24.9.2021
Kategorie: Politika, Volby 2021

ODS připravuje zdražení benzinu na 44,- Kč v rámci oposmlouvy?

Sdílejte článek:

JINDŘICH RAJCHL

Ano, je to tak, většina z nás si ještě jistě pamatuje na okamžik hanby našich moderních ději, kdy ODS nejdříve mobilizovala pravicové voliče s tím, že je poslední hrází před nástupem socialismu, aby pak následně všechny tyto hlasy odevzdala vládě levice. Naše země se s tímto podvodem na voličích vyrovnává dodnes. Teď se ta samá strana chystá zradit své voliče podruhé.

Přestože se ODS pod vedením Petra Fialy nadále snaží tvářit pravicově, tak už nyní sděluje, že jediným subjektem, s nímž hodlá po volbách sestavovat vládu, jsou ultralevicoví Piráti. A to přesto, že tyto dvě strany nemají ve svých programech snad ani jeden společný bod. To jim však nevadí, aby se už teď paktovali, znovu podvedli pravicové voliče a pod záminkou odstranění Andreje Babiše z politiky, vytvořili vládu, která bude naprostým kočkopsem a uvrhne naši zemi do chudoby.

Chcete příklad? Už dnes Piráti deklarují, že chtějí schválit novou ekologickou daň na pohonné hmoty. Tato daň by měla činit 26%, což ve výsledku bude znamenat, že už příští rok by litr benzínu mohl stát 44 Kč! A ODS? Ta jen tiše přikyvuje!

Pokud dáte svůj hlas koalici SPOLU, dáváte jej automaticky vládě Pirátů v této zemi. Dramatický nárůst ceny benzínu bude jen první ochutnávkou dalšího masivního zdražení, které se už nyní začíná projevovat na každém kroku – cena elektřiny, potravin, spotřebního zboží a dalších komodit roste přímo před očima.

Pamětníci či milovníci historie určitě budou znát termín „Národní fronta“. Bylo to uskupení mnoha zcela různorodých stran, které bylo vytvořeno po 2. světové válce, aby byla od moci odstavena nenáviděná strana Agrárníků, která byla u vlády po většinu období první republiky. Jak to celé dopadlo, dnes již moc době víme – k moci se dostali komunisté a nás čekalo 40 let diktatury.

Současné hrátky obou velkých koalic jsou této situaci na vlas podobné. Opět se tu vytváří vláda 5 stran, které jsou programově naprosto nesourodé, a spojuje je jeden jediný cíl. Odstranit Andreje Babiše a jeho stranu ANO 2011.

Ne, že bychom se chtěli zastávat Andreje Babiše, to tedy skutečně ani na minutu, ovšem pořád musíme mít na paměti, že nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř. Pamatujete, jak jsme všichni tady v Praze sborově spílali Adrianě Krnáčové? No a vidíte, dnes si většina z nás se slzou v oku říká „zlatá Krnda“. Protože to, co na magistrátu předvádí Pirát Zdeněk Hřib s podporou STAN, KDU-ČSL a TOP 09 (koalice nikoliv nepodobná té, které nám aktuálně hrozí celostátně), je hotový horror.

Proto vás vyzýváme, nepodílejte se na nové opoziční smlouvě! Nepodpořte novou Národní frontu! Výsledek bude naprosto stejný jako tenkrát – k moci se dostane ultralevice (Piráti), pracovití lidé spláčou nad výdělkem a celý náš stát se opět ponoří do hanby a chudoby. Chudoby tak obrovské, že ta komunistická byla proti ní luxusní dovolenou.

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 4,38 out of 5)
Loading...