2.5.2021
Kategorie: Společnost

Cemper opět lže a manipuluje … prostor mu k tomu dává seznam.cz

Sdílejte článek:

JINDŘICH RAJCHL

Tak nám pan Cemper opět zaexhiboval na seznamu, když provedl “fact-checking” informací o rozhodnutí Okresního soudu v německém Výmaru, který zakázal dvěma školám v Durynsku požadovat testování svých žáků, nošení roušek ve škole a dodržování minimálního rozestupu mezi dětmi.


Nechám teď na straně, proč Seznam dává prostor pomatenému levicovému anarchistovi s evidentní psychickou poruchou, jenž si založí nějaký web, prohlásí se za fact-checkera a rázem si přisvojí roli majitele veškeré pravdy. V této souvislosti se omezím jen na konstatování, že se Seznam buď zbláznil, nebo se zařadil do zástupu levicových aktivistických sdružení, které razí jen jednu pokrokovou pravdu, zpátky ni krok. Nebo obojí.

[ad#article_et21]

Co ale přehlédnout nemůžu je totální demagogie a manipulativnost tvrzení, které Cemper ve svém článku uvádí:

1) tvrdí, že je informace o rozsudku ve Výmaru podávaná českými osobnostmi zavádějící, protože se prý rozsudek nevztahuje na celé Německo, ale jen na dvě školy.
K tomu bych chtěl uvést jen to, že NIKDO NIKDY NIC takového netvrdil. Ani Cemperem zmíněný MUDr. Hnízdil. Ono to totiž ani logicky nejde – soud, který rozhoduje o žalobě dvou rodičů vůči dvěma konkrétním školám, nemůže rozhodnout o tom, že se to vztahuje na všechny další školy. Pan Cemper si ale vymyslí, že tohle někdo tvrdí a sám si pak toto tvrzení vyvrátí. Demagogie a lež level 100.

2) tvrdí, že tento rozsudek nemá žádný vliv na případná řízení v ČR.
Vzhledem k tomu, že pan Cemper není právník a právu absolutně nerozumí, tak dochází k závěru, jenž se sice na první pohled může zdát pravdivým (ano, české soudy se skutečně neřídí výroky soudů německých), ovšem jaksi úmyslně pomíjí to, že právní závěry, jež soud ve Výmaru vyslovil (princip testu proporcionality přijatých opatření) a zejména závěry znaleckých posudků expertů z oblasti medicíny, mohou být a také budou použity v rámci podobných žalob, které jsou v ČR už ve velkém podávány.

To, co pan Cemper totiž úmyslně opomíjí, jsou závěry tří profesorů z oblasti zdravotnictví (Prof. Dr. med Ines Kappsteinová, psycholog Prof. Dr. Christof Kuhbandner a bioložka Prof. Dr. rer. biol. hum. Ulrike Kämmererová), kteří jednomyslně dospěli k následujícím závěrům:

  • PCR testy i antigenní testy jsou zásadně nepřesné, a tudíž zbytečné
  • metodika pro PCR testy je nastavena naprosto nevhodně (na základě instrukcí WHO)
  • školy v žádném případě nejsou ohnisky přenosu viru SARS-CoV-2
  • přenos viru aerosolem je pouze laboratorní teorie, jež nebyla v praxi nikdy a nikým prokázána
  • pravděpodobnost nákazy od asymptomatické osoby je zcela minimální (0,7%)
  • nošení roušek či respirátorů ve škole je zcela zbytečné a navíc poškozuje fyzické i psychické zdraví dětí
  • social distancing mezi dětmi je zbytečný a nepomáhá absolutně ničemu

Abyste si uvědomili zrůdnost Cemperova tvrzení, dám vám takový malý příklad. Představte si, že by se v německém hračkářství v Durynsku objevila hračka, o které by tři profesoři medicíny unisono prohlásili, že závažným způsobem poškozuje zdraví dětí, kteří si s ní hrají. Soud by na základě těchto posudků prodej této hračky onomu konkrétnímu hračkářství zakázal. A pan Cemper by namísto toho, aby bil na poplach, že je tady hračka ohrožující naše děti, napsal článek, že každý, kdo na toto rozhodnutí poukazuje, je lhář a manipulátor, protože prodej této hračky nebyl zakázán všem hračkářstvím v Německu a tento rozsudek navíc nemá žádný vliv na soudy v Česku. Seznam by takový článek ještě zveřejnil a společně by prosazovali, aby se tyto závadné hračky u nás prodávali dál.

V normální době by je za to lidi ukamenovali. V době covidové jim za to někteří ještě tleskají.

Pan Cemper je lhář a manipulátor. A Seznam médium, které naprosto ztratilo jakékoliv zábrany šířit nebezpečné lži těchto pomatených novodobých hlasatelů jediné možné pravdy.

V optice tohoto závěru mi už pak zbývá jediné dilema – jestli je horší to, co dělá Cemper, nebo to, co dělá Seznam.

P.S.: Pokud chcete o rozsudku ve Výmaru vědět více, tak ve středu večer budu mít na Discordu Trikolóry takové delší povídání, kde pro vás rozeberu, co je v onom rozsudku a ve znaleckých posudcích všech tří profesorů uvedeno. Včetně detailního rozboru jejich odůvodnění. A samozřejmě budete mít i možnost se na cokoliv zeptat. Link dám včas sem na svůj FB.

Jo, a protože vím, že mě manipulatori.cz v čele s Cemeprem sledují, tak je tímto vyzývám, aby dorazili taky. Jsem zvědav, jak svoje lži obhájí tváří v tvář vůči někomu, kdo ten rozsudek na rozdíl od nich četl.

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 votes, average: 4,79 out of 5)
Loading...