27.8.2021
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Australský fašismus v bílém plášti

Sdílejte článek:

MICHAL BRAND

Australský režim zneužívá falešnou „pandemii“ Covid-19 k nastolení totality, ke které jen těžko hledat jakékoli přirovnání. V ulicích australských měst je armáda, nasazená proti vlastnímu obyvatelstvu. „Důvodem“ je cca 100 lidí pozitivně testovaných na možnou přítomnost viru, který prakticky u nikoho nezpůsobuje žádné vážné zdravotní problémy a většina úmrtí „na Covid“ jde na vrub dvěma hlavním faktorům:

  1. Vážné komorbidity, rakovina, vysoká obezita, vysoké stáří a s ním spojené vyčerpání organizmu – kdy jakákoli, podtrhuji jakákoli viróza nebo nachlazení mohou být kdykoli, i mimo „pandemický“ stav, příčinou rychlého vyčerpání organizmu a smrti dotyčné osoby.

  2. Zločinná spoluúčast „lékařů“ na nastolování kovid-fašismu spočívající v neochotě smutně drtivé většiny lékařů léčit lidi s chřipkou Covid-19, neboť „léčba“ v podstatě spočívala a nadále spočívá jen v čekání na vážný stav nemocného a následný odvoz na vysoce přeplácené „lůžko JIP na Covid“, kde „léčba“ spočívá v narvání hadice do plic (řada lékařských studií signalizuje, že tato metoda mže vážným způsobem naopak komplikovat zdravotní stav pacienta). (Čest výjimkám, např. lékařům z brněnské nemocnice u sv. Anny, prof. Beran, lékaři z bratislavské a z košické nemocnice – najdete na novinky.cz v článcích na téma Ivermektin a Isoprinosin).

Mimochodem, uvědomují si ti lékaři, že se dopouštějí činů, za jaké se v Norimberském procesu dávala šibenice?

Dostupné, levné, bezpečné a vysoce účinné léky na chřipku Covid-19 (jako je Isoprinosin nebo Ivermectin) jsou fakticky zakazovány a dennodenně denunciovány. Denunciovány jak ze strany presstitutek z mainstream médií, tak ze strany „vědců“, kteří jsou dnes stejně ochotni napsat, že například 40 let schválený a masově užívaný Ivermectin je prý strašlivě nebezpečný a prý má vysoce rizikové vedlejší účinky, a to přesto, že 40 let je Ivermectin masově užíván a od jeho schválení ho užívaly stamiliony lidí v rozvojovém světě, a možná miliardy léčebných dávek byly předepsány a užívány.

Ale čemu se divit, jsou to stejní „charakterní“ „vědci“, kteří vloni během suchého léta tvrdili, že Česká republika zcela vyschne a změní se na polopoušť, bo globální oteplení. A letošní deštivé jaro a časný nástup studeného, deštivého podzimu v polovině srpna je jistě – podle zcela stejných „vědců“ – ‚protože globální oteplení‘.

Koneckonců, to vědci přeci sepsali petici, že negramotní muži ve vojenském věku z těch nejzaostalejších a nejnásilnějších zemí Afriky jsou syrští inženýři, lékaři a doktoři věd, kteří i přesto, že jsou teprve nezletilí sirotci, tak už i tak stihli vystudovat jednu či dvě univerzity a v Evropě touží po možnosti svojí usilovnou prací vydělávat Evropanům na důchody a kdo je odmítne, ten strašlivě ekonomicky a finančně prodělá.

Dokonce ani drahé, nakoupené experimentální léky nebyly využívány k léčbě, protože je teď vyhazujeme.

Prostě kdyby byli lidé léčeni, tak by bylo málo mrtvých do propagandy nastupujícího super-fašismu. Představte si, že by hasiči uhasili Reichstag hned poté, co tam esesmani zapálili první kanystr s benzínem…to by Adolf jen těžko mohl prosadit v Reichstagu Pandemický zákon, ehm, pardon „Zmocňovací zákon“.

Ale tento můj dnešní komentář není o těchto dobře známých věcech.

Je o Austrálii.

A australském Great-Reset-fašismu nebo Covid-fašismu, nazývejme to jakkoli, protože jak sami autoři a pachatelé nastolování dnešního fašismu říkají – covid je báječná příležitost jak zotročit společnost. Vidí to tak fon der Lejnová, vidí to tak Truedeau, vidí to tak Schwab.

(Viz přehled např. „Koronavirus a konspirační praxe“ – třeba zde https://pravyprostor.net/koronavirus-a-konspiracni-praxe/ )

Na webu angažovaných SSvazáků nastupujícího fašismu, nějakých malých upocených cemperů, jsem byl upozorněn na jedno video z Austrálie.

Angažovaní SSvazáci z webu „faktické“.„info“ „vyvrací „hoax“, že jde o odebírání dítěte otci kvůli násilnému očkování na covid.

¨Pozn.: Jsem rád, že existují weby jako je faktické.info, protože jsou výborným přehledem zrůdností dnešních liberálně-„demokratických“ režimů a velice často jen díky nim nepřehlédnu nějakou důležitou informaci. To, že SSvazáci z těchto webů je označují za hoax, to je jen malá piha na kráse skutečnosti, že dodávají výborné přehledy informací a takových fakt, která jsou pro mainstream média natolik nepohodlná, že je ani nezmíní. Kdyby činnost cemper SSvazáků dělal někdo jako nezávislý web, tak ho zavřou a my bychom ztratili tuto nádhernou možnost získávat informace o věcech, kterých se MSM bojí jak čert kříže nebo jako covid-alarmísté pravdy.

