22.6.2021
Kategorie: Kultura a tipy

Jak na dokonalý a časově nenáročný úklid domácnosti?

Sdílejte článek:

Čisté prostředí v domácnosti hraje velmi důležitou roli z hlediska vašeho zdraví. Příliš prašný a špinavý domov, kde se neuklízí, je doslova rájem pro různé škůdce, mikroby a plísně, které mohou způsobit nejednu zdravotní komplikaci, ale také snižují celkový komfort bydlení. Co ale dělat, pokud zkrátka na uklízení nemáte chuť a čas, zvláště tehdy, bydlíte-li ve větším bytě či rodinném domě? Řešení spočívá ve spolupráci se specializovanou úklidovou firmou.

Proč zvolit externí úklidovou firmu?

Pravidelný úklid větší domácnosti zabere až několik hodin týdně, což pro mnohé z vás může být přílišné sousto. Pozvete-li si spolehlivou úklidovou společnost a svěříte jí běžné i nadstandardní úkoly, získáte svůj drahocenný čas zpět. Budete se moci více věnovat rodině, užívat si volných chvilek, intenzivněji pracovat, potažmo jen tak lenošit. Záleží už jen na vás, čemu dáte přednost.

CleanPlace – experti na úklidy všeho druhu

Se zajímavou nabídkou přichází společnost CleanPlace – úklidová firma Praha. Zajišťuje nejen klasické jednorázové úklidy domácností, ale také se s ní lze domluvit na pravidelných úklidech, třeba jednou za 14 dní apod., zkrátka jak budete chtít, respektive jak se vám to bude hodit. Dále zmíněná společnost provozuje úklidové práce také v kancelářských a dalších komerčních objektech (opět jednorázové i pravidelné), úklidy průmyslových hal, hotelů, restaurací atd.

V domácnosti si v rámci úklidu lze objednat kupříkladu utírání prachu, účinnou dezinfekci toalet a koupelen, čištění sedacích souprav, křesel a koberců, mytí a vysávání podlah a obkladů, kompletní čištění spotřebičů a pracovních ploch v kuchyni, mytí oken, dokonce i praní a žehlení. Vše záleží jen na vašich požadavcích a konkrétní domluvě se zástupci společnosti.

Díky profesionálnímu úklidu budete mít doma dokonale čisté a svěží prostředí, navíc se zbavíte zbytečného stresu a námahy.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...