13.7.2021
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Kolik mrtvých to ještě bude?

Sdílejte článek:

VOJTĚCH MACHÁLEK

Dne 21 6.2021 evidovala EMA 15 472 mrtvých po očkování a 1 509 266 zdravotních poškození. A nic se nedělo. Stále někdo mlel o tom, že benefity převažují nad rizikem. Za 12 dní naskočila cifra mrtvých na 17.503 a u poškozených na 1 687 527 lidí.

Za tu krátkou dobu tedy muselo zemřít dalších 2031 lidí a dalších 178 261 utrpět zdravotní postižení, aby se EMA konečně k něčemu rozhoupala. Konečně si všimla, že je chybou, když v příbalovém letáku není uvedeno varování týkající se syndromu děravých kapilár, že u vakcín Pfizer a Moderna není varování před záněty myokardu a zánětu osrdečníku, zejména u mladých lidí. Tedy těch, do kterých to chce naše vláda nacpat, bez ohledu na toto nebezpečí!

Nevím kdo z těch, co se nechali dobrovolně či nuceně očkovat, nějaký příbalový leták vidělo, nebo dokonce četlo. Z těch očkovaných, které znám nikdo. Přitom doposud platilo to rozumné nařízení, že jakékoliv léčivo není možné distribuovat bez informací o případných nežádoucích účincích Problém je v tom, že žádná z těch vakcín cpaných do lidí, neměla z časových důvodů možnost zjistit veškerá rizika a možné budoucí problémy.

Ani pacient, ani jeho ošetřující lékař tak nemají z čeho čerpat vědomosti o případném poškození zdraví jednotlivců. Co projde jednomu, může druhého poslat do urny. Je úsměvné, když v informovaném souhlasu s očkováním je uvedeno, že se v případě nějaké obavy máme poradit s ošetřujícím lékařem. Tedy s tím, který v té chvíli ví ještě méně, než samotní tvůrci vakcín!

Oficielní místa, prezentovaná tehdy Prymulou, uváděla před počátkem očkování jen bolest v místě vpichu, únavu, bolest hlavy, horečku a zimnici. Vše po pár dnech přejde! A ejhle, najednou 17 503 mrtvých,80 druhů nežádoucích účinků u 1 687 527 lidí! A k těmto oficielním cifrám jen malý dodatek. Náš ÚZIS již před měsícem evidoval smrt 1033 po vakcinaci a 25.565 těch, kteří onemocněli  na Covid přesto, že byli očkováni.

Ale náš ŚÚKL posílá do evropské databáze hlášení o úmrtí jen 89 osob. Takže před Emou byla utajena smrt 945 Čechů, kteří tedy nejsou v současné statistice EMY!!  A navíc těch 25 565 lidí, kteří u nás Covidem onemocněli i přes to, že inkasovali vakcínu, která je měla před Covidem chránit, tak ty SUKL v nežádoucích účincích prostě nevede. Dostat Covid po očkování proti němu, přitom nežádoucím účinkem jednoznačně je!

SÚKL přitom eviduje jen cca 12 500 nežádoucích ůčinků u 6305 osob. Pokud všechny evropské SÚKLy, posílají takto zkreslená hlášením do EudraViligance , tak skutečná čísla budou daleko hrozivější. A pokud klame jen Česko, tak tam chybí těch 945 Čechů!! Osobně znám 3 lidi, kteří měli velmi závažné zdravotní problémy po očkování, včetně ztráty vědomí, opuchlých noh a rukou, poruch sluchu a vidění, kteří to překonali sami a byli rádi, že to přežili. Źádné hlášení SÚKLu neposílali, protože ani nevěděli, že něco takového , jako je SÚKL existuje.

K SÚKLu tedy nedorazí ani zdaleka vše, takže statistika je v podstatě matoucí. Navíc tato čísla jsou již minulost. Vakcinace jede a čísla rostou., V pátek bylo uvedeno v jednom českém městě-47 nových nakažených. Z toho 8 po prvním očkování a 2 po druhém Takže 21% očkovaných onemocnělo!! To je dost na to, aby přestala propagace klinicky nedotažených vakcín jako bezpečí samo!

