2.5.2021
Kategorie: Společnost

Další konspirace padly a staly se skutečností

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

KULHAVÝCokoliv, co nevymyslí v ,,uznávaných“ médiích, je považováno za konspiraci. Většinou tak dlouho, dokud není všeobecně přiznáno, že donedávna ještě za nesmysl považované informace jsou pravdivé a vychází z reality. Velká část těch hoaxů a konspirací se v poslední době stává skutečností rychleji, než jsme se obávali.

 

Co vše se tedy ukazuje jako naše správná předpověď? Vláda už přiznává, že svými opatřeními zlikvidovala až 60% podnikatelů, živnostníků a firem. Toto číslo lze považovat za nereálné v tom, že i v těch zbývajících 40ti % je plno takových, na které dolehnou dozvuky ekonomické likvidační politiky vlád v EU včetně té naší. Plno obchodů, restaurací a dalších provozoven zůstane navždy zavřených, některé otevřené posunutím splácení nájmů čeká tvrdý boj o každou korunu, protože řada majitelů nemovitostí svým klientům moc vstříc nevyšla. Tito podnikatelé jsou tak v dluhové pasti a bude záležet na tom, podaří li se restart a budou li schopni umořit dlužné částky. Opětovné otevření znamená nejen nutnost vyprodat starší zásoby a nakoupit nové, zároveň se to vše děje v době, kdy má hluboko do kapsy řada občanů, budou nesmyslně zvyšovány daně a jistota, že už se nic zavírat nebude, je nulová.

Systematická likvidace českých soukromníků šla ruku v ruce s bohatnutím nadnárodních řetězců a nevyváženost trhu bude mít fatální následky. Navíc se k usilovné činnosti vrací Finanční správa, a tam, kde podnikatelé nedokázali splácet závazky vůči státu, nastoupí šikana. Právě nyní se ukazuje, o co složitější život mají ti, kteří se postavením na své nohy zároveň pustili do rizika, ve kterém je stát pouze výběrčím a nikoliv oporou. Zaměstnanci to mají vždy jednodušší v tom, že nehrají o svůj majetek. Je každého věc, jakou cestu si vybere, nicméně poslední rok ukázal, že být podnikatelem není nic jednoduchého a podpora státu naprosto nedostatečná. Navíc při uvědomění si toho, kdo sedí v této vládě a jak se přistupuje k malým a středním podnikatelům, nelze očekávat nic dobrého. Některé podpůrné kroky byly jen mediální bublinou, která měla kamuflovat lhostejnost Babiše a Schillerové ke skutečné situaci. Pokud někteří využili první vládní nabídky pomoci, která byla symbolická svou výší, nedosáhnuli na druhou, která přišla později a pohybovala se v reálnějších číslech. Jako by stát schválně nechal některé jen brčkem jednou potáhnout, aby pořádný lok schoval pro ty lépe informované, kteří si počkali. A jistě tušíte, kam tím míříme.

[ad#article_et21]

Loni jsme byli ujišťováni, že covidpassy existovat nebudou a nedojde k žádnému povinnému očkování. A ejhle, Česká republika se zařadí do 1.vlny jejich vydavatelů a zároveň se tak zapojí do jejich využívání při cestování do zahraničí. Například cestování do USA bude výhradně stát právě na těchto dokumentech. Takže očkování zatím není povinné, ale bez něj se zpočátku nepodíváte do USA, za pár týdnů nikam, kam se létá, poté za hranice naší země, a ještě o něco později ani do obchodu, kde si kupujete rohlíky. Takže můžete pro své zdraví udělat to, že si nenecháte píchnout do těla něco, v co může mít důvěru jen naivní a mediální propagandou ovlivněný idealista, možná si najdete místo co nejvzdálenější od vysílače 5G, místo syntetického steaku od Gatese si seženete skutečné maso, které ale v malém chovu nově nikdo nesmí připravit, to je svěřeno jen velkým zpracovatelům, a zůstanete trčet v místě bydliště, protože jinam Vás nepustí. Nebo podlehnout tlaku. A v televizi se budou kasat, kolik lidí se nechalo ,,dobrovolně“ naočkovat. Ti si to párkrát do roka zopáknou, protože kšeft je kšeft a imunita po vpichu Pfizeru a dalších mRNA vakcín je mizerná. Což se má týkat i dětí, které prokazatelně snáší kontakty s covidem naprosto nejlépe.

Nejlépe na tom zůstanou ti, kteří s covidem nic společného neměli nebo prošli onemocněním, získali protilátky a jsou vůči němu odolní. A samozřejmě se budou držet co nejdále od již na očkovaných, protože ti budou onemocnění přenášet dále.Očkovaní lidé jsou kráčejícími, biologickými, tikajícími a časovanými bombami.

Lidé, kteří jsou dostatečně nevědomí na to, aby jim byla injekčně podána experimentální vakcína, která urychluje generování vysoce nakažlivých super kmenů v jejich tělech, jsou hrozbou pro společnost. Globalisté to vědí a v souladu se svými cíli globálního masového vyhlazování dávají nejnebezpečnějším a nejnakažlivějším lidem „očkovací pasy“, aby se mohli volně pohybovat po společnosti a šířit své superkmenové viry široko daleko. Opět je to všechno záměrné. Přidáváme zdroj v angličtině.

Tak, předcházející odstavec může být opět označen za konspiraci. A jak dlouho bude trvat, než se prokáže, že tomu tak je? Přijde nový Norimberský proces se všemi zrůdami, které se na této snaze změnit lidský genom podíleli? A kolik lidí bude muset zemřít, zdegenerovat či zažít utrpení, než bude vakcinace uznána jako zločin proti lidskosti nebo touha být nad přírodou či pro některé nad bohem? Realita dostává podobu toho nejkatastrofičtějšího scénáře z minulého roku, pokud se budeme zabývat svobodou a zdravím. Ne covid, ale manipulace s ním se stala černou můrou lidstva.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (49 votes, average: 4,63 out of 5)
Loading...