15.10.2021
Kategorie: Společnost

Hayato Okamuro, okamžitě se veřejně v mediích omluvte!

Sdílejte článek:

MICHAL MALÝ

michalmalyJsem volič, člen a kandidát Trikolóry do senátu v Praze, místopředseda MO Praha 9. Jsem také hrdý Čech a celoživotně bojuji za zachování občanských svobod, mezi které patří hlasování ve volbách.

Pane Hayato Okamuro, v minulosti jste opakovaně tvrdil, že jste slušný demokrat, a přitom jste napadal svého bratra Tomia pro jeho názory, přestože na ně má svobodné právo. V této zemi funguje právní systém a dostatek institucí, dohlížejících na dodržování zákonů. Žádný z kompetentních orgánů neshledal, že by Váš bratr, jeho SPD, či hnutí Trikolóra, nebo Volný blok jakkoli porušili zákony této země. Obviňujete druhé, a přitom jste to Vy, kdo se dle mého projevil jako fašoun a nácek!

Platí Ústava, která garantuje svobody občana. Politické subjekty, které jste vyjmenoval nijak neporušují Ústavu, ale dle mého názoru jste Ústavu porušil Vy, Vaším popíráním práva na názor, na politické vyjádření, Vaším voláním po převýchově. To už tady jednou bylo a všichni víme, jak to dopadlo. Ve chvíli, kdy jste byl zvolen, a ještě jste ani nesložil poslanecký slib, jste dal najevo, jak je to s Vaším přístupem k demokracii a svobodě ve skutečnosti. Nevytvoříte poslušné stádo, které by před lidmi jako Vy poslušně defilovalo. V případě nutnosti se lidem jako Vy nekompromisně postavíme!

Ve chvíli, kdy jste ucítil, že budete mít svůj podíl na zákonodárné moci, chcete určovat v rozporu s Ústavou, co smíme a co ne? Chcete zde nastolovat novodobou formu fašismu, což začíná být podle mého celosvětový trend? Vy mě chcete v mém věku převychovávat? Chcete převychovávat nás?  Jsem svobodný občan, volič a člen Trikolóry. Kde berete tu drzost, tu neomalenost, s jakou chcete určovat co smím a co nesmím? Kde berete tu drzost šířit pomluvy na naše hnutí, členy a voliče prostřednictvím medií? To považuji za trestný čin!

Tímto Vás pane Hayato Okamura veřejně vyzývám k tomu, abyste se neprodleně, prostřednictvím medií veřejně omluvil politickým subjektům, jejich členům, voličům a příznivcům v mediích. Pokud tak bezodkladně neučiníte, jste rozhodnut postupovat právní cestou. Jednání, kterého jste se dopustil, nemůže být v naší demokratické a právní společnosti beztrestně tolerováno. Vedle veřejné omluvy Vás vyzývám k transparentnímu projevu sebereflexe tím, že se vzdáte budoucího poslaneckého mandátu, pro bezprecedentní útok na demokracii a svobodu občana.

Odmítám, aby jakýkoli zákonodárce prosazoval něco tak nechutného, jako je převýchova obyvatel. Je pro mě absolutně nepřijatelné, aby člověk jako Vy zastupoval občany této země jako zákonodárce!

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (58 votes, average: 4,83 out of 5)
Loading...