Vynikající je odkaz na původní video. Link z faktice.info moc dobře nefunguje, ale z Reuters je pak úplně vynikající. Video zde:

Pokud by toto video nebo rovnou celý účet bylo smazáno přičinlivými cenzory na zcela svobodném twitteru, který jako soukromá firma jistě může zcela svobodně smazat jakoukoli informaci nebo jakýkoli komentář nepohodlný režimu, tak je i zde:

Mimochodem, to určitě znáte ten vtip, jak se Američan a Rus (za dob SSSR) hádají, kdo má větší svobodu. A Američan říká “Já si můžu klidně stoupnout před Bílý Dům a křičet ‚Americký prezident je vůl!‘ a nezavřou mně.“ A Rus z dob SSSR mu říká „To já můžu jít klidně na Rudé náměstí a tam můžu úplně klidně křičet „Americký prezident je vůl!‘ a taky měn nezavřou.“

To je jako dnes – facebooku, twitteru, Instagram atd jsou zcela svobodné platformy pro „názory“, které naprosto přesně odpovídají vládnoucímu režimu a jeho momentální ideologii. Orwellův 1984 v plné parádě – už se těším, až lidmi zaviněná změna globálního klimatu bude podle „vědeckého“ konsensu spočívat v ochlazení klimatu a twitter a facebook přehodí všechny alarmistické bláboly dnešních kovid-alarmistů z „globální oteplení“ na „globální ochlazení“. To podle toho, jestli budou Great Reset fašisté zrovna „bojovat“ za zotročení lidstva pod hesly o „globálním ochlazení“ nebo o „globálním oteplení“, proti Eastasii nebo proti Eurasiii.

Mimochodem, když jsem si teď otevřel wikipedii, heslo 1984, tak malá citace (vlastní překlad):

Totalitní a vysoce formalizovaný stát, Oceánie také nemá žádné právo/zákony, pouze zločiny. Nic není nezákonné; sociální tlak se používá k uplatňování kontroly místo zákona. Je to pro občany těžké Winston si například začíná psát deník a neví, zda je to zakázaný přestupek, ale je si tím přiměřeně jist. V Oceánii je myslet na to, co dělat, a mezi nimi se nerozlišuje. Kritika státu je zakázána, přestože kritika musí být pro přežití státu konstantní, protože musí mít kritiky, které musí zničit, aby demonstrovala moc státu. Správa Oceánie závisí na nutnosti potlačení svobody myšlení nebo originality myšlení mezi vnější stranou (Prolesové jsou od toho osvobozeni, protože jsou považováni za neschopné mít nápady).

Stát je vysoce byrokratický. Winston poznamenává, že nespočet výborů je zodpovědných za administrativu a „může vydržet i po dobu dvou let dokonce vylepšení okenní tabule“. [19] Vládci Oceánie, Vnitřní strany, říká Winston, kdysi byla inteligence, „byrokraté, vědci, technici, organizátoři odborů, odborníci na reklamu, sociologové, učitelé, novináři a profesionální politici“.

Krucinál, to je jako dnešní Austrálie. Nebo zítřejší EU. Nebo Česká republika pozítří, pokdu to nezastavíme. My sami. Jeden každý z nás. Ty, milá čtenářko, i Ty, milý čtenáři!

Ale zpět k onomu videu z Austrálie. Faktem, který zamlčují SSVazáci jak z fakticke.info, tak z Reuters, je skutečnost, že video říká zcela jasně „nevím přesně, o co jde, ale samo o sobě je to srdcervoucí scéna“. Nikdo neprohlašuje, že jde o dítě, které má být násilně vakcinováno a proto je oderváno od otce.

Ale děkuji SSvazákům z fakticke.info i z Reuters za informaci, že se rozhodně nejedná o dítě násilím oddělované od otce kvůli očkování na covid.

Kdybych viděl jen to video, tak by mne to ani nenapadlo. Řekl bych si prostě, co to je za režim, co je to společnost, kde policie a lékaři se takto chovají k vlastním spoluobčanům a moje reminiscence na chování gestapa a nacistických „lékařů“ by byly pouze obecného charakteru.

Takto považuji za vysoce pravděpodobné, že to s covidem souvisí. Prokecli se, SSvazáci.

A díky jejich prokecnutí se tak moje vnímání děsivé podobnosti zločinnosti dnešního režimu v Austrálii a nacistického režimu s sebou nese i jasné vnímání nastupujícího kovid-fašismu.

Ale SSvazáci z Reuters říkají, že australská policie uvádí, že to nijak nesouvisí s covidem. Tak‚ jak se praví v Pupendu: když to píše Pravda, tak to musí být Pravda‘, že? ;-)

Koneckonců, jak nám sdělil šéf NATO – v Afghánistánu jsme to na celé čáře vyhráli.

Post Scriptum:

Ani nevím proč jsem si vzpomněl na dvě scény z jednoho filmu:

Určitě to s ničím nijak nesouvisí. A s covidem už vůbec ne.

(Ukázky z filmu Pád třetí říše, Marta Goebelsová zabíjí svoje vlastní děti, v zájmu „velkého dobra“, v omámení ze svého vlastního ideologického fanatismu. Aneb – Co všechno jsou lidé také schopni udělat ve jménu nějakého „přesvědčení“…)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (29 votes, average: 4,69 out of 5)
Loading...