26.10.2021
Kategorie: Společnost

Ta zvyšující se agresivita je šílená

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

KULHAVÝPoslední dny jsou ukázkou toho, jak politici dlouhodobě lžou. Vzhledem k tomu, že experimentální režim pseudovakcín za pár týdnů končí a není jistota, že se je podaří protlačit k schválení, dějí se věci. Nevíme, jaká je dohoda, ale výrobci zatím ani o něj nepožádali. Těžko říct, zda li by poté, jak obrovské problémy způsobují, často i fatální, vůbec mohly projít do jiného režimu než experimentálního. Když však vezmeme v potaz vše to, co jsou v Bruselu schopni vymyslet, viz elektrifikace dopravy bez elektřiny, tady už je možné vše. Takže možná jde momentálně o to ,,udat“ co nejvíce vakcín, protože zbytek by se teoreticky měl zlikvidovat.

Itálie povstala a vaří se to tam. Není to však kvůli probíhajícímu soudu s exministrem vnitra Salvinim, který odmítl nechat vystoupit bandu ilegálních přistěhovalců pašovaných lodí neziskové organizace, u kterého proti němu bude údajně svědčit i hollywoodský krasavec Richard Gere. Ten byl ,,trpící“ migranty zkontrolovat, dal si s nimi pár selfíček. Teď patří mezi vyvolené stojící proti politikovi, pro kterého je jeho rodná Itálie důležitější, než blaho extrémně nepřínosných Afričanů a jejich pašeráků z řad neziskovek přisátých na peníze daňových poplatníků. Důvodem je přístup současné vlády k lidem, kteří odmítají uvěřit lživé a extrémně přeplácené propagandě podporující vakcinaci naprosto neprověřenou látkou, o které navíc lze s úspěchem nejen pochybovat, ale lze z ní mít obrovské obavy. Zakázat přístup neočkovaným občanům do zaměstnání a ke zdrojům obživy je de facto jejich postavení mimo společnost, navíc se dotyční mohou i díky uměle vytvořenému zdražování dostat do existenčních problémů mnohem rychleji, než se viníci této situace dostanou před soud. Italské ulice a náměstí se zaplnily, což je tamní vládě úplně jedno, a dokud se to jejím členům nestane osudným, například formou inzultací, nic nezmění. Je třeba si uvědomit, kolik peněz politici za své protlačování vakcinace dostali. Opět připomeňme předsedkyni vlády jedné z částí Austrálie, která je ,,podezřelá“ z přijetí úplatku ve výši 63 milionů dolarů, i kdyby třeba jen australských. Jen demonstrovat už nestačí.

Italy následuje nový rakouský premiér a uvrhá svou zemi do covidové diktatury. Italský model by rádi následovali i ve Francii, tam je však tradice demonstrací daleko delší než v Itálii a pod Macronem se židlička trochu třese, takže k tomu přistupují trochu opatrněji. Nově se projevil náš končící Hamáček. Všichni víme, kde bydlí, za chvilku mu končí hájení a policejní ochranu nemůže mít do nekonečna. I přesto dovolil si říct, že neočkovaní jsou víceméně podlidé, kteří nebudou smět pracovat, což lze považovat za tanec na ostří žiletky. Bohužel tu jsou i další, kteří se do antivaxerů pustili s maximální ignorací svobody a demokracie. Novinář Tomáš Etzler projevil na sociálních sítích přání, aby neočkovaní rychleji umírali, exot Flégr straší, že tentokrát si covid neočkované najde, a ti budou umírat, agresivitu a nenávist vůči neočkovaným probouzí Chlíbek, Dufek, Hořejší, ale i takový Konvička. Na středu je Babišem svolaná tripartita, při které se mají vyjadřovat zaměstnavatelé k tomu, jak by se jim líbilo, kdyby mohli nebo museli neočkované vyhazovat z práce. Prymula prohlásil, že je třeba razantně přitvrdit. Toto je snaha to udělat. Je naprosto evidentní, že muž bez očkování nesmí projít. Ostatně ani žena a je otázkou, za kolik dnů vznikne stejný tlak i na děti.

Připomeňme si pár skutečných záležitostí. Covid je pravděpodobně jeden z koronavirů, podobně jako chřipka. Dosud nebyl izolován, takže vše kolem něj je prapodivné. Vznikl na zakázku. Stojí za ním největší světoví grázlové Fauci, Gates a jim podobní, přičemž velký podíl na něm mají jak Rockefellerové, tak i Rothschildové. S jeho šířením, vražedností a léčbou je spojeno velmi mnoho spekulací, podvodů ze strany statistiků, politiků a zdravotnického personálu. Jestliže existují ,,odborníci“, kteří vytváří strach z tohoto onemocnění, pak na opačném břehu stojí často mnohem větší odborné kapacity, které před vakcínami proti covidu varují. Navíc existuje tak veliké množství důkazů či aspoň náznaků týkajících se covidového podvodu, že odmítnutí podstoupení očkování je logické. Dále je třeba si připomenout, že za následky vakcinace nenese nikdo zodpovědnost. Výrobce, stát a ani aplikující personál. Už jenom toto je jasný důvod, proč se vpichu vyhnout. V neposlední řadě připomínáme, že výsledkem očkování je jistota, že ti, co ho podstoupili, mohou nadále onemocnět, vir přenášet a také umřít. I takoví lidé, kteří prosazují Green Deal bez zdrojů elektřiny by měli logicky uznat, že nejde o ochranu zdraví. Bohužel jsou už natolik mimo realitu, že neuznají nic. Peníze nesmrdí, ty vládnou světu. A tady jich létá skutečně hodně.

Jestliže Italové demonstrují ve velkém množství, kdy začneme my? Kdy půjdeme do ulic? Kdy se vzepřeme elitám, které jsme my sami vytvořili? Je nás mnohem více než jich. Máme domovy, děti, měli jsme určitou svobodu. Měli bychom mít tedy zodpovědnost. Jenže místo toho si v posledních dnech plno lidí stoupnulo do fronty na vpich. Nejdou bojovat za normální svět, ohnuli páteř a podřídili se arogantní moci. Vzdali to. Bojí se. Nevěří si. Jsme tak svědky smutné degradace společnosti. Místo útoku na utlačovatele lidé zalezli do ulity. Kdo se nyní postaví? Právníci? Lékařské kapacity? Rodiče, kteří by za své děti zemřeli? Nevzdávejme to. Boj je od toho, aby se bojoval. Přestaňme už jen remcat a pojďme do toho.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (43 votes, average: 4,88 out of 5)
Loading...