25.4.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Aktivisté BLM mají jasno: “Běloši musí trpět” (video)

Sdílejte článek:

SLOVANKA

V kontextu současného soudu jsem objevila zajímavé video, které víc než cokoli jiného jasně ukazuje, jaká je nyní nálada zřejmě nemalé části černochů vůči bělochům, tedy alespoň v USA. Jejich zkreslené představy o tom, že snad denně dojde ke stovkám “vražd” ve stylu Floyda jsou dány stávající propagandou. Všichni ti, kdo rasistickou organizaci BLM podporují a jejich rasismus den co den přikrmují, budou mít na svědomí nejen vraždy, k nimž možná v důsledku této propagandy ještě dojde, ale zároveň mají na svědomí i ty, k nimž již došlo. V poslední době to byla například vražda staršího páru a jejich vnoučat či malého dítěte.

 

Na zádušní mši za George Floyda využil novinář a filmař Gonzo Ami Horowitz příležitost vyslechnout několik násilných černošských  aktivistů z BLM, kteří mimo jiné prohlásili, že může být nutná rasová válka, že běloši se musí cítit  ublíženě a že Minneapolis by měl být vypálen do základů.

“Podpálit celé město,” říká černoška, která je podporována další násilnou aktivistkou, která tvrdí, že Minneapolis musí být vypálen, “abychom ukázali, že jsme tady a jako pomsta za smrt George Floyda”.

Jedna z žen tvrdila, že policista usvědčený ze způsobení smrti George Floyda by neměl jít vůbec k soudu, ale měl by být “souzen tak, jak je”. Tím měla zřejmě na mysli veřejný lynč.

[ad#article_et21]

Několik stoupenců BLM, s nimiž Horowitz hovořil, také prohlásilo, že pokud by Derek Chauvin nebyl odsouzen k tvrdému trestu, místo toho by chtěli, aby byla vykonána “pouliční spravedlnost” – aby byl potrestán nebo dokonce zabit mimo soudní systém.

Pozoruhodné je, že násilní černí rasisté také tvrdí, že došlo k úmyslné “genocidě” černých Američanů a jedna z žen tvrdila, že policie každoročně zabije “tisíce” neozbrojených černochů – když skutečné číslo bylo loni v rámci USA 18.

“Pokud je to to, co je třeba udělat, musíme to udělat” – tak odpoví jedna žena na otázku, zda obhajuje rasovou válku, a získá podporu i další aktivistky.

“Nechci říct, že musíme začít vraždit všechny bělochy, ale… Možná potřebují cítit bolest,” říká Horowitzovi jedna z dotazovaných žen.
 
Jeden aktivista tvrdí, že Derek Chauvin měl být “předhozen vlkům” už dávno a stoupenci hnutí dále tvrdí, že většina americké populace je rasistická a že by bylo “ideální” je nechat projít “pouliční spravedlností”.

Na rozhovor s účastníky zádušní mše za Floyda se můžete podívat níže (video je anglicky):

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...