3.5.2021
Kategorie: Politika

Nastupuje socialismus s fašistickou tváří

Sdílejte článek:

MICHAL MALÝ

michalmalyZákazy, příkazy, omezení. Omezení svobody slova, pohybu, podnikání. Represe a postihy lidí za názor a přehlížení toho, že se drancuje tento sstát až na krev. Vše pod záminkou Covidu, protože Covid je zřejmě nevídaný kšeft v řádech miliard. Desítek, stovek miliard.

Začínáme pomalu směrovat do “kotců a výběhů”, sešněrování nařízeními, povinnostmi, zákazy, cenzurou a daněmi, pokud rychle nezvedneme hlavy. Řeší se “práva” slepic v klecích, řeší se 76 pohlaví, klečí se před kriminálníkem a narkomanem, řeší se práva homosexuálů na svatby a adopce, ale na práva dětí se kaše. Už se neomezuje jen svoboda projevu, už se omezují všechny naše svobody.

Jakýkoli jiný názor než ten “jejich” je pomalu trestný čin, když jedete autem, na kterém máte státní vlajku, policie na vás najede z protisměru přesto, že jste nijak neporušil vyhlášku. Celý život makáte, šetříte, splácíte hypotéku, abyste postavili ze svých zdaněných úspor dům a pak budete muset platit roční “pirátskou” daň z nemovitostí vyšší, než je váš důchod. Školy jsou rok zavřené, přestože je tam Covid pozitivně otestovaných dětí méně, než jedno procento.

[ad#article_et21]

Navíc se “ruší” maturity, a tak vzdělanost národa jde do pekel, přitom vzdělanost národa je podmínkou jeho prosperity. Stát se brutálně zadlužil, respektive zadlužil generace tohoto národa tím, že 50% prostředků rozházel a nepoužil je dle zjištění kontrolních úřadů na řešení epidemie. Nikdo ale nemá odvahu podat trestní oznámení. Nebo má? Řešil by to někdo? Nebo, směl by to někdo řešit a pokud ano, vyšumělo by to jako OKD?

Policie “odvážně” najíždí v protisměru na magistrále do po ní jedoucích aut, které jsou vyzdobeny státními vlajkami. Jakého se ti řidiči dopustili přestupku? Najížděla by Policie stejně odvážně až bezohledně, pokud by na autech byly vlajky EU? Proč raději Policie neřeší nákupy několika násobně předražených roušek a zdravotnických potřeb od čerstvě založených firem se sídlem třeba na Kypru?

Proč neřeší utrácení na nesmyslně hrazenou polní nemocnici v Letňanech, pro kterou navíc nebyl personál? Byl určena pro Covid nemocné, nebo pro v připravované válce raněné vojáky? Rozdávají se peníze na Pragie Pride, která bohužel čím dál méně připomíná pochod hrdosti a alespoň já tuto akci vnímám spíše jako propagaci pestrých sexuálních praktik a zaměření.

Rozdávají se peníze, utrácí se z našich daní za nesmyslné lavičky, sochy, a přitom mnohá zastupitelstva jsou díky hospodaření minulých vedení v mínusu. Tuto zemi řídí banda diletantů a neodborníků způsobem pokus / omyl. Brzy dojdou finance na důchody a na spoustu dalších věcí. Politici to ale neřeší, protože tuší, že část z nich už ve svých funkcích nebude. Politici neřeší potřeby lidí, ani bezpečnost této země, ale řeší své volební kampaně.

Lidi, zvedněme hlavu dřív, než nám ji “setnou”, protože jinak skončíme stejně, jako na tom obrázku. Pro to, co se děje, jsem založil „Pátý odboj“. Spojme se a sjednoťme se v masivní protest v mezích platných zákonů. Troubení po ulicích nic nezmění, nemá koncovku, výstup, cíl, je třeba ty jízdy a protestní akce a zejména strany a hnutí, bojující proti současnému dění a plánovanému vývoji koordinačně propojit ve společném úsilí na záchranu naší suverenity, svobody, našeho národa. Je třeba lidem vrátit tuto zemi!

Toto je mé soukromé osobní vyjádření, které není oficiálním postojem politického hnutí, se kterým sympatizuji.

Ještě jednou, zvedněme hlavu, přestaňme mlčet a spojme se.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (29 votes, average: 4,66 out of 5)
Loading...