8.10.2021
Kategorie: Politika, Volby 2021

Nevite, koho volit? Tak nevolte. Hlavně nevolte voly

Sdílejte článek:

LADISLAV VĚTVIČKA

VETVICKANeni to tak složite. Tajak před rokem si všeci mysli, že koronopodfuck skončil a před nama su už enem zařne zitřky. Obavam se, že se myli. Všecko je zabržděne enem kvuliva volbam, to proto ještě možete chodit nakupovat a na pivo.

Skoro nikdo si nevšimnul, že už před tydnem vlada zpřisnila opatřeni a je to paskvil jako obvykle. Nesmyslny, šikanujici, buzerujici paskvil. Možete tam najit nesmysly typu:

  • Tanec je umožněn pouze osobám, které splňují podmínky podle bodu I/16 písm. c) nebo d) nebo které absolvovaly RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS CoV 2 nebo rychlý antigenní test (RAT) na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem, a to nejdéle 24 hodin před vstupem do uvedené provozovny; to neplatí pro oslavy svatby, prohlášení osob o tom, že spolu vstupují do registrovaného partnerství, a hostiny po pohřbu; v případě produkce živé hudby musí být vzdálenost zákazníků od místa určeného pro vystupující nejméně 2 m.”

Zakazy, přikazy, vyjimky, vyjimky z vyjimek, enem aby temu nikdo nerozuměl. A toto prosim plati už dneska, sem zvědavy, s čim ti koronomafiani přijdu po volbach až zase ziskaju pocit, že možu řadit jak urvani z řetaza.

Takže jestli idete volit, doporučuju volit podle teho, jak chcete, aby nasledujici měsice vypadaly:

  • Pokud chcete, aby se opakovala loňska zima se zavřenyma hospodama, obchodama a zakazem pohybu, volte ANO, KSČ nebo ČSSD, bo co se v mladi naučili, použiju zas
  • Pokud si přejete, aby byl utlak ještě silnějši než vloni a přišla fašizace britskeho, hongkongskeho nebo australskeho typu, volte PIRSTAN, nebo ODS, ti budu kopirovat všecko, co brusel doporuči.
  • Pokud si přejete, aby koronova fašizace a apartheid skončily hned od pondělka a přišel rozumny přistup švedskeho nebo běloruskeho typu, volte SPD, VOLNY nebo TRIKOLORU.

Těžka volba, co?

Že se některe z vyše uvedenych subjektu do parlamenta nedostanou, je jasne. Tak už to chodi ve statech, kde demokracie je omezovana 5%. Volte. Bo mlčeni je souhlas. Hlavně nevolte voly.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (33 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...