12.10.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Nový Superman má být LGBTQI, bude se zajímat o změnu klimatu a uprchlíky

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Myslím, že dnes už snad neexistuje žádná známá literární či filmová postava, která by nebyla upravena dle přání genderových „inženýrů“. Každá taková postava musí odpovídat alespoň v některých aspektech současné ideologii. Tedy v žádném případě nesmí jít o bílého heterosexuálního muže, ten je v dnešním světě pasé. Právě těmto požadavkům nyní vychází vstříc nová postava Supermana. Nakonec mne udivuje, že nový Superman nebude černoch nebo alespoň cikán…

DC Comics se už letos v srpnu rozhodl udělat ze Supermana gaye. V komiksu, který vyjde v listopadu, se nový Superman, syn Clarka Kenta, zamiluje do muže a převezme svou bisexuální identitu, oznámil toto pondělí 11. října vydavatel DC Comics, což je dceřiná společnost Warner Bros.

.

„Vždycky jsem říkal, že každý potřebuje hrdiny a má právo být v těchto hrdinech zastupován,“ uvedl autor komiksu Tom Taylor citovaný v prohlášení ilustrovaném kresbou umělce Johna Timmse, kde Supermanův syn Jon Kent líbá na ústa mladého muže, novináře Jaye Nakamuru.

Oznámení DC Comics se jmenuje: „Jon Kent našel svou identitu. Nový Superman tak bude bisexuální. “

V této nové sérii bude Superman s názvem Syn Kal-Elaje Jon Kent superhrdinou, který bude řešit jiné problémy než jeho otec: je velmi zapojen do boje proti sociálním nespravedlnostem, bude bojovat proti změně klimatu nebo bude pomáhat řešit problémy uprchlické krize.

No řekněte sami, není to Superman jako na objednávku EU???

  • Slovanka
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (23 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...