24.9.2021
Kategorie: Společnost, Volby 2021

Studentské volby, organizované na pečlivě vybraných školách, nevypovídají o ničem…

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Mnoho lidí se dnes dívá na tzv. “studentské volby” jako na něco, co ukazuje, jaké jsou politické názory mladých. Ovšem tak 90% středoškoláků nemá vůbec žádné politické názory. Pokud pak musí volit, tak jednoduše volí ty, koho jim roky podsouvají.

 

Povšimněte si, že tyto volby organizuje “agent cizích mocností” – Člověk v plísni. Tedy zcela zřejmě půjde o střední školy ve větších městech a především pak ty, na nichž tato nechvalně známá ziskovka běžně působí.

Protože mám syna na střední škole v okresním městě (na níž žádné volby nikdy nebyly), tak moc dobře vím, jaké názory jsou jim tam podsouvány. A to na synovu školu nechodí Člověk v plísni, ale měli tam již tu “čest” s jinými neziskovkami. Všechny je poučovaly o “jediné pravdě” a samozřejmě ani propagace Pirátů nechyběla. Ovšem poslední rok a půl de facto střední školy nefungují, propaganda se tak omezuje spíš na systémem podporované youtubery a rádoby celebrity.

Každopádně nemyslím, že by volby na školách, kde dochází ke dlouhodobé ideologické indoktrinaci Člověkem v plísni, o čemkoli vypovídaly. Aby byly volby objektivní, musely by by být na všech středních školách a učilištích v ČR, nejen na Člověkem v plísni pečlivě vybraných školách.

Tyto volby nanečisto jsou tedy asi totéž, jako kdyby se konaly parlamentní volby jen v Praze a krajských městech, přičemž nikde jinde by se volit nesmělo. Asi je vám předem jasné, jak by takové volby dopadly.

.

Názory mladých jsou do značné míry dané názory jejich rodičů. Pokud nenápadně – přiměřeně věku – rodiče svým dětem nevštípí své vlastní názory, či pokud se rodiče o politiku vůbec nezajímají, děti pak přeberou právě názory, jimiž je denně indoktrinuje škola nebo youtubeři.

Nakonec, v zemích jako je Nizozemí, Belgie nebo Švédsko je to úplně naopak než u nás. Progresivistické strany tam volí lidé mezi 30-60, nejmladší generace naopak volí strany protestní, například v Holandsku je hlavní voličskou základnou Wildersovy strany nejmladší generace – mezi 18 – 25 lety.  Nejmladší generace je pak hlavní nejen voličskou, ale i členskou základnou protestní protiislámské belgické strany Vlaams belang. A také ve Švédsku se mladí přelévají k protestním stranám, jsou například hlavní členskou základnou Alternativy pro Švédsko, což je zatím neparlamentní strana, která má ve Švédsku nálepku extremistů, protože chce vystoupit z EU a zakázat islám.

Bylo by tedy možná dobré analyzovat, kde se berou tak rozdílné názory mladých z různých evropských zemí. Tak, jako naši mladí, smýšlí třeba i mladí Němci. Pravděpodobně to bude i tím, že mladí seveřané mají spoustu vzorů svých vrstevníků z alternativní scény a na druhou stranu velmi špatné zkušenosti s všudypřítomným multikulturním obohacováním. Pak se tohoto přerodu musí i u nás účastnit mladí, kteří další názorově strhnou na svoji stranu…

.

Nechat ovšem formovat názory mladých prosystémovými youtubery a ideologicky “uvědomělou” školou, je obrovská chyba, která se může za pár let pořádně vymstít…

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...