Kdysi jsem po operaci šedého zákalu vyfasoval oční kapky, tak jak je to po operaci běžné. Po přečtení podrobného příbalového letáku, kde bylo spoustu varování, jsem se najednou dočetl, že v ojedinělých případech mohou kapky způsobit šedý zákal! Právě To co mě bylo operačně odstraněno! Byla to ohromující informace, kterou s odstupem času vnímám tak, že tvůrce kapek klinické zkoušky dotáhl do úplného konce a vše negativní poctivě uvedl.  A to šlo jen o zrak, ne o život.

A u těchto rychlokvašených vakcín, kde se tvůrci zřekli jakékoliv zodpovědnosti, se příbalové letáky začínají tvořit či doplňovat až po smrti desítek tisíc lidí. A to mluvíme stále jen o Evropě. Již to zřeknutí se zodpovědnosti za svůj vlastní výrobek hovoří tak jednoznačně, že to musí být jasné i Jeníčkovi a Mařence z první třídy!! Přesto nátlaková kampaň jede na plné pecky! Ke slovu se dostávají jen ti, co plní přání těch, co na tom chtějí za každou cenu vydělat.

Varovná slova od skutečných lékařů, jako je primář Martin Balík ze Všeobecné fakultní nemocnice, se maximálně jen mihnou éterem. Adam Vojtěch, maňásek v rukách MESESáků, poslouchá jen rady svých loutkovodičů a na názory odborníků v podstatě dlabe. Když Smejkal řekne, že bude nutné třetí kolo očkování neprověřenými vakcínami, které v mnoha případech lidem ubližují, viz databázi EMY, tak to prostě bude. A bude to třeba ihned po prodělaném Covidu. Takže dosavadní 90 denní ochrana po prodělání Covidu přestává platit. Primář Balík řekl, že se tím nedodržují základní principy vakcinace, a pro pacienty, u kterých dojde k souběhu Covidu s vakcínou, to má bohužel fatální důsledky. Jednoznačně říká, že je to nesprávné rozhodnutí ministerstva.

 Ten samý den, kdy Smejkal svůj ničím podloženým nápad o třetí vakcinaci předložil, prošla mediemi zpráva, že jakási skupina amerických expertů došla k závěru, že vakcína od firmy Pfizer údajně zaručuje celoživotní imunitu!! Takže všem hlavám pomazaným je jasno? Který z nich si to vymyslel? Podívejme se, jak se na úmrtí po očkování tedy z těch 17 053, dle EMY, podílí jednotlivé konkurenční vakcíny:

Pfizer 8 426 úmrtí, AstraZeneca 3 871, Moderna 4605, Johnson-601 Takže si vyberte.

Každou chvíli přijde nějaký kašpar se zaručenou informací typu: Adam Vojtěch -mutace delta je 1,6x nakažlivější, MESES 8x nakažlivější, dnešní údaj prozatím končí na čísle 40-64x nakažlivější než původní Wuchanská mutace. Jen pro zajímavost. První poplašné zprávy z Wuchanu ukazovaly, jak lidé, které napadl Covid se houfně káceli k zemi. Ten samý virus přešel do Evropy a celého světa a nikdo se již nekácel k zemi ani v Brně, Praze, v Barceloně ani v New Yorku. Zajímavé!

Babiš řekl, že prvořadým úkolem je přesvědčit v š e c h n y lidi, aby se nechali očkovat. Že příbalové letáky vakcín, u nás aplikovaných, nejsou dokončené a ani zdaleka neobsahují všechna varování a doporučení pro všeobecnou aplikaci? A to zejména u mRNA vakcín, které se po prvé v dějinách hromadně nasazují a nemají svou žádnou historii? Že některé lidi prostě pošlou na onen svět v rámci těchto dodatečných klinických zkoušek?

Kolik ještě musí zemřít lidí, než to jemu a ostatním potentátům dojde? Zřejmě hodně, protože takový nápad na nádražní odchytávací a očkovací centra svědčí o pravém opaku!! Není lepšího důkazu o tom, že o zdraví jde až v poslední řadě. Prvotní zájmem je udání nakoupených vakcín za každou cenu. A umístnění těchto center je z lékařského hlediska asi tak správné, jak kdekoliv na hajzlu!

Jste anebo se budete očkovat vakcínou proti covid 19?

View Results

Nahrávání ... Nahrávání ...

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (29 votes, average: 4,86 out of 5)
Loading...