemýšlejí, shání si informace, nežerou tu nebetyčně blbou propagandu, jsou lovnou zvěři. Zastání nenajdou nikde, ať se dovolávají práva jak chtějí. 
 .
Takže – proč by to dělali? Protože chtějí. A že nemůžou? Můžou. Jsou v tom prachy, moc …
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (48 votes, average: 4,83 out of 5)
Loading...