19.1.2015
Kategorie: Politika

Vláda sociálně euforické radosti, levá dva!

Sdílejte článek:

KAREL KŘÍŽ 20|01|2015

V tyto dny téměř pokaždé, když zapnu jakékoliv televizní zpravodajství médií hlavního proudu, narazím na nějakého ministra české vlády, který dunivou samochválou předestírá národu budovatelské úspěchy této sborné komandy politických úderníků, neuvěřitelně pokroky v plnění vládního programu a koaliční dohody, skvělé výsledky stachanovců socialistické práce ve svých úřadech a zářné vyhlídky do přicházející šťastné budoucnosti sociálních jistot a prosperity.

[ad#hornisiroka]

I národ již „pochopil“ ústy, pery a klávesnicemi koblihově fungujícího elektorátu, že soudruzi konečně začali dělat něco pro obyčejný lid. Zrušily se přeci šílené třicetikorunové poplatky u zbohatlických mastičkářů. Hned je v čekárnách více lidského tepla, porozumění a interesantních rozhovorů. Někteří neuvědomělí jedinci sice opět chodí jen tak ve frontě posedět, ale zase ušetří doma za teplo! Není větší radosti …

Natěšení voliči berou po novém roce útokem též lékárny. Snížení DPH o plných 5% musí přeci znamenat neuvěřitelnou úsporu při nákupu aspirínu. Jenže ouha, hnusný kapitalistický trh nereagoval na plánování sociálních inženýrů a některé ty prášky jsou dokonce dražší! Jak je to možné, když strýko Andrej říkal a Bohuš Sobotka odkýval? Kde udělali soudruzi ze Strakovky chybu?

[ad#hornisiroka]

Asi mají teď důležitější úkoly. Určitě se však k problémům vyděračského trhu brzy vrátí. To by tak hrálo, aby si každý prodával za kolik by chtěl a ziskem odíral chudáka spotřebitele. Registrační pokladny, hodinové výpisy tržeb, regulované marže, nařízené otevírací dny! Holota podnikatelská se nám tady roztahovat nebude! Jen osvícený socialista nejlépe ví jak má správný sociálně vyvážený trh vypadat. Na všechno bude zákon, ceny určí plánovací komise a hlavním cílem podnikání bude platit daně! Kupředu, ke svobodě ni krok!

Vypadá to tedy, že kolonku nedotačního drobného a středního podnikání si vláda může odškrtnout jednou provždy. Stačí ještě dvě, tři morové rány z alchymistické dílny dluhového mága a není co řešit. Důležité však je, že všeholid soudruhům nahoře věří! Jak nadšeně vítá snižování státního dluhu pomocí účetnických triků a stomiliardových seker, jak pomáhá pánkovi velkomožnému hledat ztracené miliardy, které roztočí kola eurosocialismu na plné obrátky!

00vlada

Ovšem nejen ministr financí překypuje aktivitou. Svoji volební polívčičku přihřívají i další. Zdanit více firmy, zdanit WiFi připojení k internetu, zdanit, regulovat, dotovat. Na poli hospodářském je jasno! A co teprve sociální inženýring v oblasti sluníčkově šťastné společnosti?! Jirka Dientsbier s kolegyní Marksovou čelí bílému nebezpečí jak černá ruka. Za pomoci ombudsanny Šabatové a Zelených dětí lásky jistě brzy pozavírají do kriminálů či vyženou z naší vlasti všechny xenofoby, homofoby, genderfoby, rasisty, extrémisty a zakuklené fašisty. Otázka zní, kdo pak bude vydělávat na jejich erární mzdy a pašalíky? Odpovědí jsou možná opět pracovní trestanecké lágry.

Na naší cestě k lepším zítřkům však jistě nesmíme zapomenout ani na předsedu Brigády socialistické práce ve Strakovce – Slávka Sobotku. Kolik již rozdal křišťálově čistých a upřímných úsměvů do televizních kamer, kolik již napochodoval stovek metrů za svobodu evropského jednotného názoru, kolik brýlí odrovnal při čtení bruselských befelů, kolik hřejivých slov vyslal do naší prosperující budoucnosti. Jen on ví jak je těžké z erárního něco málo našetřit, třeba na skromný byt a jak s Pydlou v zádech řídit vládní firmu či partaj. On ví co musí. Tedy ti druzí. Co má opravdu dělat on sám mu nikdo neřekl. Kašpárek na niti se směje. To stačí. Více jak polovině národa.

[ad#velkadolni]

Úspěchy současné vlády jsou tedy famózní a fantastické! Občan musí být spokojen, média musí souhlasit a společnost musí jásat! Za mlhou presidentských výronů, islámského řádění, europolitického pokrytectví a teroristických hrozeb se probouzí nový sobotkovsko-babišovský “úspěšný” den. Den znovu zvýšených daní, den dalšího utažení šroubů svobody, den nařízeného multikulturního obohacení, den nýmandského pokrytectví. RÁno bude líp!? Po flámu, na kterém propíjíme všechny peníze, hrdost, morálku, odpovědnost, pravdu, charakter i čest … ? Opravdu?

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (31 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...