29.8.2021
Kategorie: Společnost

Válka byla, je a bude

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Lidé prosím myslete. Pracháči potřebují  mít svoji zelenou louku kam nasypou popel miliard zemřelých a pro zbytek bude na světě všeho zase hojnost.

Je to nevyhnutelné. Válka s muslimy! Začne to v jižní Francii a bude se to šířit.

Bezpečnostní analytik Lukáš Visingr varuje, že v příštích letech začne hned několik válečných konfliktů po celém světě. Je si jistý, že tahle dekáda nebude mírová. Každých 80 let přijde velká vlna válek a revolucí, která smete současný mezinárodní řád a nastolí nový. Půjde o konflikty evropských západních států s muslimy, USA proti Číně nebo Ruska proti Turecku. Říká se, že když umírají poslední pamětníci poslední velké války, tak je načase se mít na pozoru. A v této situaci právě teď jsme. Těchto 80 let odpovídá zhruba výměně tří lidských generací a co nás teď čeká něco, co nebude vůbec hezké.

Po válce přichází rozkvět a je to docela logické. Hodně lidí zemře, nejsou pracovní síly a tak cena práce roste. Majetek se najednou dělí mezi menší skupinu lidí a všeho je více. Proto se vedly války. Pro peníze, bohatství, zdroje a moc. Teď je tu přesně ta doba, kdy je na zemi moc lidí, vyrábí se všeho moc jen aby lidé pracovali. Ve všem jsou kurvítka a auta tiše rezaví na parkovištích. Jídlo se vyhazuje a tohle hospodaření nás prostě muselo přivést na buben. Ceny místo aby klesaly se uměle vyhánějí nahoru a všechno spěje jen k jednomu řešení které je pro mocné tohoto světa velmi pohodlné a jednoduché. K další světové válce.

Teď na nás vytáhli další, velmi silnou zbraň, rozličnou víru našich světů. Postavili muslimy proti křesťanům a je další důvod k nenávisti, další důvod k zabíjení. Lidská moudrost se vytratí, když se do našich sporů zamíchá víra. Najednou jsou všichni slepí a hluší a soupeře by nejraději utopili na lžičce vody.

Tohle je pořád málo, tak se vytáhl ten nejstrašnější kalibr. Kalibr jménem smrtící Covid a najednou se lidé nechávají likvidovat docela rádi a ze strachu jsou ochotni naprosto všeho. Strach lidem vymyje mozek stejně jako víra. To co nám provedli se světem je jen další válka převlečená za neuvěřitelnou lež válčící, bohaté menšiny. Pláčí nad námi a vnucují nám záchranu. přitom se tváří, že nic víc nemají na srdci, než života miliard chudáků, kteří jsou jim k ničemu a na které kašlou. Jen si udělali mediální obraz a tváří se jako spasitelů. Jen nechápu, proč jim to lidí žerou.

Lidé prosím myslete. Pracháči potřebují  mít svoji zelenou louku kam nasypou popel miliard zemřelých a pro zbytek bude na světě všeho zase hojnost. Než se zase rozmnoží jak myši a všechno se to bude dít stále znova a znova. Žádnému boháči nestojíte ani za fajfku tabáku a čím dříve si připustíte tuhle pravdu, tím dřív jim můžeme společně nařezat. Nás je mnoho a jich je hrstka. Přesto si s námi dělají co chtějí.

Cílem testování je označit skoro celé národy jako pozitivní a pak vyzkoušet vakcínu. Celé země se stanou laboratoří a lidé pokusnými zvířaty a pokud pomřeme jako mouchy, nikdo nebude potrestán, protože oni nám chtěli přece jen dobře. Že to nedopadlo? Za to nikdo nebude moct, ale hezky se po nás uvolní střed Evropy. Oni potřebují odstranit obyvatele zemí, aby je mohl nahradit někdo jiný. Kdo si na naše místo brousí zuby? Tak to nechám na vás.

Začala válka a lidé si to zatím odmítají přiznat. Už se nebude bojovat atomovkou, protože by si pracháči zničili planetu a to není to, co by chtěli. Tahle válka bude biologická. Potřebují aby zmizelo co nejvíce lidí, ale jejich majetek zůstal. Potřebují se nedělit o přírodní zdroje.

Z knihy Klause Schwaba:

“Alespoň 4 miliardy ´nepotřebných darmožroutů´ by mělo být vyhlazeno do roku 2050 prostřednictvím válek, organizovaných epidemií, rychle se šířících nemocí a hladomorů. Skupinám, které nepatří k elitě, bude množství energie, stravy a vody regulováno na minimum, počínaje bílým obyvatelstvem západní Evropy a Severní Ameriky a poté i dalším rasám.

Obyvatelé Kanady, západní Evropy a Spojených států budou decimováni rychleji než obyvatelstvo dalších kontinentů, dokud nebude dosaženo ovladatelnější jedné miliardy celosvětové populace, z čehož 500 miliónů budou tvořit čínské a japonské rasy. Jsou vybrané z toho důvodu, že jejich příslušníci jsou již po staletí zvyklí na systematické řízení a podrobují se autoritám bez otázek.”

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (20 votes, average: 4,90 out of 5)
Loading...