10.11.2021
Kategorie: Kultura a tipy

Tenhle model nikdy neomrzí – pánské zimní parky

Sdílejte článek:

Vybrat zimní bundu, která bude slušet pánům všech postav a jakékoliv výšky, je docela „majstrštyk“. Navíc je potřeba myslet na to, že někdy bude zimní bunda doplňovat spodní díl outfitu ve sportovním, a jindy třeba v elegantním nebo městském stylu. Je tedy potřeba, aby se hodila k co nejvíce kouskům oblečení, které máte v šatníku a rádi a často je nosíte. Pokud některý pánský zimní svršek všechny tyto předpoklady splňuje, je to parka. Bunda, která se hodí téměř ke všemu, vypadá skvěle na každém muži a nebude vám v ní ani zima ani horko. 

Jak je to s podšívkou a kapucí? S, nebo raději bez?

Pánskou parku můžete nosit jak jako zimní svršek, tak jako přechodovou bundu pro období konce podzimu a začátku jara. Jak to? Inu proto, že tenhle super typ pánské bundy se v mnoha kamenných i internetových obchodech prodává s možností vyjmutí teplé podšívky. Tato vychytávka je naprosto skvělá, a vezmeme-li v potaz, že odepnout a následně zase připnout jde i kapuce, není divu, že je parka tolik oblíbeným zimním svrškem. Kapuce se u pánské parky navíc objevuje hned v několika provedeních. 

Asi nikoho nepřekvapí, že mezi bestsellery patří kapuce s na dotek neodolatelným plyšovým podšitím a ozdobnou umělou kožešinou, kterou lze ke kapuci pomocí druků či zipu připnout. Ale pro nepříjemný podzimní vítr je přímo geniální vlastností pružný tkaloun provlečený okrajem teplé kapuce. V případě potřeby si tak kapuci, kterou jen tak ledajaký vítr neprofoukne, můžete kdykoliv během vteřiny stáhnout těsně k obličeji. Internetový obchod Bolf zimní bundy pro pány nabízí v mnoha designech a stylech za neodolatelné ceny. Mezi nejoblíbenějšími střihy tak naleznete pánské parky v mnoha barvách a v širokém spektru konfekčních velikost

Nebojte se odvážnějších barev ani toho, jak je zkombinujete se zbytkem outfitu

Pokud máte pocit, že mezi správné chlapácké barvy patří jen černá, šedá a námořnicky modrá, rovnou vás vyvedeme z omylu. Šatní skříně moderního muže totiž v dnešní době jednoduše musí obsahovat oblečení v mnohem pestřejší barevné škále, než tomu bylo v minulosti. Trendy současnosti totiž oceňují stylovou i barevnou rozmanitost. A té prostě oblečeni od hlavy až k patě celí v nenápadných tmavých odstínech nedosáhnete. Kromě zmiňovaných barev existují zimní bundy i v mnohem zajímavějších odstínech. Nezapomeňte ani na vyladěné doplňky, jako je šála, nákrčník, čepice a rukavice.

Pánskou zimní parku si proto pořiďte třeba v hořčicově žluté, olivově zelené, khaki nebo bordó barvě. I k takovým provedením bund ve své skříni najdete vhodné kalhoty. Hodí se k nim totiž skoro všechny druhy a klasické barvy kalhot. Od modrých, bílých i tmavých džín, až po pískové cargo kapsáče s nohavicemi do gumy nebo úzké chinos v business looku. Co se týče obuvi vhodné k pánské zimní parce, s takzvanými farmářkami neuděláte chybu. Bezvadně ale budete vypadat i v kožené kotníkové obuvi nebo v kombinaci parky v tmavší barvě, světlých džín a plátěných bot v zimním provedení s kožíškem.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...