19.4.2021
Kategorie: Exklusivně pro PP, Politika

Tatínek vám vyhlásí válku

Sdílejte článek:

VLAĎKA ŠPIDLOVÁ

SPIDLOVATak tu máme další “ruskou stopu”. Oni si ti Rusové nedají a nedají pokoj, prostě si na tu naší bezelstnou a nevinnou zemičku, počtem obyvatel srovnatelnou asi tak s Moskvou, zasedli. Není to tak dlouho, co naši čučkaři, pardon, překlep, naši vysoce inteligentní, neúplatní a jasnozřiví agenti BIS rozkryli zlovolné spiknutí ruské tajné služby, která si dovolila poslat na světově proslulé, velevýznamné a evropskými i zámořskými lídry vysoce uznávané pražské zastupitele Hřiba, Koláře a starostu vesmírně důležité pražské části Řeporyje Novotného vražedného agenta s vražedným ricinem v kufru s vánočními pamlsky pro děti z ruské ambasády, a ejhle, už je tu nová aféra. 

No…nová…prapůvod je tedy spíše staršího data, ale co je čas ve srovnání s neochvějným úsilím bystré BIS o objevení křišťálově čisté nezpochybnitelné pravdy a dosažení spravedlnosti. 

[ad#article_et21]

Ano, nezúčastněnou veřejností již celkem pozapomenutý výbuch muničního skladu ve Vrběticích je konečně jasný. Čacká BIS odhalila po pouhých sedmi letech pachatele. Je jím…chvilka napětí….Rusko! Co na tom, že se v době po výbuchu, tedy v době, kdy byla událost čerstvá, paměť lidí nedotčená časem, k hanbě našich tehdejších vládních představitelů…ostatně, oni se za těch sedm let jenom trošku zpřeházeli, ale moc nevyměnili…nepřišlo Rusko nikomu na mysl ani náhodou. A i kdyby jo, tak mlčel jako pověstný hrob. Ovšem odvážná BIS neusnula na vavřínech a pátrala a pátrala…a pátrala….až se dopátrala. S přehledem vyvrátila dobové úvahy o výbuchu, jak ty nevinné – neopatrnost zaměstnanců – tak ty závažnější – kamufláž nelegálního prodeje zbraní teroristickým organizacím, t.č. v Sýrii. Kdepak, tenkrát byli všichni vedle jak ta jedle…bylo za tím Rusko, dokonce  jmenovitě  dva ruští všemocní, všudypřítomní tajemní agenti, lidovou tvořivostí překřtění na Čuka a Geka. Superšpióni Čuk a Gek se po úspěšném zavraždění Skripaljovic morčete novičokem  hbitě přesunuli do Česka, při cestě jen tak mimochodem vyhodili do povětří ten muničák, dokonce dvakrát, a pak se rafinovaně skrývali po sedm let na autobusových zastávkách a možná i vlakových nádražích mezi lampárnou a depem Pendolina. Česká policie po nich teď usilovně pátrá a pátrat bude…i kdyby na to mělo padnout dalších sedm let. 
 .
Dvojctihodný ministr vnitra a zahraničí Hamáček se výhružně zabušil v hruď, natáhl červený svetr a jal se vyhošťovat ruské diplomaty. Prý osmnáct, asi mu nikdo neřekl, že naše diplomatické zastoupení v Rusku obnáší celkem celých čtrnáct kusů, takže při reciproční odpovědi Ruska bude stav minus čtyři. Doufám, že tam zbyde aspoň vrátný, aby měl kdo zhasnout.
 .
Na situaci okamžitě nezištně a s těmi nejpřátelštějšími a nejčistšími úmysly zareagoval náš přítel největší, nejlepší, nejvěrnější – USA. Pevně a plně se za nás postavil a ujistil o nehynoucí podpoře. A naše vláda, jen a jen z čisté vděčnosti za ruku podanou v nesnázích – vždyť jsme přece obětí aktu takřka válečného, mu teď přiklepne bez průtahů dostavbu Dukovan a ten Sputnik…ten taky nechceme, kdoví jestli by nepřišel maskovaný novičok. S Nord Streamem toho asi moc neuděláme, ale možná by tu i nějaká ta malá raketová čistě obranná nepatrná základnička být mohla, že…No a kdyby ten vyhozenej muničák nestačil, můžeme se  hluboce zamyslet, kam by mohl Rus ještě nacpat pařáty…co takhle svatý Václav….ono se to sice hází na jeho bráchu Boleslava, ale kdo ví, jak to před těmi 1 086 lety bylo, že….ostatně ta Václavova daň Německu mohla zůstat částečně zachována dodnes. Pět set hřiven stříbra bychom asi nedali dohromady, ale počet těch volů bychom mohli zvyšovat donekonečna.
 .

[ad#ad_inarticle21]

Ale vážně, oni fakt chtějí válku. Tak nějak mám chuť zařvat s plných hrdel – polibte mi všichni brusel. Na co si to hrajete, vy vládní mamlasové? Připadáte mi jako parta inkludovaných dětí, co si u stohu hrajou se sirčičkama. To si fakt myslíte, že tady jsou lidi tak pitomí a vymletí jako v západní Evropě nebo Americe? Že si neumí dát dvě a dvě dohromady? Že přes snahu dobře prosperujících /ne/ziskovek, přes snahu nejrůznějších “not” think tanků, samozvaných držitelů té jediné pravdy vymýt mozek co největšímu počtu ovčanů, je tu ještě opravdu větší než malé množství lidí, kteří si pamatují? Ještě jste nás neumlčeli, ještě jsme nevymřeli,  ještě umíme číst mezi řádky a rozpoznat čím dál tím hloupější a nebezpečnější propagandu. 
 .
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až vám tatínek fakt tu válku vyhlásí. Právem. A pak to bude fičák.
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (36 votes, average: 4,58 out of 5)
Loading...